Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Studeni 2020. 10:54

NadimakMTB

Jadranka_

Znaci danas mi je 5dan pikanja i petak drugi ultrazvuk,kad bi mogla mi bit aspiracija?🤔

Nema pravila. Meni je bio 11dc jer su mi se folikuli preko noći požurili i buknuli, inače su namjeravali da budu 15dc na početku jer su bili usporeni.
    Nekima je 14dc, nekima 17dc.
    Nema smisla planirati unaprijed, živiš od UZVa do UZVa,

Hvala❤

03. Studeni 2020. 10:55

miss1502

Jadranka_

Znaci danas mi je 5dan pikanja i petak drugi ultrazvuk,kad bi mogla mi bit aspiracija?🤔

I meni identicno, 5.dan pikanja,ali sutra prvi uzv …prosli put mi je aspiracija bila 14.dan ciklusa ,ako tako bude i ovaj mjesec,ocekujem aspiraciju iducu srijedu ..mozda se budemo pratile

Moze😀

03. Studeni 2020. 10:55

NadimakMTB

Jadranka, kokice, hvala na sređenim potpisu!Ruska1986, vidiš kako moram raditi tvoj posao.*.Women_name.*, ne vidim u čemu je drama pričekati par sati. Ja bih na mjestu odgodila termin za 2 tjedna jer mi večeras nije zgodno, Poirot je na TVu.

😊

• *.Women_name.*
    03. Studeni 2020. 10:56

NadimakMTB

Jadranka, kokice, hvala na sređenim potpisu!Ruska1986, vidiš kako moram raditi tvoj posao.*.Women_name.*, ne vidim u čemu je drama pričekati par sati. Ja bih na mjestu odgodila termin za 2 tjedna jer mi večeras nije zgodno, Poirot je na TVu.

Fkt? Eto da sam znala odgodila bi i ja. A nekako mi neugodno sad u zadnji tren 😂😂😂😂 nego kad će ta tvoja beturina? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

03. Studeni 2020. 10:57

manemoj

Jadranka_

Meni bila 13 dan ciklusa.. ti ih baš imaš puno, biti će smrzlica sigurno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🤗

Ruska1986
    03. Studeni 2020. 10:57

LUCIJA007

Ruska1986
    Vidis i meni na vv a ni sad kod Lučingera nista preko telefona, uzasss.. NA vv ti odmah na dan punkcije ovisno o broju stanica kazu kad da dodjes na 'moguci transfer' tj ja npr dosla 3 da pa mi rekli da dodjem 5 jer je sve ok.. Ono 300km za bezveze.. A kod Lucija te samo dan prije nazivu i kazu SUTRA TRANSFER.. ni koliko ih je sta kako zasto🤷‍♀️🙊…. No ja, sam to sve znala prije biranja klinika.. I slazem se da je to totalna glupost sto nam nece reci nista na telefon jer nemaju pojma koliko mi razmisljamo i vratimo film o tom tulumu u labosu🤷‍♀️.
    I da….. Vidim da su dakle tebi radili ICSI a tako veeeliku betu si imala 10dan,
    ovu 12dnt necu ni komentirati 🙄😂😂😂🙊..
    Dakle opet ona tvrdnja o sporijoj beti kod ICSI meni ne drzi vodu nikako😂🤷‍♀️.

Al stvarno, jos kad blizu zivis  a ti jos dodjes i onda se vratis kuci(ako nemas di bit) i onda opet dolazit? Pa jebote, za zivce ti nitko ne moze platit, al refundiranje troskova bi trebali! Ja sam, kao neka kokos, uletila u sve ovo(i dan danas znam puuuno manje nego vi neke ovdje, mozda i bolje) i nekako mi se cini da sam pogodila od prve! Kazem meni, ne mora nuzno znacit da je i drugima na isto mjestu tako super sve bilo... Ali imala sam stvarno jebenu srecu! Al da ne mozes nikakve info dobit bez da dolazis, i dalje mi je nevjerovatno..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    03. Studeni 2020. 10:58

Meto

Gdje je maki?🤔Auroraja si bas gledam taj proxeed women, definitivno ga uzimam. Moram jos malo pogledati, cini se super stvar💪🤞

Evo žene, googlam i ja taj proxeed women, pa sam šokirana razlikom u ceni. U Srb kosta oko 30E,ovde u Grckoj 50e....
    Stvarno, ova korona svaki korak otezava... 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Ruska1986
    03. Studeni 2020. 11:01

manemoj

NadimakMTB

Naravno da moraš, pa jel nisu trudnice zadužene za potpise 😉

Da, a i ja sam danas malo off jer sam se sjetila sveg sta me zivcira kod drugih ljudi! 😂😂😂 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    03. Studeni 2020. 11:02

*.Women_name.*

NadimakMTB

Fkt? Eto da sam znala odgodila bi i ja. A nekako mi neugodno sad u zadnji tren 😂😂😂😂 nego kad će ta tvoja beturina?

Bas!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 11:06

*.Women_name.*

NadimakMTB

Ma stigneš ti njima još javiti da ti se ne da doći 
    Ja tu betu uopće ne iščekujem. Hladna ko špricer.
    Je da su mi se izlizale tipke za refresh na laptopu i da će mi blokirati gmail jer ga refresham 728 puta u sekundi, ali to je nevezano za ovo, čekam newsletter od Arene 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.