Nina92 drago mi je da si u pon kod dr. Ne razi poatupka nego jer je MTB vec opasno bacila pipke na tvog dr. 😋😂
MTB ne pijem nista iz plastike, najfinija pica nikad se u plastiku nisu pakirala. 🍷Ali procitati cu knjigu, zanima me ovaj dio s paradentozom 😳😳
Da da neznam ja, on je moja dobitna kombinacija, nije zgodan ko Grbavac ali nije ni za bacit 🤣🤣
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Leia2.0, da, mi sredstva za pranje suđa već duže vremena koristimo samo te kakti zdrave, ruke su nam se preporodile. Ali te kućanske stvari smo davno počeli mijenjati jer imam muža daveža (a i alergičara).
Ja sam dosta lijena za mijenjanje moje privatne kozmetike, ali idem polako. Ipak je to za moje dobro.
Nina92, ja sam velikodušna. Uzela sam si samo G i biologa, ostale si vi podijelite.
💔💔💔
MTB, gdje si vidjela ovo za žene s Rode vezano za IVF i Betu? Pretpostavljam na Rodi, ali koja tema? Ja sam odlučila ne ići više, možda bi se uspjela prokrijumčarit u IVF sa nekim od ovih nalaza koje imam, ali samo bi sebi stvarala dodatan stres oko broja antralnih folikula. Imala sam stimulacija sa preko 10 folikula, a imala sam i onih sa samo 2. Ne treba mi to da skupljam dodatne frustracije, ako se istrošim na put i konultacije, pa me odbiju.
korisničkoime, nisam te zaboravila, on i danas radi, a moj stari pas je loše pa sam već treći dan s njim kod veterinara na infuzijama. Do ponedjeljka pogledam uputnicu.
Meto, ja sam prošli put išla vadit krv sa uputnicom, onom starom crvenom, a već su tada krenule one elektronske. Svi koji su došli sa elektronskom su imali termin, neki koji im je doktorica zakazala i cura na ulazu im je davala prioritetne brojeve pa su svi ti ljudi bili prije mene, pa sam se načekala. Traži el.uputnicu
Šta je pesonji, znam točno što prolaziš i držim fige da bude ok 😔🤞
Ima 15 godina, par dana ne jede i malo ga mucio proljev da bi to kasnije preslo u to da samo krv kenja. Bas je lose izgledao, nije spavao, nije htio lec, stoji po citav dan na nogama i ljulja se koliko je slab. mislila sam da se gasi, evo nakon infuzija, injekcije controloka i antibiotika kao da nista nije bilo.
Ja ne znam jesam li ja jedina kojoj matična nije odvratna 🤔Ali zato mm, koje taj face slaže 🤦♀️🤣
Meto di si sestro škorpijo 🦂❤️
Malamaka čestitam na beti🤩👍
Ne znam koliko brzo se situacija sa D vitaminom mijenja, zna li netko? Moj je bez uzimanja suplementa bio 122 i rekao je drG da nije dugo vidio tako dobar nalaz.Ne znam da li bi ga ponavljala...
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB, gdje si vidjela ovo za žene s Rode vezano za IVF i Betu? Pretpostavljam na Rodi, ali koja tema? Ja sam odlučila ne ići više, možda bi se uspjela prokrijumčarit u IVF sa nekim od ovih nalaza koje imam, ali samo bi sebi stvarala dodatan stres oko broja antralnih folikula. Imala sam stimulacija sa preko 10 folikula, a imala sam i onih sa samo 2. Ne treba mi to da skupljam dodatne frustracije, ako se istrošim na put i konultacije, pa me odbiju.
korisničkoime, nisam te zaboravila, on i danas radi, a moj stari pas je loše pa sam već treći dan s njim kod veterinara na infuzijama. Do ponedjeljka pogledam uputnicu.
Meto, ja sam prošli put išla vadit krv sa uputnicom, onom starom crvenom, a već su tada krenule one elektronske. Svi koji su došli sa elektronskom su imali termin, neki koji im je doktorica zakazala i cura na ulazu im je davala prioritetne brojeve pa su svi ti ljudi bili prije mene, pa sam se načekala. Traži el.uputnicu
Šta je pesonji, znam točno što prolaziš i držim fige da bude ok 😔🤞
Ima 15 godina, par dana ne jede i malo ga mucio proljev da bi to kasnije preslo u to da samo krv kenja. Bas je lose izgledao, nije spavao, nije htio lec, stoji po citav dan na nogama i ljulja se koliko je slab. mislila sam da se gasi, evo nakon infuzija, injekcije controloka i antibiotika kao da nista nije bilo.
