Ženice moje i ja došla iz Petrove. Nisu me ništa gledali, poslušali samo otkucaje i dogovorili dnevnu bolnicu 27.1. Btw. prvi put sam sad vidjela ono kao onaj uređaj što sluša samo otkucaje, to je vjerojatno slično onom baby w. On je bome brzo to našao 😂😂😂
Sorry sto upadam, ovo za dnevnu je standardna procedura, ili postoji neki razlog?
Mene u Petrovoj nitko ne vaze, samo pitaju za kile, jel to isto normalno? 🤣
Hvala, Tiki, a ovo od dr je bas lijepo ♥️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Tiki baš lijepo od njih da ti nisu naplatili. Gdje si to bila? Drago mi je da je sve u redu😊
Women_name super za otkucaje, sigurno si mirnija jer si opet dobila potvrdu da je sve oke s bebicom.. A do 27.trebas paziti na prehranu? Jesu ti dali neki popis hrane koju smiješ jesti?
Da, već ja dva tjedna fkt pazim kj jedem sve po P. S. - u. Nisi čak ni gladma od tog, ok je, jedino mi se već povraca od kuhanog. 😂😂
MTB a neznam kj da ti kažem, prvo je rekao 18,al je puno sve pa kao 27. Vjerojatno imaju krevete baš za dnevnu bolnicu, pa im je sve popunjeno, znaš kako to kod nas ide. Ah valjda oni znaju 🤷♀️🤷♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ženice moje i ja došla iz Petrove. Nisu me ništa gledali, poslušali samo otkucaje i dogovorili dnevnu bolnicu 27.1. Btw. prvi put sam sad vidjela ono kao onaj uređaj što sluša samo otkucaje, to je vjerojatno slično onom baby w. On je bome brzo to našao 😂😂😂
Sorry sto upadam, ovo za dnevnu je standardna procedura, ili postoji neki razlog?
Postoji razlog da. Išla sam vaditi Ogtt, prvo vađenje je bilo ok, ali nakon opterećenja 60' bio je 12,a 120' 11. Oni onda tamo vade krv svaka 3 sata, između i prije obroka i prema tome procjenjuju dali ti je potreban inzulin ili je dovoljno paziti na prehranu
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tiki baš lijepo od njih da ti nisu naplatili. Gdje si to bila? Drago mi je da je sve u redu😊
Women_name super za otkucaje, sigurno si mirnija jer si opet dobila potvrdu da je sve oke s bebicom.. A do 27.trebas paziti na prehranu? Jesu ti dali neki popis hrane koju smiješ jesti?
Da, već ja dva tjedna fkt pazim kj jedem sve po P. S. - u. Nisi čak ni gladma od tog, ok je, jedino mi se već povraca od kuhanog. 😂😂
MTB a neznam kj da ti kažem, prvo je rekao 18,al je puno sve pa kao 27. Vjerojatno imaju krevete baš za dnevnu bolnicu, pa im je sve popunjeno, znaš kako to kod nas ide. Ah valjda oni znaju 🤷♀️🤷♀️
Ma dobro, barem ti nisu dali termin iza poroda
Brzo će to dole, bitno da se ti sad hraniš po dogovorenom.
💔💔💔
Ruska čekam da se javiš!
Tiki lijepa gesta od njih, a još važnije je da je s bebicom sve super
Mila-Milica znači sad si PUPO, držim 🤞🤞 za pozitivan testić!
Anskimoron uz doručak i ručak popijem omegu, ako zaboravim onda popijem navečer. Proxeed između doručka i ručka, obično uz neku voćku ili što god da grickam, i onda iza toga si špricnem vitamin...Uhodaš se brzzo...
Mattan o kakvim ti to pozitivnim testovima pričaš?!?! Jel sam ti ja još prije savjetovala taj noćurak? Točno idem u ljekarnu po njega, ubaciti ću ga pošto poto. Nisam ga sad neko vrijeme pila, ali treba mi...
Miss, ja sam doma... danas počela raditi (iz kreveta preko laptopa), bila u dućanu, skuhala ručak.. noćas me i pupak manje bolio. U petak idem u Petrovu na kontrolu i vađenje konci, pa ako uspijem uhvatiti svoju doktoricu koja inače nebi tamo taj dan trebala biti, onda ću znati nešto više o svojoj sudbini i sljedećem postupku. Želim i savjet od nje oko propuhivanja tog jednog jajovoda... Zapisana sam za postupak u veljači kojeg će mi pomaknuti ovisno o tome što će doktorica reći, i o tome kako ću se sama osjećati. Ali nisam donijela još nikakve konkretne odluke... Moram skinuti nakupljene kile i nahraniti svoje stanice.. polako zasada.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ista stvar kod nas! Uz čaj Mijo savjetuje bilo kakvu fizicku aktivnost, nista ekstremno, po njemu je cak dovoljna i malo brža setnja da se organizam zadiše jer na taj nacin se mijenja kisik i mijesa krv u organizmu što pridonosi boljoj prokrvljenosti svake stanice i boljoj raspodjeli hranjivih tvari. Sve je to i logicno, a mi ponekad pre lijeni i za šetnju. Zato sam napisala VM da napise sto joj je rekao ako zovne, mozda ima nekih novih saznanja.
Da,to je i meni ispričao kad sam zvala,s time da on nije pristaša nikakvih suplemenata osim vitamina E čini mi se,ali taj dio smo zanemarili i on ipak pije ovu kombinaciju.Mislim da bi svatko trebao probati pronaći što mu odgovara,ali nestrpljivi smo,a ispod 3 mj nema smisla jer toliko traje spermatogeneza.Mi smo imali recimo vremena za isprobavanje jer smo tada bili u fazi kad su nam preporučili da probamo popravit spermio i napravit prohodnost pa onda još kao sami pokušavati neko vrijeme.Iako,sad kad razmislim,nismo ni tad bili jako mladi,mogli smo i puno brže u postupke,ali šta je tu je.
A meni je rekao ako imam sve koliko toliko ok da ne uzimam nista osim folne i željeza uz vitamin c. On je druga osoba koja nam je rekla da nije dobro zatrpavati organizam sa previše dodataka, pogotovo onih koji u sebi imaju puno sastojaka. I obavezno i meni šetnja na svjezem zraku. I da se ne igram npr. sa vrkutom bez nadzora jer ona utjece na hormone. Cak mi je rekao da i ja mogu piti taj caj. Probala sam analizirati sta ima u njemu i jedino sam sigurna da ima stolisnik. Očito je da u njemu ima nesto sto je nama ucinilo dobru stvar. Prelistala sam forume gdje pisu o njemu i bas ima puno pozitivnih priča.
Da, tak je i meni rekao. Ima sigurno i majčine dušice i kadulje, veli da je dobar i za probavu i da je skroz slučajno otkrio ovo za spermio, zapravo ga je inicijalno napravio za nešto drugo.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sunny_meni nikada sluz nije bila pokazatelj ovulacije jer npr sad imam sluz a koristila sam Estrifam koji mi je spriječio ovulaciju 🙈 sve ti je to individualno.
Cure dali koja zna iz kojeg razloga sam morala koristiti Estrifam i zašto mi je ovulacija morala biti zaustavljena pa tako trebala u FET? I idući mjesec od 3dc su mi također najavili isto. Zašto ju blokiraju? 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ovako bih bar hopsala u nadi da se uhvati, i sad bezveze pauziram 2 mj ovuliranje i mogu dobit šipak prirodni….
Znam da iz nekog razloga to rade, ali neznam iz kojeg 🙄🙄
Dada imaju razne opcije.. Ako bi kao ja isla s ovulacijom moze se dogodit i anovulatorni ciklus pa propadne cijeli mjesec.. Ovako odu s estrofemom koji zadebljava Endometrij do prihvatljive debljine za zametak.. Ps. da ides u prirodni isto se ne bi smjela seksat prvo ne daj boze neke infekcije, drugo da se slucajno ne primi prirodno neki los spermic oplodi i zezne se fet ili jos npr neobicnije uspije fet i
jos seksic upali pa imas npr blizance s razlicitim danom zaceca..
Curke ja odgledala onaj film... Sad ce me garant neko zamrzit al meni je film tolko dosadan.. Odgledala sam zadnjih pola sata na preskokce cisto da ne stanem na pola filma bez kraja.. 😳😑 Jbga ne mrzite me vi kojima je dobar
Sunny_meni nikada sluz nije bila pokazatelj ovulacije jer npr sad imam sluz a koristila sam Estrifam koji mi je spriječio ovulaciju 🙈 sve ti je to individualno.
Cure dali koja zna iz kojeg razloga sam morala koristiti Estrifam i zašto mi je ovulacija morala biti zaustavljena pa tako trebala u FET? I idući mjesec od 3dc su mi također najavili isto. Zašto ju blokiraju? 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ovako bih bar hopsala u nadi da se uhvati, i sad bezveze pauziram 2 mj ovuliranje i mogu dobit šipak prirodni….
Znam da iz nekog razloga to rade, ali neznam iz kojeg 🙄🙄
Dada imaju razne opcije.. Ako bi kao ja isla s ovulacijom moze se dogodit i anovulatorni ciklus pa propadne cijeli mjesec.. Ovako odu s estrofemom koji zadebljava Endometrij do prihvatljive debljine za zametak.. Ps. da ides u prirodni isto se ne bi smjela seksat prvo ne daj boze neke infekcije, drugo da se slucajno ne primi prirodno neki los spermic oplodi i zezne se fet ili jos npr neobicnije uspije fet i
jos seksic upali pa imas npr blizance s razlicitim danom zaceca..
Ima logike sve što si napisala 🥰🥰🥰 hvala ti ❤️
Zar sam uopće sumnjala u kliniku 🙈🙈🙈🙈
endometrioza
Postoji razlog da. Išla sam vaditi Ogtt, prvo vađenje je bilo ok, ali nakon opterećenja 60' bio je 12,a 120' 11. Oni onda tamo vade krv svaka 3 sata, između i prije obroka i prema tome procjenjuju dali ti je potreban inzulin ili je dovoljno paziti na prehranu
Sretno 🙂
Ja sam se lijepo dovela u red za postupak, kad pricas o kuhanom, I hear you sister 🤣
A sad si malo kombiniram, ali mislim da mene vise muci sto sam doma i iako secem svaki dan bar sat vremena, fali mi onaj normalan moving, da idem na posao i s posla, da se naseces, a da nisi svjestan. A sto mogu kad se na poslu svi unose u facu, nitko ne pazi na razmak i sl.
Uspjela sam iz druge uloviti par puta otkucaje izmedu 120 i 160 pa je to sad valjda bolje 🙂
Na baby watcheru, ne u setnji 🤣
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sortiraj odgovore
Najstariji