Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Siječanj 2021. 23:33

Sara🌻

MTB, ako se lista zove "Padobranci" ili "Nitko ih nije zva, samo došle", stavljaj. 🙈

Koji si ti ono tt? 

💔💔💔

Sara 🌸
    13. Siječanj 2021. 23:38

MTB

Sara🌻

MTB, ako se lista zove "Padobranci" ili "Nitko ih nije zva, samo došle", stavljaj. 🙈

Koji si ti ono tt?

Guram kroz 27. 🥰

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

manemoj
    13. Siječanj 2021. 23:45

Nikita i meni su oduvijek Friendsi lijek. Sjećam se na faksu, sama u Zagrebu, vani pada kiša, tužna i kad sve na svijetu ne valja (nisam tad pojma imala 😂) upalim prijatelje i oni su bili moj "happy place". Baš nevjerojatno kako jedna serija može unijeti toliko pozitive u život 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Siječanj 2021. 23:48

Sara, lijepo guraš. Sad još sredi potpis da ne bude samo ova tužna priča unutra i dio si čopora. Pa ćete vidjeti vi prirodne trudnice što vam se dogodi kad naivno dobauljate k nama.  

Nikitta, ma znam ali počela me prati panika. Kako sam se opustila radi ovih briseva (toga me bilo dosta strah), odjednom mi se u glavu vratila ona ružna prognoza doktorice kad mi je rekla za spontani, i nikako je izbaciti iz glave. Stara. Ponovit će se. Mala šansa. Pokušavat ćemo mi još, ali malo se tu može. To je to. U svim postupcima ukupno manje od 10% šanse.
    Baš me sjebala. Uff.
    Muž je super. Ima malo manji volumen ali dosta pokretnih i morfološki prekrasnih, svi se dive njegovom spermiogramu. Nismo radili onu daljnju analizu spermija, stalno je pretpostavka da sam ja problem.
    Moram odlijepiti od toga. Budem od sutra, danas sam si dala večer ludovanja. Najveći problem mi je što me nema tko savjetovati. 

💔💔💔

Slee, zao mi je sto to prolazis. Te tablete se uzimaju doma ili u bolnici?
    MTB ja jos ne mogu vjerovat da su tebi gledali samo ta 3 hormona na prve konzultacije i to u 5 klinika i nitko nije rekao izvadite kks, ili jos nesto. A onda promislim, pa ja sam vadila jer me nesudjeni doktor poslao, pa mi poslije nitko nije to nit pogledao. I da, stare smo, ali nismo citav zivot stare, valjda postoji neki razlog zasto se nista nije desilo u ovih 8-9 godina u mom slucaju, a u tvom i vise. Ni inace ne vjerujem u one dijagnoze idiopatska neplodnost, neki razlog mora postojat, samo ga jos nisu otkrili. 
    Ja bi na tvom mjestu otisla na konzultacije negdje u bolnicu, cisto da vidis sta ce ti rec, tipa u Petrovu, gdje doktori nemaju nista od toga hoces li ostat kod njih u postupku ili ne. Nista te ne kosta, otidji cisto da vidis jos jedno misljenje, a i uputit ce te u to sto bi bilo dobro izvadit. Da ja nisam na prve konzultacije krenula u Sheldona nego u ova dva privatnika, ne bi ni ja vadila ovo sve, tko zna bi li ista vadila 

Rina89

Pokušavam ovih dana pratiti što se piše i moram priznati da se malo gubim u ovim nalazima i dodacima prehrani 😁. 
    Vidim da se raspravljalo o tome kada je najbolje raditi test i betu i moram priznati da sam malo iznenađena jer su meni u Petrovoj uvijek govorili da vadim betu 14. dan. Ja se inače držim uglavnom svega što mi se kaže pa sam tako nestrpljivo čekala taj dan.
    Kao što kaže Maslačakxx, ni meni nisu nikad spomenuli vitamin D i isto se pitam. Doduše, nisu mi spomenuli išta za kvalitetu j. s., kao ni bilo kakve dodatne pretrage. Nadam se da će mi moja soc. gin. dati uputnicu barem za vitamin D jer je malo škrta na upitnicama.
    Također sam vidjela da ste komentirale lošu prokrvljenost. Ja sam također jedna od onih kojima su uvijek hladne noge i uvijek mi je hladno. Znači termofor si moram nabaviti. 🙂
    Sanjich 🤞za dvije crte i dalje. 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Siječanj 2021. 23:52

Bozma 🍀🐞

Slee, zao mi je sto to prolazis. Te tablete se uzimaju doma ili u bolnici?
    MTB ja jos ne mogu vjerovat da su tebi gledali samo ta 3 hormona na prve konzultacije i to u 5 klinika i nitko nije rekao izvadite kks, ili jos nesto. A onda promislim, pa ja sam vadila jer me nesudjeni doktor poslao, pa mi poslije nitko nije to nit pogledao. I da, stare smo, ali nismo citav zivot stare, valjda postoji neki razlog zasto se nista nije desilo u ovih 8-9 godina u mom slucaju, a u tvom i vise. Ni inace ne vjerujem u one dijagnoze idiopatska neplodnost, neki razlog mora postojat, samo ga jos nisu otkrili.
    Ja bi na tvom mjestu otisla na konzultacije negdje u bolnicu, cisto da vidis sta ce ti rec, tipa u Petrovu, gdje doktori nemaju nista od toga hoces li ostat kod njih u postupku ili ne. Nista te ne kosta, otidji cisto da vidis jos jedno misljenje, a i uputit ce te u to sto bi bilo dobro izvadit. Da ja nisam na prve konzultacije krenula u Sheldona nego u ova dva privatnika, ne bi ni ja vadila ovo sve, tko zna bi li ista vadila

U tri klinike i 5 doktora 
    Ne znam kako se ide na konzultacije u državnu kliniku  Kod privatnika je lako - digneš kredit, naručiš se i dođeš. Za ovo ne znam od kud bih ni počela, tek sam nedavno počela neke uputnice sramežljivo tražiti od doktora.
    Koja bolnica? Koji doktor? Dobijem uputnicu samo za konzultacije, ili onda moram i na postupak tamo? Mogu li otići na konzultacije u bolnicu, a onda dalje u HZZO postupak u neku privatnu, ili je to sve na istoj uputnici?
    Evo, već sam se izgubila 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Siječanj 2021. 23:53

Nikitta

ManemojMeni su oni i dalje happy place, u ozbiljnoj sam depri što su izgubili prava za njih na NF. Morat ću se s dvd-ima pomučit da ih opet gledam. Imam sve sezone osim 9, te nije bilo nigdje za kupit. Ni dan danas ne mogu naći. Anyways, moja sestrična i moj mlađi brat su isto zakleti fanovi, pa smo znali ići na Pub kvizove 😂 Prvo sam zarazila serijom mlađeg brata, imam sve njegove crteže koje mi je crtao kao mali, i na jednom je napravio anketu, jedno od dva pitanja je bilo: Zašto stalno gledaš Prijatelje? Imao je oko 7 godina valjda, a onda kasnije je porastao i sad je mega ovisnik i fan. Zarazila sam sad i muževe klince; okej, neke epizode su fakat neprimjerene za njihov uzrast, nisam ni kužila koliko je seksualnog potkonteksta u mnooogim epizodama, dok ih nisam počela bingeati s djecom. Zato biram epizode koje gledamo skupa. 🤣🤷🏼‍♀️

I ja imam sve osim devete, i moj OKP divlja svaki put kad im pogledam hrptove i vidim da fali taj dio 

💔💔💔

Sara 🌸
    14. Siječanj 2021. 00:00

Nikitta, pod NF mislis Netflix? Ovo je u DE, mi još možemo gledat, zanemari idiota na slici 😂 https://ibb.co/CH3NK82
     Nisu mi jasna ta prava, ovisi o državi. No ima nekih filmova koji su dostupni u RH a nisu u DE. 
    A od cilog Netflixa ja gledam CNN i Trumpov impeachment 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    MTB, budem uredila popis jednom. Nije dug, al iz nekog razloga ne želim dirat. Ne pitaj zašto, sram me. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

ericaa
    14. Siječanj 2021. 00:42

MTB vjerujem ti da te rijeci doktorice povremeno progone. I mene bi. Probaj ih maknut sa strane,ako mozes, jer ti ne pomazu. Kakva starost!? I sama si rekla da u tvojoj obitelji zene su rodile "starije",u crunchy godinama😏 i kasnije usle u menopauzu. AMh ti je super. Zdravo zivis i radis sve sto mozes. Normalno da zelis napraviti sve moguce pretrage i pokusati izbjeci ono sto se moze izbjeci i popraviti sto se da. Naravno da je bolje otkriti neki skriveni problem i popiti lijek nego prolaziti postupke i muciti se rezultatima. Probaj izracionalizirat sto ti treba,zakljucaj popis 😉 i kreni na konzultacije. Cvrsto vjerujem u tvoj skorasnji uspjeh💗 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.