Teško je sa tim starčekima, drago mi je da mu je bolje 😊Jeste krvnu sliku radili?
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Ja ne znam jesam li ja jedina kojoj matična nije odvratna 🤔Ali zato mm, koje taj face slaže 🤦♀️🤣
Ne znam koliko brzo se situacija sa D vitaminom mijenja, zna li netko? Moj je bez uzimanja suplementa bio 122 i rekao je drG da nije dugo vidio tako dobar nalaz.Ne znam da li bi ga ponavljala…
Mislim da sam čitala da ga u mjesec dana uzimanja suplementa možeš dignuti ali me ne drži za riječ.
Nalaz od 122 ti je izvrstan.
Ja bih ponovila, ali kad znam kad ću ponovo na postupak, da mogu reagirati na vrijeme.
Inače, meni je u trudnoći pao sa 88.7 (što mi je bilo rubno, nisam bila sretna s tim, 3dnt) na 62 (na 7tt) u niti mjesec dana. Tih mjesec dana nisam uzimala suplemente, prije toga sam neredovito uzimala nekoliko mjeseci neki osrednji D vitamin u tabletama.
Ovaj put se mislim dobro nabildati prije postupka, hoću preko 100.
💔💔💔
Ne znam koliko brzo se situacija sa D vitaminom mijenja, zna li netko? Moj je bez uzimanja suplementa bio 122 i rekao je drG da nije dugo vidio tako dobar nalaz.Ne znam da li bi ga ponavljala…
Mislim da sam čitala da ga u mjesec dana uzimanja suplementa možeš dignuti ali me ne drži za riječ.
Nalaz od 122 ti je izvrstan.
Ja bih ponovila, ali kad znam kad ću ponovo na postupak, da mogu reagirati na vrijeme.
Inače, meni je u trudnoći pao sa 88.7 (što mi je bilo rubno, nisam bila sretna s tim, 3dnt) na 62 (na 7tt) u niti mjesec dana. Tih mjesec dana nisam uzimala suplemente, prije toga sam neredovito uzimala nekoliko mjeseci neki osrednji D vitamin u tabletama.
Ovaj put se mislim dobro nabildati prije postupka, hoću preko 100.
Hvala ti :) Pijem čudo svega, ali D vitamin nikad nisam. Doduše, vadila sam ga u 8 mj i inače sam puno vani na suncu. Budem ga onda pogledala u cca 2 mj jer u postupak idem krajem 3.
🧍♂️42-od astheno-normo
malamaka, wooohoooo, bit će to junačka beba!!!
Maslačakxx, drago mi je da si se oporavila. Nema razloga za grižnju savjesti, super je da si krenula po pretragama i aktivnostima, umjesto da se prepustiš depresiji. Slažem se za HZZO, pogotovo za vas mlađe nema smisla da idete privatno kad imate vremena pričekati termin.
Nina92, samo ti vjeruj svom doktoru.
Bozma, MilaSt i ostale, žene iz Rode su se odlučile žaliti što IVF i Beta odbijaju pacijente sa AMH ispod 5, možda se tu nešto pomakne.
Sanjich, neki osjećaju, neki ne osjećaju, neki si umišljaju… samo beta je relevantna. Uostalom, ti si iz FETa, to je sasvim druga priča.
MTB, hvala ❤️❤️ Jedva čekamo UZV👶🏻🎉🎊🎉
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
*Pardon MPP? 🤣
Nikitta moderne platnene pelene 😋
oharascarlett14@gmail.com
Moj vit D je u 9. mjesecu bio 70 (donja granica, nedovoljni na mpo), pocela sam piti d vitamin i izvadila sad u 12. ponovo, ali sam glupaca krivo izracunala koliko moram pauzirat prije vadjenja, pa sam pauzirala samo 2 dana. Rezultat je bio 110, ali ne znam koliko se racuna buduci da sam premalo pauzirala
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji