Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 12:39

Mila-Milica

Pozdrav, cure!!!
    Evo da vam se javim poslije FETa. Vratila sam dvije blastice. Biolog kaže da su odlične. Navijam bar za jednu. 🙏🙏
    Sve je prošlo ok. Endometrij je 9,3 mm.
    Sad mirovanje i redovita terapija Utrogestan, Estrofem, Dekortin, Folacin.
    Beta je 22.1.

Puno pozitivnih vibri svima koje cekaju bockanje, punkciju, transfere, betu…

Jaoooo, u iscekivanju smo s toboooom! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sada samo odmaranje i izvoljevanje 😉

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 12:41

flower93

Evo javljam se iz bolnice sa par savjeta za sve vas buduce majke 😉 u petak je doktor procijenio na kontroli da me hitno mora hospitalizirat radi edema po nogama, mokracne kiseline koj raste u nebo i granicnog tlaka. sve je bilo kolko tolko okej i pod kontrolom do jucer popodne kad mi je lijeva noga naotekla duplo vise od desne 😱 to je izgledalo koma, nisam lijevu nogu uopce mogla i savinut u koljenu, pa cak je i koza malo boju promijenila. Odmah su posumnjali na trombozu i hitno na rebro na color dopler. Hvala Bogu, tu sumnju su otklonili ali preventivno mi daju za razrijeđivanje krvi i edem na lijevoj nogi se sad povukao. Ugl, kaj zelim rec. Cijelo vrijems u trudnoci sam slusala kak je naoticanje normalno. Kak svaka zena naotekne i kaj sad moj doktor oko toga radi dramu. Jucer sam bila korak do hitnog carskog, danas je ipak situacija pod kontrolom. Nemojte mislit da je naoticanje normalno i nemojte jesti puno slanog u trudnoci. Sto vise odmora i noge na poviseno. Ja sam do petka bila cijelo vrijeme u akciji jer sam se dobro osjecala, sad mi se to vraca. Mozda je s jednim bebacem to lakse, ali ako cete nosit dvojke, morate se duplo pazit.

Uf, bas mi je drago da se situacija poboljsava.. Treba stvarno pripazit na takve stvari, pogotovo pred kraj trudnoce. A ti jos sa duplicima... I puno hvala na korisnim savjetima 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 12:42

ShanghaiBaby

Ruska1986 svima nam je već više muka od tih njihovih čekaonica, ali samo POZITIVA!Mila-Milica, baš postaje uzbudljivo,sretno! :)MTB, sviđa mi se ova tvoja zamisao o više njih ! he he
    Sanjich, navijam za pozitivnu BETU!

Nekako je dobro krenula ova 2021.! :D

Ma pozitiva, ne moze nikako drukcije ni bit 😉😉

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 12:44

Hvala jos jednom na podrsci! ❤💜 idemo se mi polako spremat pa vam se javimo... MTB, prenijet cu pozdrave 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

AuroraB
    12. Siječanj 2021. 12:49

Ruska baš sam ljubormorna, tebi danas bude super 
    Ja sam naručila sada još dvije kutije Proxeeda, MTB dobro je na to upozoriti, ali sumnjam da je jedna žena mogla popiti pamet cijelog svijeta i svih istraživanja... Ja sam za sebe provjerila u istraživanjima te stvari oko l-karnitina i l-arganina (l-arginin bi trebao služiti boljoj implantaciji, prokrvljenosti maternice, povećati receptivnost endomoterija i povećati broj stanica, znači nema toliku ulogu u razvoju jajašca), također sam odlučila vjerovati svojoj doktorici koja mi je to preporučila. Naravno, na svima ostalima je da donesu odluku za sebe.
    Shangaibaby ja sam si naručila sada još dvije kutije, baš ti hvala na informaciji oko cijene... Nemaš pojma kako me zanima u kakvom će ti stanju biti sada stanice, jer piješ već dovoljno dugo...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 12:56

Ruska1986, pazi što radiš 

AuroraB, slažem se da nije popila svu mudrost svijeta i inače više volim razmišljati svojom glavom nego sektašiti po nekom guruu.
    Samo upozoravam, ako netko primijeti da mu se pogoršalo stanje može eksperimentirati i promijeniti suplement. A nema do osobnog iskustva, ako nekom pomaže - naravno da treba nastaviti.

💔💔💔

Marinela87
    12. Siječanj 2021. 13:00

Baš je aktivno na forumu, cure sretno svima!!
    Imam jedno glupo pitanje.. nije ni o dodacima ni o pretragama, nego jel se vi nekad bojite da vas psiha koči u postizanju cilja?? Ja danas dobila mengu, i baš sam se rastužila kao da sam bila u postupku🤦‍♂️ i onda sam shvatila da sam se cijelo vrijeme nadala da će bit ono čudo, uspjelo između 2 postupka, pa onda pitanje milijunti put zašto nije, još sam ovaj mjesec bila baš opuštena, pa jesam li stvarno opuštena, pa suze, pa zivciranje, i onda taj strah šta ako zbog ovih mojih tankih živaca nikad ne uspijem, jer previše to želim i previše o tome mislim.. Užas! I ne možeš se nikome pojadat a da te stvarno istinski shvati! Baš nemam volje za ništa, sjedim na kaucu i pijem kavu i čekam da mi dođe motivacija za pokrenuti se.. Previše sam puta valjda čula ono 'opusti se i doći ce' 🙄 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 13:00

Flower moj bogo drago mi je da je sve u redu ❤
    Mila jupiiiiii koliko lijepih vijestiii. Opet je krenulo! Neke jednostavno moraju biti dobitne! U boti, sve smo mi dobitne, samo je pitanje u kojem kolu! Ha!
    MTB ubijas me polako. Taman stavim kvacicu, jednu jedinu za danas i ti me satras 🙈🙈 Nis, moram procitat tu knjigu asap. 
    Poslala sam mail soc.gin.pa cemo vidit sta on kaze. Nakon toga dejstvuujem dalje.
    Mattan umireeem. Svi kasljaju koji su u transferu... 
    Sanjich jos malo i pisash.. Kaj sad, beta-šmeta nije daleko, ali pishat mozesh puno prije 😀🎊⛄❤

oharascarlett14@gmail.com

ShanghaiBaby
    12. Siječanj 2021. 13:04

AuroraB

Ruska baš sam ljubormorna, tebi danas bude super
    Ja sam naručila sada još dvije kutije Proxeeda, MTBdobro je na to upozoriti, ali sumnjam da je jedna žena mogla popiti pamet cijelog svijeta i svih istraživanja… Ja sam za sebe provjerila u istraživanjima te stvari oko l-karnitina i l-arganina (l-arginin bi trebao služiti boljoj implantaciji, prokrvljenosti maternice, povećati receptivnost endomoterija i povećati broj stanica, znači nema toliku ulogu u razvoju jajašca), također sam odlučila vjerovati svojoj doktorici koja mi je to preporučila. Naravno, na svima ostalima je da donesu odluku za sebe.
    Shangaibabyja sam si naručila sada još dvije kutije, baš ti hvala na informaciji oko cijene… Nemaš pojma kako me zanima u kakvom će ti stanju biti sada stanice, jer piješ već dovoljno dugo…

Slažem se s tobom  AuroraB, knjiga je stvarno odlična, ali mnogi liječnici preporučuju Proxeed i vjerujem da on ipak ima više pozitivnih strana. Opreza naravno nikada dosta!

Ja sam isto na preporuku prof. počela koristiti ova prašak i zadnji put na konzultacijama je njen komentar bio: sada to piješ već dovoljno dugo, trebalo bi biti pozitivnog pomaka u kvaliteti. Vidjeti ćemo iz mog aktualnog postupka kako djeluje. 

Baš mi je drago što sam ti uspijela uštediti par kunica, ionako je preskup taj Proxeed! :D

MISS
    12. Siječanj 2021. 13:09

Ruska1986 sretno danas,bit ce sve super! ❤️
    Mila milica, bravl, sad uzivaj do bete 👏
    Flower hvala na savjetima, drzi se i hvala Bogu da je sve pod kontrolom 🥰
    Sanjich kad piskis ? 😀😀
    AuroraB jesi ti dobro,kuci si? Koji su planovi za dalje ? 
    Sretno svima danas!!! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.