Leia ja sam ti hipersenzibilna, da ne kazem pizdica i uvijek sve osjetim. Meni se vrtulo u glavi nakon prvog pikanja, sigurno je pol toga bilo i u glavi, ali ja sam uvjerena da ja svoje tijelo stvarno jako dobro poznajem i osjetim i najmanju promjenu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
MTB, gdje si vidjela ovo za žene s Rode vezano za IVF i Betu? Pretpostavljam na Rodi, ali koja tema? Ja sam odlučila ne ići više, možda bi se uspjela prokrijumčarit u IVF sa nekim od ovih nalaza koje imam, ali samo bi sebi stvarala dodatan stres oko broja antralnih folikula. Imala sam stimulacija sa preko 10 folikula, a imala sam i onih sa samo 2. Ne treba mi to da skupljam dodatne frustracije, ako se istrošim na put i konultacije, pa me odbiju.
korisničkoime, nisam te zaboravila, on i danas radi, a moj stari pas je loše pa sam već treći dan s njim kod veterinara na infuzijama. Do ponedjeljka pogledam uputnicu.
Meto, ja sam prošli put išla vadit krv sa uputnicom, onom starom crvenom, a već su tada krenule one elektronske. Svi koji su došli sa elektronskom su imali termin, neki koji im je doktorica zakazala i cura na ulazu im je davala prioritetne brojeve pa su svi ti ljudi bili prije mene, pa sam se načekala. Traži el.uputnicu
Šta je pesonji, znam točno što prolaziš i držim fige da bude ok 😔🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Malamaka (ako sam dobro upamtila, ne mogu sad opet skrolaaaat nazad) ova je beta toliko gigantska da mi srce zaivra kad je vidim!!!
Sanjich ja znam da ovaj mjesec skidamo dio lavica sa bojista i stavljamo u kokosinjac da sjede 😋 Ovaj mini odmor zvuci predobro! Koju terapiju sada koristis?
Nina89 ❤👣
Vec me netko pitao a ja zaboravila odgovorit.. Utriće stavljam nakon transfera je uveo dva ujutro dva navecer.. Od 200g..
Znacii 800g dnevno..
I jos me netko pitao jucer koliko sam vratila.. Jedan smo vratili posto su svi dobre blastice tako smo odlucili jednu po jednu do dobitne 🤞🐧
Lucy imas pravo sve smo isli prirodno i dva mjeseca iza stimulacije.. A volila bi bar mala grcenja osjetit da se nadam nekoj implantaciji.. U pravilu implantacija je trebala biti jucer ili danas... Pa sad pustam nek se ugnjezdi malac a test ce me gledat u ponedjeljak vec opasno hahahha to ce bit 4dnt hahahahah a volila bi minimalno do 6dnt sacekat ako uspijem..
Ljudi mene bas zbunjuje ja nis ne osjecam, vi svi nakon transfera imate neke simptome grčeve i slično… Bas cekam da nes osjetim pa nista…. 😳
Nisam ni na imala nist posebno.. tu i tam neki slabi grcic! Ali zato me roknuo proljev 5 dnt u 3 ujutro….
Ja pijem vec neko vrijeme probiotik kako sam stalno bolesna i hrpu ljekova sam uzimala.. Moram rec da mi je lijepo unormalio odlaske na wc.. Al daj sta das samo neka bude pravi simptom T hahhaha
MTB i ja tako dugo pustim matičnu, možda i dulje, ali svejedno je odurno. Lakše je, ali je i dalje bbrrrr. No, tako dobro radi mom tijelu, da joj sve opraštam. 😁
Da je odvratno, je. Meni je veliki pomak bilo to da je ipak ok kad gutam, prvih par tjedana sam se užasavala tog dijela (tako sam i došla do ovog "trika" )
Jedina stvar koja je zdrava a fina mi je D vitamin, to mi je otkriće.
Ostalo očekujem da je odvratno čim je dobro.
💔💔💔
MTB- nisam jos pocela citati ovu knjigu, ali hvala na info koje s nama nesebično dijeliš.❤️Puno toga sam znala ali ove statistike su odlicna info. Mene je trenutno okupirala knjiga “Što očekivati u trudnoći”😁
Vezano za ovaj Psyllium, ja sam ga vise puta koristila, i dobro mi je dosao. A onda mi je makrobioticarka rekla da ga se ne smije dugo uzimati ( ne duze od 7 dana) jer on stvori tanki zaštitni film ma crijevima i tako onemogući apsorpciju korisnih tvari koji su nam potrebni ( vit i min).Meni su vrijednosti nekih vit i minerala nakon korištenja Psylliuma bile u padu pa ga zaobilazim u širokom luku. Preporuka za lakšu i redovniju probavu mi je bila sušene smokve, pa sam ih svako jutro miksala u smoothie. Sada sam ih za promjenu zamijenila sa sirutkom i odlicno mi sve funkcionira (pijem 1 času ujutro na tašte i 1 prije rucka). Dobra pomoc je posni sir pomiješati sa dvije čajne zlice lanenog ulja i to uzimati za dorucak. Za one kojima je matičnu mliječ tesko piti, dobra stvar je za imunitet i pčelinja pelud (2 čajne zlice u 2 dcl 0,1% mm jogurta ostaviti preko noci u frižider). To popiti na tašte, pola sata prije jela.
Nadam se da nisam puno “utušila”, ali to je sve ono prirodno ono sto sam koristila ( i jos toga koristim) a meni je dosta pomoglo.
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Nikitta - hvala na savjetu, narocito ovo za vitamin D i dan transfera! Konacno sam nabavila ovaj dlux 3000 o kojem vi svi pisete pa cu njega od sutra koristit. Drago mi je da nisam jedina koja je ocito jako brzo odreagirala na lijek i na osjetljivijem dijelu spektra sto se tice reakcija.
Slee - nisam htjela pisati uopce, da ne ispadnem totalna ludakinja, ali nije ni meni bas bilo svejedno kad sam se upiknula. Em je bolilo, em je velka ta igla, pa onda jos i kad istrcnes sve to dodatno osjetis. Totalno te kuzim. I meni je malo bilo mukica od svega toga 😂
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sanjich i sve one koji ne osjete simptome. Sjetite se onih clanaka s raznih portala “zabolio ju trbuh, kad je dosla na hitnu, rodila je bebu, a da nije ni znala da je trudna”
Ok, ja jos nikad nisam bila trudna. Ali da ne osjetis da 9 mjeseci u tebi raste zivo bice, e to se zove nepovezanost s vlastitim tijelom.
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
SBjelis, sestro po paradentozi. Ja imam početni stadij (genetika je zajebana stvar), moja divna zubarka mi je eksperimentalno napravila kiretažu zubnog mesa (nisam ni znala da to postoji). I iako je najavila da vjerojatno neće pomoći, ove godine mi je zubno stanje bolje nego ikad i ona je prezadovoljna.
Nikitta, hvala za preporuku za gel za tuširanje. Cure, slobodno preporučujte proizvode koje smatrate da si dobri, olakšat ćete nama ostalima proces istraživanja.
Što se paste za zube tiče, koristim isključivo Paradontax. Na početku odvratan, s vremenom sam se navikla, više mi druge ne odgovaraju.
Sanjich, prije 6dnt ti nema smisla piškiti test.
Any_35, tebi ova knjiga ne treba, ti si trudna
Psyllium ja ne uzimam redovno, stavim ga u neku hranu nekoliko puta mjesečno. Znam da on ponese sa sobom vani sve što se konzumira oko njega. A chiu uzimam redovno, ali čini mi se da ona ne funkcionira tako, jer po krvnim nalazima vidim da mi se sve dobro apsorbira.
Leia2.0 DLux je jaaaako fini, nećeš zažaliti. Ja ću za 10 dana provjeriti kakvo mi je stanje sa krvi pa ću znati kako mi se apsorbira.
💔💔💔
Od proivoda koji nemaju ovih stetnih tvari mi je dobar ecover essetial sredstvo za rucno pranje suda od limuna. 99% prirodnih sastojaka. Iz tvornice zdrave hrane. Pa barem kad nesto operem na ruke ne ostanu ti toksini na sudu koje kasnije pojedemo.
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji