Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    12. Siječanj 2021. 14:37

Sunny noćurak ti je zakon za plodnu sluz , piješ od M do O..
    Ali to što je ne vidiš ne znači da nije tu, tako sam ti ja bila suha pred inseminaciju i još psujem noćurak jer nije ništa napravio, a kad je doktor počeo isprati iznenadio se kaže šta je ovo, koliko sluzi ne mogu isprati koliko ima, to nije normalno 😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    12. Siječanj 2021. 14:41

korisničkoime

Ista stvar kod nas! Uz čaj Mijo savjetuje bilo kakvu fizicku aktivnost, nista ekstremno, po njemu je cak dovoljna i malo brža setnja da se organizam zadiše jer na taj nacin se mijenja kisik i mijesa krv u organizmu što pridonosi boljoj prokrvljenosti svake stanice i boljoj raspodjeli hranjivih tvari. Sve je to i logicno, a mi ponekad pre lijeni i za šetnju. Zato sam napisala VM da napise sto joj je rekao ako zovne, mozda ima nekih novih saznanja.

Da,to je i meni ispričao kad sam zvala,s time da on nije pristaša nikakvih suplemenata osim vitamina E čini mi se,ali taj dio smo zanemarili i on ipak pije ovu kombinaciju.Mislim da bi svatko trebao probati pronaći što mu odgovara,ali nestrpljivi smo,a ispod 3 mj nema smisla jer toliko traje spermatogeneza.Mi smo imali recimo vremena za isprobavanje jer smo tada bili u fazi kad su nam preporučili da probamo popravit spermio i napravit prohodnost pa onda još kao sami pokušavati neko vrijeme.Iako,sad kad razmislim,nismo ni tad bili jako mladi,mogli smo i puno brže u postupke,ali šta je tu je.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Sunny_🐣
    12. Siječanj 2021. 14:46

Mattan

Ali to što je ne vidiš ne znači da nije tu, tako sam ti ja bila suha pred inseminaciju i još psujem noćurak jer nije ništa napravio, a kad je doktor počeo isprati iznenadio se kaže šta je ovo, koliko sluzi ne mogu isprati koliko ima, to nije normalno 😂

hahahaha predobro  koristila si ulje ili kapsule?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Matkiša 😎
    12. Siječanj 2021. 14:47

Ajme cure počeo radit moj novi gin, socijalni... 
    Diplomirao 2015, piše mu dr med.. pa bogec nije još ni specijalizaciju za ginekologa izgleda završio 😵😵😵

6tt+2 imamo 💗

• *.Women_name.*
    12. Siječanj 2021. 14:48

Ženice moje i ja došla iz Petrove. Nisu me ništa gledali, poslušali samo otkucaje i dogovorili dnevnu bolnicu 27.1. Btw. prvi put sam sad vidjela ono kao onaj uređaj što sluša samo otkucaje, to je vjerojatno slično onom baby w. On je bome brzo to našao 😂😂😂 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

12. Siječanj 2021. 14:49

Lucyinthesky

korisničkoime

Ista stvar kod nas! Uz čaj Mijo savjetuje bilo kakvu fizicku aktivnost, nista ekstremno, po njemu je cak dovoljna i malo brža setnja da se organizam zadiše jer na taj nacin se mijenja kisik i mijesa krv u organizmu što pridonosi boljoj prokrvljenosti svake stanice i boljoj raspodjeli hranjivih tvari. Sve je to i logicno, a mi ponekad pre lijeni i za šetnju. Zato sam napisala VM da napise sto joj je rekao ako zovne, mozda ima nekih novih saznanja.

Da,to je i meni ispričao kad sam zvala,s time da on nije pristaša nikakvih suplemenata osim vitamina E čini mi se,ali taj dio smo zanemarili i on ipak pije ovu kombinaciju.Mislim da bi svatko trebao probati pronaći što mu odgovara,ali nestrpljivi smo,a ispod 3 mj nema smisla jer toliko traje spermatogeneza.Mi smo imali recimo vremena za isprobavanje jer smo tada bili u fazi kad su nam preporučili da probamo popravit spermio i napravit prohodnost pa onda još kao sami pokušavati neko vrijeme.Iako,sad kad razmislim,nismo ni tad bili jako mladi,mogli smo i puno brže u postupke,ali šta je tu je.

A meni je rekao ako imam sve koliko toliko ok da ne uzimam nista osim folne i željeza uz vitamin c. On je druga osoba koja nam je rekla da nije dobro zatrpavati organizam sa previše dodataka, pogotovo onih koji u sebi imaju puno sastojaka. I obavezno i meni šetnja na svjezem zraku. I da se ne igram npr. sa vrkutom bez nadzora jer ona utjece na hormone. Cak mi je rekao da i ja mogu piti taj caj. Probala sam analizirati sta ima u njemu i jedino sam sigurna da ima stolisnik. Očito je da u njemu ima nesto sto je nama ucinilo dobru stvar. Prelistala sam forume gdje pisu o njemu i bas ima puno pozitivnih priča.

Matkiša 😎
    12. Siječanj 2021. 14:51

Sunny_

Mattan

hahahaha predobrokoristila si ulje ili kapsule?

Ulje u kapsulama, sad sam zadnji put kupila neke Aktival s dodatkom vitamina e i išle su mi na živce piju se valjda 3x2 tako nekako, a ove od NW jednom na dan i mirna Bosna...
    Pišem ovako na preskokce jer mi mužić slavi rođoš pa sam u pripremama... 
    Iskopala jednog kineza iz ladice, napravila, ima laganu sjenu, kod mene svaki ima sjenu... 😅😅 Realno ni ne znam kad je O a seksala se 2x, to ti je optimizam 😂😂 Sve je to za ljude! 

6tt+2 imamo 💗

Marinela87
    12. Siječanj 2021. 14:52

Mattan Haha možda taj tvoj doktor bude u toku sa najnovijim istraživanjima, svjež, čio, pun snage, motivacije i volje za pomoć pacijenticama😄🤞 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Matkiša 😎
    12. Siječanj 2021. 14:56

Marinela87

Mattan Haha možda taj tvoj doktor bude u toku sa najnovijim istraživanjima, svjež, čio, pun snage, motivacije i volje za pomoć pacijenticama😄🤞

Paaaaa možda, a možda i neee 😅 

6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 15:00

Lucyinthesky, mene je bilo sram pisati, ali ni ja nemam neku primjetljivu sluz kad ovuliram (a dobila sam potvrdu da ovuliram). Tek na ovom postupku sam slinila kao puž balavac i skužila sam što je to uopće. 

Tiki, baš mi drago da je sve u redu. Lijepo od dr za nenaplaćivanje i najavu donacije.

*.Women_name.*, nije mi jasno. Onda će te 27.1. pregledati ili?

Mattan, pusti godine, javi ti nama kako on izgleda 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.