Dakle, dva ozbiljna pitanja.
MM je danas dobio da je pozitivan. Iako je zadnji simptom imao prije tjedan dana, i danas se išao testirati samo zato da provjeri je li "čist" i može li se vratiti na posao.
Ja sam večeras dobila temperaturu 37.9. Ne znam je li to znači da sam i ja dobila, iako je on izložen prije 12 dana, zadnji simptom prije 7 dana, i ja sam cijelo vrijeme OK, ili je i ovo nuspojava trudnoće, s povećanom temperaturom radi trudnoće.
1. Koliko je neodgovorno od mene što i dalje želim sutra vaditi betu? Imam masku, idem kod privatnika, uđem/izađem u par minuta (krv se vadi u prizemlju, ne hodam kroz hrpu hodnika i prostorija)?
2. Znamo li utječe li covid na rane trudnoće? Znam da na poodmakle navodno ne, ali ne znam kakvo je stanje kad je moja beba još milimetarska
Možda bi se trebala ići testirati prvo. Beta će biti pozitivna i za sutra i prekosutra, a sutra ako se testira trebala bi već sutra znati nalaz. Najvjerojatnije nemaš, ja sam imala temperaturu do 37,7 i kasnije se samo smanjila baš u to vrijeme oko bete,ali malo se izoliraj od supruga tj on od tebe. Trudnice su znale preboljeti ogromne gripe pa nije ništa bilo, ali ti nemaš sigurno. Ili možda postoji labos gdje se možeš i testirati i izvaditi betu odjednom?
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure,
Danas mi je Škvorc spomenuo Embryo glue. Jel ima smisla to uzimati? Ne vidim da je baš nešto dokazano da to utječe bolje na uspješnost transfera. Negdje piše 1-3%, negdje da nema poboljšanja, a negdje da je uspješnost polja za 6%.
I meni su ponudili ali ja sam odbila jer su i sami rekli da je mali postotak da sigurno utjece na uspjesnost, a ispred mene je na aspiraciji bila zena koja je transfer prije uzela i nije joj uspjelo
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Drage cure sgigla sam u zagreb ujutro mi je ultrazvuk
Azospermia
MTB javljaj betu sutra 😃tu sam uvijek da pomognem, dam savjet, samo pisi sta te zanima..
Lucylou iskreno mi je zao, ali doci ce i onaj jedan pravi, vjerujem da hoce..
Tina cestitam od srca
Bela tako mi je drago, nadam se da ce se i ta druga anomalija povuci do 14 tt, molim za vas..
Meni danas usran dan, bebe dobile vakcine, plac do neba, kaze doktorica smiri bebu, na kraju oni mene smirivali.. jos je u subotu bio kod svekrve nociti, ona mu bez moje dozvole odsjekla noktice, sad se jedan noktic upalio, podgnojio, zacrvenio, bili kod doktora kaze prekratko osjeceni nokti 😡 Ljuta sam ne mogu vam opisati, pa mogla bih je u top pa na neptun poslat, koji k.. radi nesto bez moje dozvole 😡😡😡😡
Joj hvala ti puno, i mi se isto nadamo i vjerujemo da hoce 😘❤️
Zao mi je cuti za danasnji dan, a posebno za notkic. Ljudi se cesto motaju tamo gdje im nije mjesto, a posebno svekr(i)ve. 😉🙄
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
MM je danas dobio da je pozitivan. Iako je zadnji simptom imao prije tjedan dana, i danas se išao testirati samo zato da provjeri je li "čist" i može li se vratiti na posao.
Ja sam večeras dobila temperaturu 37.9. Ne znam je li to znači da sam i ja dobila, iako je on izložen prije 12 dana, zadnji simptom prije 7 dana, i ja sam cijelo vrijeme OK, ili je i ovo nuspojava trudnoće, s povećanom temperaturom radi trudnoće.
1. Koliko je neodgovorno od mene što i dalje želim sutra vaditi betu? Imam masku, idem kod privatnika, uđem/izađem u par minuta (krv se vadi u prizemlju, ne hodam kroz hrpu hodnika i prostorija)?
2. Znamo li utječe li covid na rane trudnoće? Znam da na poodmakle navodno ne, ali ne znam kakvo je stanje kad je moja beba još milimetarska
MTB, kako ćeš imati masku i nećeš se zadržavati dugo, ne vidim razlog zašto ne bi otišla vaditi betu.
Imam dvije prijateljice koje su trudne, jedna je u 4.mjesecu, a druga u 7. Ova koja je u 4.mjesecu ide redovito na posao, radi s hrpom ljudi, sin joj ide u vrtić , muž je profesor na fakultetu i u kontaktu je s dosta studenata. Kod nje je za sada sve u redu s bebom
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
MTB, jedino ako ti budu mjerili temp.na ulazu. Inače šta je manemoj rekla, ne mora svaka temp.bit Covid. Zamaskiraj se i idi vadi, mi smo nestrpljive . Mislim, ja sam prošli tjedan propustila svašta nešto zbog nekih simptoma za koje su me svi živi upozorili da je Covid, a na kraju ipak nije. I zar nisu rekli da su ljudi zarazni 2 dana prije pojave simptoma, onda bi te davno bio zarazio, i ako je ti više nisi zarazna
Mislim da ti to ne mora znacit da je korona. Ja sam u subotu imala do 38 navecer, cak i nest sitno.. Uz glavobolju, grlobolju i bol u kostima, bas me sasilo. Pila limunadu cijeli dan i jela mandarine i jucer super! A tesko da bi se bas tako brzo oporavila da je korona jer mi je temp skroz normalna vec jucer od jutra... A kako se osjecas? Jel imas osjecaj da ces se razbolit il ? U trudnoci i zna bit povisena temp, al mislim da ne bas tolko. Isto, digitalni toplomjeri su bezveze, najbolji je onaj stari, sa zivom! P.S.pa kad sam dobila 2 kile u sisama sigurno 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB, ne znaci da si i ti pozitivna, a tempicu mozes imati i iz drugih razloga. Ja bih na tvom mjestu ujutro izmjerila i ako je povisena, i onako te nece pustiti unutra, tako da dilema rijesena.
A sto se tice trudnoce, meni je receno da ne utjece, jer inace se ne bismo ni “zabavljali” s boljim polovicama (rijeci jednog lijecnika, ne moje 😉)
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Možda da odeš izvadit betu pa se testirat? Mislim da si ti mirna, da znaš da si negativna . Nekuzim te mjere sad, meni je sad od supruga više kolega s posla pozitivno i žene su odma bile testirane.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mtb meni je prija imala coronu s blizancima trudna svjeze bila... I sve ok cisto da ako se brines da znas da je ave ok i ako ju imas
Sortiraj odgovore
Najstariji