Manenoj vidiš, ja imam pak drugačije iskustvo s ženama od deckovij prijatelja- s dvije sam si odlična i bez obzira sto imaju djecu, svakodnevno se čujemo i razgovori su najmanje o djeci - uglavnom se prepričavaju dogodovštine i traže savjeti(imamo zajedničku grupu), velika su mi podrška u ovom i ne ispituju svaki dan kakvo je stanje i nemam s njima neki presing ili nešto negativno.
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Cure prijavljujem betu 1305 😊😊😊 vjerujem da sad sluzbeno mogu reci da sam 🤰 🥰🥰
Koji dan? Dodaj u potpis ☝🏻🙂 da mozemo pratit.. i cestitkeeeeeweeee 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Peyton, mogla si ti priuštiti klikanje ili ne, ne možeš meni zabraniti da ti ga poželimPepsi, tebi je to 17dan od transfera pa je malo veći nego drugima, ali je svejedno baš lijepo veliki. Mogu biti blizanci, iako velika beta nije garancija toga. Doduše, to nama ne brani da ti to želimo svim srcima
LioraLiora, wooohoooo, dobre vijesti!!! Čekamo vijesti za dva dana
Dobro kad ce ta tvoja beta vise… Cekam ju s nestrpljenjem svako malo ulazim vidjet broj🙃🙂💓💓
Ja mislim da ona nas malo zeza, kao i sa onim testom koji NEMA NI SJENINE SJENE
Peyton, mogla si ti priuštiti klikanje ili ne, ne možeš meni zabraniti da ti ga poželimPepsi, tebi je to 17dan od transfera pa je malo veći nego drugima, ali je svejedno baš lijepo veliki. Mogu biti blizanci, iako velika beta nije garancija toga. Doduše, to nama ne brani da ti to želimo svim srcima
LioraLiora, wooohoooo, dobre vijesti!!! Čekamo vijesti za dva dana
Dobro kad ce ta tvoja beta vise… Cekam ju s nestrpljenjem svako malo ulazim vidjet broj🙃🙂💓💓
Ja mislim da ona nas malo zeza, kao i sa onim testom koji NEMA NI SJENINE SJENE
Da da da.. Neeee a sjene i nemaaa😂😂😂
Tak sad i bete kao nema a sigurno vec festa🍷🍷😂😂😂😂😂
Jadranka, kokice, hvala na sređenim potpisu!Ruska1986, vidiš kako moram raditi tvoj posao.
*.Women_name.*, ne vidim u čemu je drama pričekati par sati. Ja bih na mjestu odgodila termin za 2 tjedna jer mi večeras nije zgodno, Poirot je na TVu.
Naravno da moraš, pa jel nisu trudnice zadužene za potpise 😉
Da, a i ja sam danas malo off jer sam se sjetila sveg sta me zivcira kod drugih ljudi! 😂😂😂
Ruska, oprosti, neću te više živcirati
Ma ja sam mislila na nasu pricu sa frendicama i bebama 😂😂 ne na vas… Vi ste zasad ok 🤭
Ne pretjeruj. Neke su OK, neke nisu (znaš o kojima pričam )
💔💔💔
Jadranka, kokice, hvala na sređenim potpisu!Ruska1986, vidiš kako moram raditi tvoj posao.
*.Women_name.*, ne vidim u čemu je drama pričekati par sati. Ja bih na mjestu odgodila termin za 2 tjedna jer mi večeras nije zgodno, Poirot je na TVu.
Naravno da moraš, pa jel nisu trudnice zadužene za potpise 😉
Da, a i ja sam danas malo off jer sam se sjetila sveg sta me zivcira kod drugih ljudi! 😂😂😂
Ruska, oprosti, neću te više živcirati
Ma ja sam mislila na nasu pricu sa frendicama i bebama 😂😂 ne na vas… Vi ste zasad ok 🤭
Ne pretjeruj. Neke su OK, neke nisu (znaš o kojima pričam)
Ma bitno da se kuzimo 😉
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Dakle, došlo je
Je malo manja, ali je puno slađa od one od Nikitta2020
Umrla od straha, par minuta sam se ohrabrivala otvoriti mail. Dodatno, lijepi i status štitnjače kao utjehu onima koji imaju probem - nakon samo 7 dana blage terapije, pala je sa 3.55 na 1.9.
Slikica: https://ibb.co/GM7gh5Z
💔💔💔
Update: zvali me maloprije, od one 4 jajne stanice sve 4 se oplodile, čak i ta cetvrta na koju rekli da ne računam jer nije skroz zrela, ali misle i dalje od nje da nista..da nece dalje prezivjeti, znači drugi dan imam 3 super zasada. Sad upitno ostala dva dana..i petak ili sub transfer ako Bog da 🙏🙏
Jao, pa super vijest! 🎉🎉🎉🎉 samo da se tako i dalje nastavi... 🙏🙏🙏 Navijamo za sve cetiri, sta nas briga! Mozda bas ona iznenadi 😉🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
MTB hahah hvala ti svejedno 😊
Ja se moram nadovezati da je čudo koliko je ovaj forum leglo pozitive! Ja sam isto svom spomenula forum i ista reakcija - nemoj citati, samo ćeš se zbedirati, a kad ono totalna suprotnost.
Dok vas nisam čitala, bila sam uglavnom njaaah volje, samo mi razmišljala o ovom, ali na očito na pogrešan način.
Stvarno ste mi dale snagu i dignule raspoloženjeza sve ovo 😊
Ujutro kad se probudim, prvo otvaram ovo, a onda tek Fejs i ostalo
Tako je i kod nas bilo... doslovno se bojao da ću zabrijati na nekom forumu, upast u negativu... a sad, svaki dan mu kažem oćeš čuti neku super priču s foruma i odmah se složi! Čak i zajedno navijamo za vas.... ujutro, kava i forum
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dakle, došlo je
Je malo manja, ali je puno slađa od one od Nikitta2020
Umrla od straha, par minuta sam se ohrabrivala otvoriti mail. Dodatno, lijepi i status štitnjače kao utjehu onima koji imaju probem - nakon samo 7 dana blage terapije, pala je sa 3.55 na 1.9.
Slikica:https://ibb.co/GM7gh5Z
🎉🎉🎉🎉🎉🎉 pa sta nas briga????? Super je! Rekla si da je kod tebe sve malo lijenije nego inace 🎉🎉🎉🎉🎉 ❤💜❤💜💜❤💜❤💜❤💜💜💜❤❤💜💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji