Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 20:56

Pepsi, i onda kažu da je Švedska bolja od Balkana. Pfft. 

miss1502, hvala 

Samara, na prvoj stranici ovog topica pišu prosječne bete po danima od aspiracije. 14 dan je 48, 16 dan je 95, 18 dan je 292.

Nikitta, MM se testirao danas iza 13. Dobio je rezultate u 20:40. Ne znam je li zato što je pozitivan ili bi svejedno dobio. 

💔💔💔

02. Studeni 2020. 20:58

LUCIJA007

angribird

NadimakMTB

LUCIJA007

Lana3

NadimakMTB

Inače, imam za prijaviti nove simptome… nečega. Nadam se dobroga.
    Nakon što sam par dana bila jaka, bez ikakvih boli, imala želju za vježbanjem, opet počela spavati samo po noći…
    Danas me opet opalilo spavanje, brzo se umaram i dosta mi je bolan ovaj srednji dio - uglavnom jajnici, ali i maternica. Ne smijem raditi nagle pokrete jer me presiječe. Nije strašna bol, ali je oštra i neugodna.
    Nije mi ugodno sjediti, pogotovo ne zgrbljena, odgovara mi da se ispružim. Kao da je unutra sve otečeno, nahlađeno i osjetljivo. Ponekad i vaginalni kanal osjetim.
    Ja sam inače jedna od onih sretnica koja nema gadne PMSove, ovako mi je bilo samo jednom ili dva puta u životu do sad.
    S druge strane, ja sam i jedna od onih "sretnica" koja u zadnjih 20 godina preko 10 godina uopće nije imala menstruaciju, pa šta ja onda uopće znam o tome.
    Trudnice, pretpostavljam da je ovo sve normalno?

Strah me ici na uzv bez i jednog simptoma kad citam sve te tvoje simptome 🙈😲

Bome i ja kad sve ovo citam nemrem belivet.. Sta nju tek kasnije ceka kad beta predje tamo 1000 🤷‍♀️😂😂😂

Pa da, zato i jesam bila malo u strahu dok me cure nisu umirile. Jer ja ne očekujem veliku betu, presvijetla mi je bila crtica, plus ICSI sam a Nikitta kaže da nama beta sporije raste, a ona je meni autoritet
    Nekako mi se prejaki ti simptomi čine, a ovo nije nešto to mogu umisliti, stvarno je tu.
    Ali sad sam mirna, ujutro prvom zorom vadim betu, a onda ćemo vidjeti.

Beta bi trebala biti po nekim mpo pravilima troznamenkasta, e sad ja nisam sigurna da li 14 dana od aspiracije ili 14 dana od transfera, totalno sam tu info zaboravila. Mozda netko iskusniji tu zna.

Meni je beta svaki put bila drugacije i jaako je veliki raspon s tim se uopćne treba zamarati, bitno je samo da se ona uredno podupla.. Ja, sam npr 10 dnt prvi put imala cca 150 tak nesto, drugi put skoro 500 (koja razlikaaaa) a sad 12 dan 400…Racunajuci 5dnp(peti dan nakon punkcije).

Ma da  znam da je sve relativno, ali evo nasla sam mail gdje mi je napisala sestra da mpo dr zele i vole na 12 dan nakon transfera trodnevnog vidjeti troznamenkasti broj. 

Nadalica
    02. Studeni 2020. 21:03

MTB javljaj betu sutra 😃 tu sam uvijek da pomognem, dam savjet, samo pisi sta te zanima..
    Lucylou iskreno mi je zao, ali doci ce i onaj jedan pravi, vjerujem da hoce..
    Tina cestitam od srca
    Bela tako mi je drago, nadam se da ce se i ta druga anomalija povuci do 14 tt, molim za vas..
    Meni danas usran dan, bebe dobile vakcine, plac do neba, kaze doktorica smiri bebu, na kraju oni mene smirivali.. jos je u subotu bio kod svekrve nociti, ona mu bez moje dozvole odsjekla noktice, sad se jedan noktic upalio, podgnojio, zacrvenio, bili kod doktora kaze prekratko osjeceni nokti 😡 Ljuta sam ne mogu vam opisati, pa mogla bih je u top pa na neptun poslat, koji k.. radi nesto bez moje dozvole 😡😡😡😡

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 21:04

Ruska1986, pričaj nam malo o svojim grudima, vidim da ti je to zanimljiva tema 

💔💔💔

02. Studeni 2020. 21:07

miss1502

MTB u srijedu mi je tek prvi UZV, mislim da ce aspiracija biti tek sredinom iduceg tjedna ! Zasada samo bockanje ! Sretno sutra ❤️🙏

Onda se viidmo u srijedu.. Ja cu cekat aspiraciju taman kad ti budes uzv.. Drzim onda d ge da ti dr mrsic bude.. Haha jer to znaci da ce bit i meni xD

02. Studeni 2020. 21:08

Volim i ja svasta pa 👃 da me prostite 😂😂😂
    Nemaju oni pojma! Luci kad je cuo moju drugu betu juhuhu bio a ono na kraju ojojojoj... 
    A da ne pricam oni na vv kad sam i javila da mi beta 10 dan 500 a jednu blastice mi vratili da, se ta sigurno podijelila.. Je 👃 isto 😂😔😔🙊

Lana3
    02. Studeni 2020. 21:10

NadimakMTB

Ruska1986, pričaj nam malo o svojim grudima, vidim da ti je to zanimljiva tema

😂😂😂😂😂😂😂

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

manemoj
    02. Studeni 2020. 21:14

LUCIJA007

Nemaju oni pojma! Luci kad je cuo moju drugu betu juhuhu bio a ono na kraju ojojojoj…
    A da ne pricam oni na vv kad sam i javila da mi beta 10 dan 500 a jednu blastice mi vratili da, se ta sigurno podijelila.. Je 👃 isto 😂😔😔🙊

Znači koja sam ja plavuša 🙈🙈🙈🙈 čitam volim i ja svašta pa.. ?? .. nos, miris, osjet.. trebalo mi dok nisam došla do 🍆 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• LucyLou
    02. Studeni 2020. 21:16

NadimakMTB

Ruska1986

NadimakMTB

Upravo sam pročitala ljetne bebe 2021. I vidim da smo dva svijeta, sumnjam da se možemo međusobno razumjeti. Trudnice tamo ne vade betu, idu na pregled u 8tt jer nema smisla prije, ne čuje se srce, već kupuju stvari za bebe, …
    Drago mi je radi njih i želim im da i dalje tako opuštenije vode trudnoće, ali ne vidim se kao dio tog čopora. Štogod da sutra pokaže beta, ja ostajem ovdje

Da, totalno drukcije teme 🤷‍♀️ ovdje je svakako napetije 🙂

Napetije, ali i veselije. Nekako ste ovdje sve baš Moje, osjećam se dijelom čopora od prvog dana. Nekad plačemo, nekad se smijemo, ali prolazimo sve skupa. I razumijemo se, to je najbitnije.

Bas sam to htjela reci - cure koje ovo ne prolaze vecinom ne znaju sto je to beta hcg, a kamo li nesto drugo. I dobro da je tako. 😉
    MTB, danas sam se pitala hoces li nas napustiti sada kada si trudna i iskreno se nadam da ostajes s nama trudilicama - ti si ta koja nas drzi na jednom, vrlo organiziranom i dnevno azuriranom mjestu 😘
    Curke, ja se vec sada puno bolje osjecam - bila sam veceras na misi, isplakala se i pomolila za sve nas lavice, a posebno za sve vas koje sutra cekate veeelike i lijepe vijesti! 🙏🏻😘❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

02. Studeni 2020. 21:16

manemoj

LUCIJA007

Nemaju oni pojma! Luci kad je cuo moju drugu betu juhuhu bio a ono na kraju ojojojoj…

Znači koja sam ja plavuša 🙈🙈🙈🙈 čitam volim i ja svašta pa.. ?? .. nos, miris, osjet.. trebalo mi dok nisam došla do 🍆 😂😂😂😂

To jos osamucena od aspiracije ilii?

Kako si? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.