Ruska1986
Vidis i meni na vv a ni sad kod Lučingera nista preko telefona, uzasss.. NA vv ti odmah na dan punkcije ovisno o broju stanica kazu kad da dodjes na 'moguci transfer' tj ja npr dosla 3 da pa mi rekli da dodjem 5 jer je sve ok.. Ono 300km za bezveze.. A kod Lucija te samo dan prije nazivu i kazu SUTRA TRANSFER.. ni koliko ih je sta kako zasto🤷♀️🙊.... No ja, sam to sve znala prije biranja klinika.. I slazem se da je to totalna glupost sto nam nece reci nista na telefon jer nemaju pojma koliko mi razmisljamo i vratimo film o tom tulumu u labosu🤷♀️.
I da..... Vidim da su dakle tebi radili ICSI a tako veeeliku betu si imala 10dan,
ovu 12dnt necu ni komentirati 🙄😂😂😂🙊..
Dakle opet ona tvrdnja o sporijoj beti kod ICSI meni ne drzi vodu nikako😂🤷♀️.
Evo je… Sad ce pocet:moja beta je najbolja, e a moja beta ti najvise voli kasicu od jabuke, e a kad se moja beta podupla, pa to je nest preslatko 🤭🤭🤭
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ponavljam, u koliko sati ti je uvz? 😂😂😂
A nisaaam mislila da mene pitaš, ja sam mislila da pitaš gospođu s preslatkom betom 😂😂😂 u 19h 🤦♀️
😂😂😂😂 Ma ta gore sa preslatkom betom je meni i odgovorila(cini mi se) na pitanje upuceno tebi, za uvz 😂😂😂 a sta ces, sad se cijeli svijet vrti oko nje i njene bete koja podriguje i preslatko prdi 🤭🤭🤭 A da, i rekla si da su ga pomaknuli sa 11 na 19, jel tako? Jao, ko ce docekat..
Daa, evo trebala sam uskoro bit spremna za pokret 😂😂😂 baš me vole držat u neizvjesnosti, možda to rade namjerno ha? 😂😂😂 Misle joj to je ona panicar ka sa 10000 pitanja, daj da ju malo još držimo u neizvjesnosti
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Znaci danas mi je 5dan pikanja i petak drugi ultrazvuk,kad bi mogla mi bit aspiracija?🤔
Jadranka, kokice, hvala na sređenim potpisu!
Ruska1986, vidiš kako moram raditi tvoj posao.
*.Women_name.*, ne vidim u čemu je drama pričekati par sati. Ja bih na mjestu odgodila termin za 2 tjedna jer mi večeras nije zgodno, Poirot je na TVu.
💔💔💔
Nirvana cestitam na super beti!! Nek se dupla!
Jadranka super rezultat, imas ih bas dosta,moj prvi uzv je sutra i jedva cekam cut koliko ih je ...p.s. da ,Sanjich sutra smo skupa tamo ,sretno na aspiraciji i da nam bude nas dragi doktor Sheldon 😂😂
Manemoj super,drzimo fige da ostanu sve 3!
MTB , Tiina jeste bile vadit bete? Nisam pohvatala sve od jutros,puno je postova ...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Znaci danas mi je 5dan pikanja i petak drugi ultrazvuk,kad bi mogla mi bit aspiracija?🤔
Nema pravila. Meni je bio 11dc jer su mi se folikuli preko noći požurili i buknuli, inače su namjeravali da budu 15dc na početku jer su bili usporeni.
Nekima je 14dc, nekima 17dc.
Nema smisla planirati unaprijed, živiš od UZVa do UZVa,
💔💔💔
I meni identicno, 5.dan pikanja,ali sutra prvi uzv ...prosli put mi je aspiracija bila 14.dan ciklusa ,ako tako bude i ovaj mjesec,ocekujem aspiraciju iducu srijedu ..mozda se budemo pratile
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Jadranka, kokice, hvala na sređenim potpisu!Ruska1986, vidiš kako moram raditi tvoj posao.
*.Women_name.*, ne vidim u čemu je drama pričekati par sati. Ja bih na mjestu odgodila termin za 2 tjedna jer mi večeras nije zgodno, Poirot je na TVu.
Naravno da moraš, pa jel nisu trudnice zadužene za potpise 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Teja i Jadranka, supeer, čestitam
Ruska, ti si viši zapovjedni čin, ja tebi odmah odgovaram na pitanja
U svoju obranu, ja ponekad pročitam zadnji ulomak knjige dok sam još na sredini, samo da mi je srce na mjestu i da se ne stresiram do kraja..
I bez brige, ja o svojoj beti više neću, osim ako netko baš ne pita
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Meni bila 13 dan ciklusa.. ti ih baš imaš puno, biti će smrzlica sigurno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji