Mattan hahahahahaha
Šangaj bejbi hvalaa ❤️
Hvala svima koji cekaju sa mnom betu... Piškit sam planirala sutra al vam necu stavljat testiće dok ne bude neka crta.. Nisam za to vijanje sjenica i nadanje.. A ne vjerujem da cu izdrzat ne popiskit.. Iako bilo bi baza da jos dva dana izdrzim do dana kad trebam dobit M.. Pokusat cu to..
Bozma mi je poslala lucijine testove pa gledam njih i mantram da ja popisan prvi i da bude crta 🤣🤞
Ruska sretno na ultrazvuku i poslije uživaj na čašćenju u mekiću!
Mila Milica navijamoooo!!!!
evo ja ponovila briseve, pokupila par uputnica , i čekam mengu i nadam se da će doći bar iza 1.2. da mogu na njoj krenut u postupak. Neznam je li moram opet piti kontracepciju pa ću se pred kraj mjeseca im javiti mailom je li opet krećem 1 DC sa Yazom ili ovaj put ništa... e i nisam izdržala i kupila sam D vitamin, uzela sam onaj od Solgara jer ga ima i u Prenatalu pa da ne pretjeram jer ga nisam bila provjeriti. Neda mi se bosti i plaćati, pa čekam uputnicu za to... U ljekarni mi je rekla da je sada zbog gripe, korone i imuniteta preporuka uzeti 1000 jedinica D vit. , a meni bi ga bilo 800 u to dvoje... pa mislim da je to za sad dovoljno. Kad budem idući put vadila krv ili bila kod doktorice ću pitati za to...Bitno da ja svaka 2 mjeseca briseve vadim, jer traju 3 a čekam ih 4 tjedna
e i je li zna netko tko je prebolio Koronu a u postupku je, je li vas opet pitaju test ili smo sad slobodne par mjeseci od tog testiranja s obzirom da smo imune?
inače, ja vas čitam koliko stignem, malo mi je sad gužva na poslu a bila sam na godišnjem pa nisam toliko bila na forumu...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB za sad jos tocan termin nemam, ali profesor svakako planira to odraditi ovaj tjedan jer mi tijelo ne moze vise taj pritisak i tezinu izdrzat. Bebaci su jako velki, danas sam primila i dexametazon tak da se meni cini da su oni do petka vani 😍
Sanjich imam ti ja zepter innovita testova koji su bas dosta osjetljivi i rano utvrđuju trudnocu,kupila sam ih po preporuci Bozme i stvarno su super, meni su donijeli srecu,pa ako oces i ti ?! Imam ih još nekoliko šta mi je ostalo...
Koji ti je sutra dan od transfera?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Ruska1986 sretno danas,bit ce sve super! ❤️
Mila milica, bravl, sad uzivaj do bete 👏
Flower hvala na savjetima, drzi se i hvala Bogu da je sve pod kontrolom 🥰
Sanjich kad piskis ? 😀😀
AuroraB jesi ti dobro,kuci si? Koji su planovi za dalje ?
Sretno svima danas!!!
Ljube ja te taman spominjem 😊😊 za ovu omegu sta poklanjas mogla bi je ja uzet.. Nisam je do sad pila moze se nastavit i ako ostanem T jel da?
Baš je aktivno na forumu, cure sretno svima!!
Imam jedno glupo pitanje.. nije ni o dodacima ni o pretragama, nego jel se vi nekad bojite da vas psiha koči u postizanju cilja?? Ja danas dobila mengu, i baš sam se rastužila kao da sam bila u postupku🤦♂️ i onda sam shvatila da sam se cijelo vrijeme nadala da će bit ono čudo, uspjelo između 2 postupka, pa onda pitanje milijunti put zašto nije, još sam ovaj mjesec bila baš opuštena, pa jesam li stvarno opuštena, pa suze, pa zivciranje, i onda taj strah šta ako zbog ovih mojih tankih živaca nikad ne uspijem, jer previše to želim i previše o tome mislim.. Užas! I ne možeš se nikome pojadat a da te stvarno istinski shvati! Baš nemam volje za ništa, sjedim na kaucu i pijem kavu i čekam da mi dođe motivacija za pokrenuti se.. Previše sam puta valjda čula ono 'opusti se i doći ce' 🙄
Marinela87
Ovo si dobro napisala! Teško je ne očekivati čudo, a s druge strane ono nikako da dođe. Jednostavno za poludjeti.
Hrabrost je i shvatiti da ne možeš zatrudniti "normalnim" putem i za tu spoznaju treba truda i vremena.
Kada sam konačno ukapirala da ne mogu s lakoćom ostati trudna kao sve moje frendice, pomislila sam: ništa idem na IVF, sigurno će opaliti od prve! Moš si misliti…!:)
I evo me sada…4 postupak.
Mislim da jednostavno treba isprobavati i imati strpljenja, pa dok se opet ne napravi onaj klik u glavi i kažeš sebi: ne mogu više!
Ta želja za bebom je kod nekoga jaka, kod drugoga još jača, a ja trenutno imam feeling da bih s lakoćom cijelu nogometnu momčad hendlala. :D
Mislim da se ne trebaš brinuti, što god na kraju ispadne od cijele situacije, najvažnije je da živiš život i budeš sretna sama sa sobom. Taj mir koji stvoriš sebi odražava se i na tvoje tijelo, tvoje okruženje etc. :)
Baš je aktivno na forumu, cure sretno svima!!
Imam jedno glupo pitanje.. nije ni o dodacima ni o pretragama, nego jel se vi nekad bojite da vas psiha koči u postizanju cilja?? Ja danas dobila mengu, i baš sam se rastužila kao da sam bila u postupku🤦♂️ i onda sam shvatila da sam se cijelo vrijeme nadala da će bit ono čudo, uspjelo između 2 postupka, pa onda pitanje milijunti put zašto nije, još sam ovaj mjesec bila baš opuštena, pa jesam li stvarno opuštena, pa suze, pa zivciranje, i onda taj strah šta ako zbog ovih mojih tankih živaca nikad ne uspijem, jer previše to želim i previše o tome mislim.. Užas! I ne možeš se nikome pojadat a da te stvarno istinski shvati! Baš nemam volje za ništa, sjedim na kaucu i pijem kavu i čekam da mi dođe motivacija za pokrenuti se.. Previše sam puta valjda čula ono 'opusti se i doći ce' 🙄
Ja se uvijek nadam... i to što si pitala sam baš i ja razmišljala, koliko podsvjest može utjecati? Ja sam se nadala skoro i na kontracepcijskima sad ovaj mjesec imamo pauzu od MPO i već gledam kad su mi plodni dani, ne mogu od tog pobjeći koliko god se trudim. Pomislim neću se nadati ali opet, uvijek se ponadam da ću biti jedna od onih priča da je čekajući postupak zatrudnila... Pogotovo što nas muči SAMO endometrioza, tako da ako se posloži mogu ostat i prirodno trudna a mogu i biti u postupku dugo bez rezultata jer je nepredvidiva bolest i kod svakog drugačija. Vidjet ćemo kakva ću biti u postupku, mislim da ću piškit od 2 dana od transfera
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Marinela87, sve mi u sebi, više ili manje potisnuto, nosimo to - što to sa mnom ne valja pa da ne ide. To je prirodno. Isplačemo se malo, dođemo ovdje i nasmijemo se i onda idemo dalje.
SBjelis, ma to je jedna knjiga jedne žene, nije sveto pismo. U tri knjige ćeš naći 5 različitih uputa, ne treba se preopteretiti time. Moja napomena je više bila - ako pijete, a vidite da ide na gore, pokušajte promijeniti suplement (ne samo taj, bilo koji). Nitko naše tijelo ne zna u detalje, i nitko nam ne može dati točan recept za naše tijelo - samo mi, s metodom pokušaja i pogrešaka.
flower93, još sitno pa držiš svoje bebice u rukama. Jako sam sretna radi tebe. I samo malo, malo, mrvcu zavidim.
Sanjich, omega3 je preporučljiva u trudnoći, slobodno je pij.
💔💔💔
Sanjich, moze da, naravno, ona je super za kožu isto...ja je ne pijem jer vise ne mogu pit tableturine ,nekako sam se umorila od toga, pa ako hoces ove moje slobodno uzmi,skoro je puna kutija! Dam ti usput i par testova 👏👏
Javi se na mail : zaranakit@gmail.com pa cemo se dogovorit 🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Marinela87 razumijem te. Ja sam 3 godine plakala na dan M. Nekim čudom uvijek sam se nadala da nece doći, čak i kada nije bilo razloga jer sam bila djevica Marija. Ipak, tolikooo boli kada se desi M. Svasta mi je prolazilo kroz glavu.. Ali, kada sam krenula u postupak postalo je lakse. Znala sam da sada radim sve z svojoj moći da primjenim ishod na dan ocekivane M. Samo hrabro i glavu gore. Ta depra na dan M je uobičajena... 😘😘
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji