Joooj curke ja noćas neću moć spavat, sutra je veliki dan
Ah, baš lijepo od tebe što ti je toliko stalo do moje bete
(znam, znam, zajebavam ja se veselim tvom izvještaju o tvojoj bebolini
)
💔💔💔
I ja pijem Solgarov q10,(50tableta ima unutra) taj su mi preporučili u ljekarni, upoznati su s mojim stanjem.
Proguglaj, znam da su tu cure narucivale sa iherba. Trebalo bi unositi oko 600mg da bi se nesto postiglo. A tolikih doza kod nas na zalost nema kupiti. Ja sam se isto razmišljala da naručim, pa sve danas cu, sutra cu.
Lucyinthesky, čisto zantizelje radi, jeste promijenili kliniku zbog nekog određenog razloga ili ste sejednostavno odlučili za promjenu?
Iskreno, oboje.Nakon nekoliko postupaka,odlučili smo potražiti drugo mišljenje i vidjeti da li netko možda ima neku drugu ideju.Ivf nam je i prije bio u užem izboru,a kako su počeli raditi preko Hzzo-a,to je bio dodatni plus jer nismo iskoristili nijedan postupak.
Da me se ne bi krivo shvatilo,nama je tamo bilo uredu,dr je uvijek bio ljubazan,prijateljski raspoložen,brzo su odgovarali na mailove,poruke itd,sve ono za što mi se čini da je slično u većini privatnih klinika i kako je netko ranije napisao,sve to i platiš.Ja sam od starta imala osjećaj da smo bili jedni od onih " s vama ćemo lako" i nakon nekoliko neuspjeha,jedino objašnjenje je da se sve na kraju svodi na sreću i to je to,moje stanice su izgleda loše i zapravo smo negativna statistika.Nekako ne želim u to vjerovati,mislim si da je možda i do terapije,vremena punkcije,ne znam,a ono što me posebno potreslo je i to da je između ostalog preporuka da se daljnje liječenje eventualno nastavi sa donacijom(uz moj amh i nalaze ).Ono što me od prvog postupka zasmetalo(ali sam prešla preko toga) je da nam nitko nije javio da su nam embriji propali nego smo to saznali tek na dan transfera,što me šokiralo.Uz to,otpusna pisma i općenito pisane info oko postupaka su dosta "šture",npr nema ništa o veličini folikula po danima i ostalom što bi možda moglo biti korisno za dalje,eventualno negdje.Čak smo razmišljali i još jednom pokušati tamo,ali vrijeme leti i definitivno je trebalo promijeniti perspektivu.
Kao i svi ostali,ima negativnih i pozitivnih strana.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
I ja pijem Solgarov q10,(50tableta ima unutra) taj su mi preporučili u ljekarni, upoznati su s mojim stanjem.
Znaš možda koja je to doza?
Da, i ja sam pročitala da treba 600mg Q10 (3x200) i L-karnitin 500mg.
Svugdje se spominje jedno i drugo, tj. da jedino te dvije tvari imaju znanstveno dokazanu učinkovitost. Problem je što u tom Proxeedu ima samo 200mg folne, pa ispada da bi i nju još trebala uzimati... eh, zbunjena sam🙂 Ne trebam ni jesti više, samo tablete piti🙈
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Joooj curke ja noćas neću moć spavat, sutra je veliki dan
Ah, baš lijepo od tebe što ti je toliko stalo do moje bete
(znam, znam, zajebavamja se veselim tvom izvještaju o tvojoj bebolini
)
Ma naravno da i jedva čekam tvoju betu, ali ja već znam da je velika 😊😊 od početka od kad sam došla na forum ja znam da si ti nova trudnica ❤️ ta pozitiva samo pozitivno može donijeti... još svi ti simptomi kj cure kažu, sve se bojim za sboju trudnoću kad čujem tebe 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Znaš možda koja je to doza?
Da, i ja sam pročitala da treba 600mg Q10 (3x200) i L-karnitin 500mg.
Svugdje se spominje jedno i drugo, tj. da jedino te dvije tvari imaju znanstveno dokazanu učinkovitost. Problem je što u tom Proxeedu ima samo 200mg folne, pa ispada da bi i nju još trebala uzimati… eh, zbunjena sam🙂 Ne trebam ni jesti više, samo tablete piti🙈
Imam i ja solgarov i isto je 30mg.
Leptirica90sretno sutra!🤗
MTBizmjeri ujutro temperaturu pa budeš pametnija 🙂
Cure, koji CoQ10 koristite? Razmišljam da i to krenem koristiti za kvalitetu jj, ali i sad već pijem i druge stvari. Imam osjećaj da ni previše svega nije dobro? Omegu pijem sad puna 3mj, vitamin D mi je dobar i održavam ga sa sprejem kojeg je Nikittanavela, i sad par dana pijem Proxeed women u prahu (L-karinitin i L-arganin 500 + vitamini i sl. su unutra). Žao mi je što nisam prije krenula s tim Proxeedom jer mi je postupak za mjesec dana, a treba minimalno 2mj. Sve razmišljam dal ima smisla da idem već za mjesec dana uzimanja u postupak? Tješi mi ova omega koju pijem 3mj i Dvit.
Ja uzimam solgarov. Skup je, ali navodno da je dobar. Sad…Bozma vam se u to razumije. Mislim da se treba q10-a uzimati dnevno oko 600mg da bi se ista konkretno postiglo. A kod nas su svi od 30mg🤔🤔🤔.
Pijem ga od 5og miseca. Jednu kapsulu dnevno. Unutra je 50tableta.oko 450kn. Mislim 30mg
🤍
Leptirica90sretno sutra!🤗
MTBizmjeri ujutro temperaturu pa budeš pametnija 🙂
Cure, koji CoQ10 koristite? Razmišljam da i to krenem koristiti za kvalitetu jj, ali i sad već pijem i druge stvari. Imam osjećaj da ni previše svega nije dobro? Omegu pijem sad puna 3mj, vitamin D mi je dobar i održavam ga sa sprejem kojeg je Nikittanavela, i sad par dana pijem Proxeed women u prahu (L-karinitin i L-arganin 500 + vitamini i sl. su unutra). Žao mi je što nisam prije krenula s tim Proxeedom jer mi je postupak za mjesec dana, a treba minimalno 2mj. Sve razmišljam dal ima smisla da idem već za mjesec dana uzimanja u postupak? Tješi mi ova omega koju pijem 3mj i Dvit.
Ja uzimam solgarov. Skup je, ali navodno da je dobar. Sad…
Koliko dugo ga piješ?
Budem ga i ja onda uzela sutra…samo kažem, ne znam kad više da to sve trpam u sebe🙂 Ovo sam si nekako raspodjelila, ali sad još jedno ako uvedem.. ne znam, kako vi to sve unosite?
Ja pijem Q10 sa Vitacosta,njihova marka,400 mg po tableti ima.Njega pijem navečer prije spavanja.Ujutro na tašte matičnu,a nakon ručka Mg,Novalac i Omegu.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Proguglaj, znam da su tu cure narucivale sa iherba. Trebalo bi unositi oko 600mg da bi se nesto postiglo. A tolikih doza kod nas na zalost nema kupiti. Ja sam se isto razmišljala da naručim, pa sve danas cu, sutra cu.
Znam za iherb, ali nisam nikad naručivala. Nitko mi nikad nije spomenuo doze, a iskreno, nisam uopće razmišljala o tome.
Koji s iherba preporučujete?
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Lucyinthesky meni je doktorica u Petrovoj rekla da ako su stanice nezrele da je to "njezin bed" u smislu terapije i davanja štoperice, zato je i zvala embriologicu u labos i išla provjeriti kakve su moje zapravo bile pa da zna bolje odrediti terapiju. Ispostavilo se da moje nisu bile nezrele već da nisu bile najbolje kvalitete. Onda je još jednon pogledala LH, rekla da bi mogao biti i viši i tu mi je odredila Menopur. Eto, čisto da znaš i za sebe.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji