Sunny_, ja sam koristila ulje noćurka. Pojma nemam je li pomaže ili odmaže
💔💔💔
Bok cure, ispričavam se što upadam kao padobranac, ali treba mi jedna informacija tj savjet, ako netko od cura ima s visokim TSH.
Na samim smo počecima ove priče i evo stigao je nalaz TSH 4,7, ostali hormoni štitnjače uredni. Do novog pregleda na Klinici imam još dosta vremena, tj nalaza za skupiti pa me zanima trebam li se javiti svojoj dr. opće medicine da me posalje endokrinologu ili da sačekam pregled pa će me oni dalje uputiti.
Htjela bi to sve što prije početi, ako će mi trebati nekakva terapija i ako će mi to pomoći, a ovo sve ide nekim puževim koracima.
Pozdrav i sretno svima
Bok cure, ispričavam se što upadam kao padobranac, ali treba mi jedna informacija tj savjet, ako netko od cura ima s visokim TSH.
Na samim smo počecima ove priče i evo stigao je nalaz TSH 4,7, ostali hormoni štitnjače uredni. Do novog pregleda na Klinici imam još dosta vremena, tj nalaza za skupiti pa me zanima trebam li se javiti svojoj dr. opće medicine da me posalje endokrinologu ili da sačekam pregled pa će me oni dalje uputiti.
Htjela bi to sve što prije početi, ako će mi trebati nekakva terapija i ako će mi to pomoći, a ovo sve ide nekim puževim koracima.
Pozdrav i sretno svima
Treba ti Euthyrox, to ti može propisati odmah dr opće prakse ili specijalist koji ti vodi MPO (ako si u postupcima).
A sad kad si već upala, dobar dan. Možeš i ostati s nama
💔💔💔
Lucyinthesky, mene je bilo sram pisati, ali ni ja nemam neku primjetljivu sluz kad ovuliram (a dobila sam potvrdu da ovuliram). Tek na ovom postupku sam slinila kao puž balavac i skužila sam što je to uopće.Tiki, baš mi drago da je sve u redu. Lijepo od dr za nenaplaćivanje i najavu donacije.
*.Women_name.*, nije mi jasno. Onda će te 27.1. pregledati ili?
Mattan, pusti godine, javi ti nama kako on izgleda
Rekao je da će me zaprimit na taj odjel za gestacijski dijabetes pt1 pa da ćemo tamo šećer vadit svaka 3 sata u tih 24 h pa ćemo vidjeti. Nije me sad gledao jer su me prije 2 dana gledalo u Vinogradskoj sve, pa kao da ne prckamo opet
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, kada je najbolje uzimati Decortin, Folacin i Aspirin100? Užimam jos i vitamine GravidonA.
Ima li mozda neko vrijeme kada je djelovanje prirodnije (ujutro, popodne, navečer)?
Estrofem i Utrogestan uzimam 3x dnevno, svakih 8 sati. Malo bi mi bilo previše da popijem sve odjednom.
Hvala!!!!
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Lucyinthesky, mene je bilo sram pisati, ali ni ja nemam neku primjetljivu sluz kad ovuliram (a dobila sam potvrdu da ovuliram). Tek na ovom postupku sam slinila kao puž balavac i skužila sam što je to uopće.Tiki, baš mi drago da je sve u redu. Lijepo od dr za nenaplaćivanje i najavu donacije.
*.Women_name.*, nije mi jasno. Onda će te 27.1. pregledati ili?
Mattan, pusti godine, javi ti nama kako on izgleda
Rekao je da će me zaprimit na taj odjel za gestacijski dijabetes pt1 pa da ćemo tamo šećer vadit svaka 3 sata u tih 24 h pa ćemo vidjeti. Nije me sad gledao jer su me prije 2 dana gledalo u Vinogradskoj sve, pa kao da ne prckamo opet
A 1.2 imam anomaly scan kod Škvorca 😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
*.Women_name.*, ok, da, to ima smisla. Iako, mogli su ti dati i raniji termin, a ne za 2 tjedna.
Mila-Milica, ja ti to ne znam. Ali znam da utriće uglavnom ne pijemo, nego ih guramo.
💔💔💔
Ma to za utriće znam!!!!!🤣😂🤣😂
A rasporedit ću od sutra već nekako.
Kad sam se vratila iz bolnice, popila sve odjednom 🤪 (ovo što se pije, jel?) Pa sam za danas mirna. 😊
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Tiki baš lijepo od njih da ti nisu naplatili. Gdje si to bila? Drago mi je da je sve u redu😊
Women_name super za otkucaje, sigurno si mirnija jer si opet dobila potvrdu da je sve oke s bebicom.. A do 27.trebas paziti na prehranu? Jesu ti dali neki popis hrane koju smiješ jesti?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sunny_ meni nikada sluz nije bila pokazatelj ovulacije jer npr sad imam sluz a koristila sam Estrifam koji mi je spriječio ovulaciju 🙈 sve ti je to individualno.
Cure dali koja zna iz kojeg razloga sam morala koristiti Estrifam i zašto mi je ovulacija morala biti zaustavljena pa tako trebala u FET? I idući mjesec od 3dc su mi također najavili isto. Zašto ju blokiraju? 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ovako bih bar hopsala u nadi da se uhvati, i sad bezveze pauziram 2 mj ovuliranje i mogu dobit šipak prirodni....
Znam da iz nekog razloga to rade, ali neznam iz kojeg 🙄🙄
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji