cure imam pitanje…primijetila sam da u zadnja dva ciklusa uopće nemam plodne sluzi u vrijeme ovulacije. Nisam je ni prije imala ne znam kak obilno, al sam je imala dovoljno da znam da su mi plodni dani. Zadnja dva ciklusa potpuno suhasad me malo panika lovi da mi se nešt pobrkalo dole sa ovulacijom ili se ne događa ili je ne kvalitetna😳 točno mi to sad ne treba
jel imala koja iskustva s tim?
ja znam imati ''suhe'' ovulacije :-)
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Sanjich, moze da, naravno, ona je super za kožu isto…ja je ne pijem jer vise ne mogu pit tableturine ,nekako sam se umorila od toga, pa ako hoces ove moje slobodno uzmi,skoro je puna kutija! Dam ti usput i par testova 👏👏
Javi se na mail : zaranakit@gmail.com pa cemo se dogovorit 🥰
Sad tek vidim ovo 😊 evo javljam se ❤️❤️ hvalaaa
Hvala svima na preporuci koje brojeve zvati u Vinogradskoj, uspjela sam ih dobiti.
Kažu mi da mogu obaviti i dodatne pretrage uz plaćanje, kad sam već tamo. Za svaki slučaj sam poslala i mail ginekologici i zamolila je da mi da uputnicu, super ako mi da, ako ne - već mi je puno toga dala, zadovoljna sam.
💔💔💔
Cure jel vi imate specifične cikluse, tipa ja sam prošli mjesec imala postupak, nakon dolaska M i njenog prolaska ko da sam se ''tjerala'', ono ludnica od želje za seksom i to do ovulacije. Nakon nje ništa, ko ljuta guja sam taj drugi dio ciklusa. Ili je to sve zbog ostatka hormona iz postupka?
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
MTB joj to sa zamisljanjem nemoguceg Ja sam juce (7dpo) imala tako jake grceve, kao da cu dobiti mengu. Ne secam se da sam ikada u ovo doba ciklusa imala ista slicno. Vec sam se uplasila da mi se ciklus skroz poremetio, kod sad pre postupka, ali od jutros sve u redu, samo sto mi je bazalna temperatura pala, ali i dalje iznad ovulacionog nivoa. I sada ti ja mislim, eto sta ako su se MM odjednom posle dvadeset godina niodakle pojavili spermici, eto zasto ne bi bilo cudo, pa dovoljan je samo jedan
I sada se tako zanosim da je juce mogla biti implantancija, a danas tzv. implantacioni "dip" sa temperaturom
Sunny_ jel pratis ovulaciju na neki drugi nacin - LH trakice/merenje bazalne temperature. Meni je temperatura uvek najbolji pokazatelj
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Joj hvala vam cure!!! Ajme Kolko je lakše samo kad kažeš nekome tko točno razumije, tuga se prepolovi na pola, a u ovom slučaju na još više dijelova jer nas je puno 😄 da, najjaca su ta nadanja iz ciklusa djevice marije..😂😂 Ili pod pilulama 😄 da, radimo sve šta možemo i gotovo, to bi trebalo biti dovoljno da se postigne kakav takav mir! Moram još poradit na tome, Al za sad sam zadovoljna jer sam se uspjela dic s kauca i krenut radit rucak😄🥰
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
MTBjoj to sa zamisljanjem nemogucegJa sam juce (7dpo) imala tako jake grceve, kao da cu dobiti mengu. Ne secam se da sam ikada u ovo doba ciklusa imala ista slicno. Vec sam se uplasila da mi se ciklus skroz poremetio, kod sad pre postupka, ali od jutros sve u redu, samo sto mi je bazalna temperatura pala, ali i dalje iznad ovulacionog nivoa. I sada ti ja mislim, eto sta ako su se MM odjednom posle dvadeset godina niodakle pojavili spermici, eto zasto ne bi bilo cudo, pa dovoljan je samo jedan
I sada se tako zanosim da je juce mogla biti implantancija, a danas tzv. implantacioni "dip" sa temperaturom
Sunny_ jel pratis ovulaciju na neki drugi nacin - LH trakice/merenje bazalne temperature. Meni je temperatura uvek najbolji pokazatelj
da, mjerim bazalnu to mi je super za pratiti ovulaciju. jedino nisam mjerila prošli mjesec jer sam bila u šoku od sgrama
sad opet mjerim i po njoj mi još nije bila ovulac. Samo sam sad 13dc i već bi trebala imati plodne sluzi pa me to malo brine jer što god čitam na netu piše ako nema plodne sluzi da to znači nekvalitetna ovulacija ili da je uopće nema.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
MTBjoj to sa zamisljanjem nemogucegJa sam juce (7dpo) imala tako jake grceve, kao da cu dobiti mengu. Ne secam se da sam ikada u ovo doba ciklusa imala ista slicno. Vec sam se uplasila da mi se ciklus skroz poremetio, kod sad pre postupka, ali od jutros sve u redu, samo sto mi je bazalna temperatura pala, ali i dalje iznad ovulacionog nivoa. I sada ti ja mislim, eto sta ako su se MM odjednom posle dvadeset godina niodakle pojavili spermici, eto zasto ne bi bilo cudo, pa dovoljan je samo jedan
i da i ja vjerujem u čuda tako da moguće da su vaši spermići spavali jedan jaaaaaaako dugi zimski san i sad su se probudili pa nemoj da ih propustite
❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Joj hvala vam cure!!! Ajme Kolko je lakše samo kad kažeš nekome tko točno razumije, tuga se prepolovi na pola, a u ovom slučaju na još više dijelova jer nas je puno 😄 da, najjaca su ta nadanja iz ciklusa djevice marije..😂😂 Ili pod pilulama 😄 da, radimo sve šta možemo i gotovo, to bi trebalo biti dovoljno da se postigne kakav takav mir! Moram još poradit na tome, Al za sad sam zadovoljna jer sam se uspjela dic s kauca i krenut radit rucak😄🥰
Korak po korak. Dan menge je uvijek podsjetnik na borbu i (ne)uspjeh. Bit će bolje!! Za ručak nešto fino i nešto s čim ćeš se posebno počastiti, tako ja odredim, taj dan si ugađam maksimalno
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
da, mjerim bazalnuto mi je super za pratiti ovulaciju. jedino nisam mjerila prošli mjesec jer sam bila u šoku od sgrama
sad opet mjerim i po njoj mi još nije bila ovulac. Samo sam sad 13dc i već bi trebala imati plodne sluzi pa me to malo brine jer što god čitam na netu piše ako nema plodne sluzi da to znači nekvalitetna ovulacija ili da je uopće nema.
Kakvi su ti obicno ciklusi?Koliko traju? Mozda je jos.rano? Moja ovulacija je obicno 15. dana. Mada se slazem ovo za sluz. Kod mene je bas ima mnogo vec negde od 11. ili 12. dana
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji