Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 21:51

Nadalica, ja bih si maštala kako ja njoj režem sve noktiće 

Leptirica90, dobro došla u Zagreb! Sutra je veliki dan za mnoge od nas! 

Hvala svima na savjetima! Malo ste me umirili. Mislim da ću vidjeti kakvo je stanje ujutro i onda odlučiti.
    Čujem da ima dosta "lažnih pozitivnih" jer da PCR test ispadne pozitivan i ako ima ostataka neaktivnog virusa. A on je bio izložen prije 12 dana, prije 7 dana je imao zadnji simptom, ja do danas nisam imala ništa. I još je po novome rečeno da ako si tri dana bez simptoma, da se računaš kao korona-free i da se ne moraš testirati.

Ruska1986, koristim isključivo onaj sa živom, po starinski. Inače, nemam nikakve simptome osim tog umora cijeli dan, i onih grčeva u jajnicima, ali to smo rekli da je trudnoća. 
    Dakle, ti si nam sisolina, hehe. 

💔💔💔

Ruska1986
    02. Studeni 2020. 21:58

NadimakMTB

Nadalica, ja bih si maštala kako ja njoj režem sve noktićeLeptirica90, dobro došla u Zagreb! Sutra je veliki dan za mnoge od nas!Hvala svima na savjetima! Malo ste me umirili. Mislim da ću vidjeti kakvo je stanje ujutro i onda odlučiti.
    Čujem da ima dosta "lažnih pozitivnih" jer da PCR test ispadne pozitivan i ako ima ostataka neaktivnog virusa. A on je bio izložen prije 12 dana, prije 7 dana je imao zadnji simptom, ja do danas nisam imala ništa. I još je po novome rečeno da ako si tri dana bez simptoma, da se računaš kao korona-free i da se ne moraš testirati.

Ruska1986, koristim isključivo onaj sa živom, po starinski. Inače, nemam nikakve simptome osim tog umora cijeli dan, i onih grčeva u jajnicima, ali to smo rekli da je trudnoća.

Taj je najbolji! I tako i napravi:izmjeri ujutro i nadat cemo se da ce sve ok... Sad jedino ne znam, ako je on u izolaciji jos, jel ce onda i tebe pratiti jer bi kao trebala isto bit? Ne znam dal oni to tako rade, gledaju kontakte i to.. Ma kazem ti, po 2 kile u svakoj! I onda me dr napada da ce me stavit ma dijetu jer sam dobila 4 kile. A to sve na pravom mjestu 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    02. Studeni 2020. 22:02

NadimakMTB

Nadalica, ja bih si maštala kako ja njoj režem sve noktićeLeptirica90, dobro došla u Zagreb! Sutra je veliki dan za mnoge od nas!Hvala svima na savjetima! Malo ste me umirili. Mislim da ću vidjeti kakvo je stanje ujutro i onda odlučiti.

To sad rade jer nemaju para da se svi testiraju prek hzzoa, ispada da sad pljujem po svojima 😂 ali tako je. Svi kontakti prvi bi se trebali testirat ali jbg paree. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Sreca ♥
    02. Studeni 2020. 22:05

NadimakMTB

Dakle, dva ozbiljna pitanja.
    MM je danas dobio da je pozitivan. Iako je zadnji simptom imao prije tjedan dana, i danas se išao testirati samo zato da provjeri je li "čist" i može li se vratiti na posao.
    Ja sam večeras dobila temperaturu 37.9. Ne znam je li to znači da sam i ja dobila, iako je on izložen prije 12 dana, zadnji simptom prije 7 dana, i ja sam cijelo vrijeme OK, ili je i ovo nuspojava trudnoće, s povećanom temperaturom radi trudnoće.
    1. Koliko je neodgovorno od mene što i dalje želim sutra vaditi betu? Imam masku, idem kod privatnika, uđem/izađem u par minuta (krv se vadi u prizemlju, ne hodam kroz hrpu hodnika i prostorija)?
    2. Znamo li utječe li covid na rane trudnoće? Znam da na poodmakle navodno ne, ali ne znam kakvo je stanje kad je moja beba još milimetarska

Zenoo sve smo nestrpljive radi tvoje bete, samo me straj ako budes imala fibru da te nece pustit. Onaj toplomir poludi, pocrveni i pocme pišćat 🤔😒

🤍

Teja1408
    02. Studeni 2020. 22:06

NadimakMTB

LucyLou, pa gdje bih išla, ovdje sam doma?
    Tko će me bolje podržati kroz trudnoću od vas?
    Plus, tko će me bolje razumjeti kad u poznim godinama budem pokušavala i drugo dijete dobiti?Nina985, evo, MM se danas testirao, dobio je rezultate u manje od 8h.

MTB ja sam izgleda jedina "sretnica" koja je oba puta rezultate na koronu cekala 3 dana 😂😂
    Nadam se da je to jedino sto ce poc po zlu u ovom postupku 🤭
    Jos jednom, i ovako javno, hvala Women name. 😘😘 Ona me spasila danas i poslala mi nalaz na mail, jer oni iz bolnice nisu. 

AuroraB
    02. Studeni 2020. 22:07

Leptirica90 sretno sutra!🤗
    MTB izmjeri ujutro temperaturu pa budeš pametnija 🙂
    Cure, koji CoQ10 koristite? Razmišljam da i to krenem koristiti za kvalitetu jj, ali i sad već pijem i druge stvari. Imam osjećaj da ni previše svega nije dobro? Omegu pijem sad puna 3mj, vitamin D mi je dobar i održavam ga sa sprejem kojeg je Nikitta navela, i sad par dana pijem Proxeed women u prahu (L-karinitin i L-arganin 500 + vitamini i sl. su unutra). Žao mi je što nisam prije krenula s tim Proxeedom jer mi je postupak za mjesec dana, a treba minimalno 2mj. Sve razmišljam dal ima smisla da idem već za mjesec dana uzimanja u postupak? Tješi mi ova omega koju pijem 3mj i Dvit.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• *.Women_name.*
    02. Studeni 2020. 22:07

MTB  a kako to da je on pozitivan a ti ne moraš bit u izolaciji, kj su to neke nove mjere opet

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 22:09

Ruska1986, *.Women_name.*, ovom čiji je on kontakt su rekli da više ne skupljaju kontakte, neka on samo sve obavijesti i da oni paze na simptome. MM je odgovoran pa je odmah otišao u izolaciju, a sad, 12 dana kasnije, je platio test da vidi može li se vratiti na posao.
    Ne znam hoće li ga netko nazvati sad, za sad je samo dobio mail.

Ruska1986, doktor ti pojma nema  Pitaj muža, on je mjerodavniji 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    02. Studeni 2020. 22:10

Teja1408

NadimakMTB

LucyLou, pa gdje bih išla, ovdje sam doma?
    Tko će me bolje podržati kroz trudnoću od vas?
    Plus, tko će me bolje razumjeti kad u poznim godinama budem pokušavala i drugo dijete dobiti?Nina985, evo, MM se danas testirao, dobio je rezultate u manje od 8h.
    MTB ja sam izgleda jedina "sretnica" koja je oba puta rezultate na koronu cekala 3 dana 😂😂
    Nadam se da je to jedino sto ce poc po zlu u ovom postupku 🤭
    Jos jednom, i ovako javno, hvala Women name. 😘😘Ona me spasila danas i poslala mi nalaz na mail, jer oni iz bolnice nisu.

Nema na čemu ❤️❤️❤️ uvijek ako mogu pomoc nema problema 😊

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Sreca ♥
    02. Studeni 2020. 22:11

AuroraB

Leptirica90sretno sutra!🤗
    MTBizmjeri ujutro temperaturu pa budeš pametnija 🙂
    Cure, koji CoQ10 koristite? Razmišljam da i to krenem koristiti za kvalitetu jj, ali i sad već pijem i druge stvari. Imam osjećaj da ni previše svega nije dobro? Omegu pijem sad puna 3mj, vitamin D mi je dobar i održavam ga sa sprejem kojeg je Nikittanavela, i sad par dana pijem Proxeed women u prahu (L-karinitin i L-arganin 500 + vitamini i sl. su unutra). Žao mi je što nisam prije krenula s tim Proxeedom jer mi je postupak za mjesec dana, a treba minimalno 2mj. Sve razmišljam dal ima smisla da idem već za mjesec dana uzimanja u postupak? Tješi mi ova omega koju pijem 3mj i Dvit.

Ja uzimam solgarov. Skup je, ali navodno da je dobar. Sad...

🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.