Stigao moj nalaz testiranja na Covid - negativan !! Vodim se onom kao i MTB - onaj iduci kojeg budem radila mora bit pozitivan !
P.s. eto za sve cure iz Splita , testirala sam se jutros u 8h,nalaz stigao na mail u 18h - samo sam rekla da je hitno !
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Hehe MTB i ja sam citala i dobila slican dojam..
Btw, vadila danas betu ali moram cekati nalaz nekoliko dana 🙄🙄🙄🙄 Izludit cu.. 🤷♀️🤷♀️
Kako to misliš nekoliko dana? Pa obično je nalaz isti dan?
Da, u normalnim drzavama 😂😂😂😂
Platila privatno jer mi preko zdravstvenog nisu htjeli raditi i sad jos cekanje..nemam pojma koliko ce im dugo trebati ali ako sutra ne dobim nalaze izludit cu 😔
🙋♀️34 -dijagnoza endometroiza
1.Ivf - Repromed, 4 blastice
12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈
Upravo sam pročitala ljetne bebe 2021. I vidim da smo dva svijeta, sumnjam da se možemo međusobno razumjeti. Trudnice tamo ne vade betu, idu na pregled u 8tt jer nema smisla prije, ne čuje se srce, već kupuju stvari za bebe, …
Drago mi je radi njih i želim im da i dalje tako opuštenije vode trudnoće, ali ne vidim se kao dio tog čopora. Štogod da sutra pokaže beta, ja ostajem ovdje
Ja sam isla nesto pitati u proljetne bebe jer kalendarski bi se moja beba trebala roditi u proljece, istina par dana pred pocetak ljeta i ono tamo cure vec pricaju o kolicima i sl i atmosfera mi se uopce nije dopala i nisam vise ni usla unutra. Znaci ni ma ljetnima nije bolje
Zato i kažem, mi smo dva svijeta. Drago mi je da one nisu prošle ovo, ali mi se ne možemo razumjeti. Ovdje mi je super.
💔💔💔
Inače, imam za prijaviti nove simptome… nečega. Nadam se dobroga.
Nakon što sam par dana bila jaka, bez ikakvih boli, imala želju za vježbanjem, opet počela spavati samo po noći…
Danas me opet opalilo spavanje, brzo se umaram i dosta mi je bolan ovaj srednji dio - uglavnom jajnici, ali i maternica. Ne smijem raditi nagle pokrete jer me presiječe. Nije strašna bol, ali je oštra i neugodna.
Nije mi ugodno sjediti, pogotovo ne zgrbljena, odgovara mi da se ispružim. Kao da je unutra sve otečeno, nahlađeno i osjetljivo. Ponekad i vaginalni kanal osjetim.
Ja sam inače jedna od onih sretnica koja nema gadne PMSove, ovako mi je bilo samo jednom ili dva puta u životu do sad.
S druge strane, ja sam i jedna od onih "sretnica" koja u zadnjih 20 godina preko 10 godina uopće nije imala menstruaciju, pa šta ja onda uopće znam o tome.
Trudnice, pretpostavljam da je ovo sve normalno?
Strah me ici na uzv bez i jednog simptoma kad citam sve te tvoje simptome 🙈😲
Bome i ja kad sve ovo citam nemrem belivet.. Sta nju tek kasnije ceka kad beta predje tamo 1000 🤷♀️😂😂😂
Pa da, zato i jesam bila malo u strahu dok me cure nisu umirile. Jer ja ne očekujem veliku betu, presvijetla mi je bila crtica, plus ICSI sam a Nikitta kaže da nama beta sporije raste, a ona je meni autoritet
Nekako mi se prejaki ti simptomi čine, a ovo nije nešto to mogu umisliti, stvarno je tu.
Ali sad sam mirna, ujutro prvom zorom vadim betu, a onda ćemo vidjeti.
Ali i ja sam ICSI pa sam na 10 dan imala skroz ok betu.. Nisam to ni znala vezano za ICSI bebice i betu , da je manja 🤷♀️ Bit ce tebi beta velika ko 🏠
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
miss1502, woooohoooo, idući test je pozitivan!!! Očekujem debelu, tamnu, sočnu crticu uskoro. Kad ti je ono aspiracija?
Pepsi, pa gdje si ti to? I još privatno pa toliko čekati???
💔💔💔
Hehe MTB i ja sam citala i dobila slican dojam..
Btw, vadila danas betu ali moram cekati nalaz nekoliko dana 🙄🙄🙄🙄 Izludit cu.. 🤷♀️🤷♀️
Kako to misliš nekoliko dana? Pa obično je nalaz isti dan?
Da, u normalnim drzavama 😂😂😂😂
Platila privatno jer mi preko zdravstvenog nisu htjeli raditi i sad jos cekanje..nemam pojma koliko ce im dugo trebati ali ako sutra ne dobim nalaze izludit cu 😔
Nisu ti htjeli raditi preko zdravstvenog??
Koji razlog?? Korona i za to kriva??
Opet ZIVJELO ZDRAVSTVO 🤢🤢🤢
lucija007, vidjela sam i tu, ali nije mi to to. Ne idem ja nigdje, ovdje mi je super. A i treba vas netko zaštititi od ove Ruska1986, vidiš kako divljaLana3, e toga se sjećam - većina cura je u strahu jer nema nikakve simptome i onda imaju sasvim normalne bete i lijepi UZV. Zato me ovo sad strašilo, obično se cure brinu jer nemaju simptome. Tvoje bete su predivne, baš se veselim tvom izvještaju preksutra sa UZVa.
Napeto je! 🤷♀️ Ja samo idem piškiti svako malo, po noći i 2 do 3 puta, grudi me bole na dodir. Ali to je ništa naspram tebe 🙈
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
lucija007, vidjela sam i tu, ali nije mi to to. Ne idem ja nigdje, ovdje mi je super. A i treba vas netko zaštititi od ove Ruska1986, vidiš kako divljaLana3, e toga se sjećam - većina cura je u strahu jer nema nikakve simptome i onda imaju sasvim normalne bete i lijepi UZV. Zato me ovo sad strašilo, obično se cure brinu jer nemaju simptome. Tvoje bete su predivne, baš se veselim tvom izvještaju preksutra sa UZVa.
Nasa Ruzica Ruska napeta ko puska😂😂😂😂
Inače, imam za prijaviti nove simptome… nečega. Nadam se dobroga.
Nakon što sam par dana bila jaka, bez ikakvih boli, imala želju za vježbanjem, opet počela spavati samo po noći…
Danas me opet opalilo spavanje, brzo se umaram i dosta mi je bolan ovaj srednji dio - uglavnom jajnici, ali i maternica. Ne smijem raditi nagle pokrete jer me presiječe. Nije strašna bol, ali je oštra i neugodna.
Nije mi ugodno sjediti, pogotovo ne zgrbljena, odgovara mi da se ispružim. Kao da je unutra sve otečeno, nahlađeno i osjetljivo. Ponekad i vaginalni kanal osjetim.
Ja sam inače jedna od onih sretnica koja nema gadne PMSove, ovako mi je bilo samo jednom ili dva puta u životu do sad.
S druge strane, ja sam i jedna od onih "sretnica" koja u zadnjih 20 godina preko 10 godina uopće nije imala menstruaciju, pa šta ja onda uopće znam o tome.
Trudnice, pretpostavljam da je ovo sve normalno?
Strah me ici na uzv bez i jednog simptoma kad citam sve te tvoje simptome 🙈😲
Ma sta ces se ti bojati, pa pogle kolka ti je beta? 🙂
A ne znam, valjda je taj strah urođen u ovoj nasoj borbi..
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Napeto je! 🤷♀️ Ja samo idem piškiti svako malo, po noći i 2 do 3 puta, grudi me bole na dodir. Ali to je ništa naspram tebe 🙈
Pffft, pa i to su klasični simptomi trudnoće
Ja piškim često, ali uvijek to radim jer pijem puno vode. Samo što sad kao da piškim manje - ono kao kad si prehlađen pa te često tjera ali nemaš baš što piškiti.
Grudi ne osjećam, iako čujem da je to čak i najčešći simptom.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji