Jutro cure…
Mattan i Sanjich,mislim da nema potribe ic na betu, test je prekjucer bia snjesko 😒☃️ nista, idemo dalje.. sanjich uzivaj, ovo ti je sigurno jedan od zadnjih druzenja s muzem solo 🥂 gustajte. I ja palim motore iz st, malo opustit mozak i glavu. Ljubim vas 😘😘
Mila bas mi je zao... ☹️ Ma i moj je bio skroz ☃️ zato ni nemam nade. Ali plan je za dva ciklusa po 3. tockicu 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro cure…
Mattan i Sanjich,mislim da nema potribe ic na betu, test je prekjucer bia snjesko 😒☃️ nista, idemo dalje.. sanjich uzivaj, ovo ti je sigurno jedan od zadnjih druzenja s muzem solo 🥂 gustajte. I ja palim motore iz st, malo opustit mozak i glavu. Ljubim vas 😘😘
Odmori i napuni baterije. Nadam se da si okej. Ja sam tvoju betu bas cekala pa sam zato malo ljutita od ljubavi jer sam bas drzala fige da te razuvjeri 😘😘😘
Sad bar ocekujemo tvoju betu i navijamo 💪😁 ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Dobro jutro, cure! Kaca i Mila, zao mi je zbog negativnih testova... Sad se lijepo odmorite, uzivajte i pijte jer ubrzno necete moci jedan duuuuuuuuuuzi period ❤💜🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tanja79, ja znam da sam dobar govornik, to je jedan od razloga zašto sam dobra u svom poslu.
Hvala ti što ćeš pogledati svoje nalaze!
Nikitta, šaljem ginekologici u ponedjeljak, danas ne radi. A i pitat ću na sistematskom internistu. Samo sam nestrpljiva. I većinu ovih bolesti (osim varicelle) ne znam da sam ikad imala. Zanimljivo.
MilaSt, ja sam ih isto zvala prekasno u petak, u subotu su oni nazvali mene i dali mi termin za nekoliko dana. Tako da, možda te nazovu (ako nemaju previše posla), ili ćeš ti njih u ponedjeljak.
flower93, jedva te čekam frknuti na MPO mame
Sanjich, neka te muž izmasira
Što se liste tiče, odlučila sam da je neću lijepiti na neradne dane i na dane kad ionako nemamo ništa na rasporedu (kao danas). Ulijenila sam se
💔💔💔
Jutro cure…
Odmori i napuni baterije. Nadam se da si okej. Ja sam tvoju betu bas cekala pa sam zato malo ljutita od ljubavi jer sam bas drzala fige da te razuvjeri 😘😘😘
Sad bar ocekujemo tvoju betu i navijamo 💪😁 ❤️
Eej super si ovo napisala... Kad ova zena rasturi s betom 💪😎
🤍
Ruska86 sinoc sam se bas obradovala i prisjetila kako je gin-tonic dobro pice 😂😂😂😎💪🥂
🤍
Haahahahahah MTB uzela slobodne vikende 😂😂😂😂😂
Još malo pa ću na porodiljni
💔💔💔
Ruska86 sinoc sam se bas obradovala i prisjetila kako je gin-tonic dobro pice 😂😂😂😎💪🥂
E, da.... Mljac mljac 😊😊😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro cure.
MTB ne moraš se stvarno brinuti zbog nalaza TORCH-a. Sve uredno. EBNA ti je antigen za Epsten Barr virus i uvijek je pozitivan kad je osoba preboljela virus. Taj virus ti se još zove virus poljupca i dosta ljudi su ga preboljeli a da ni neznaju. Ja isto imam protutijela za njega a da nikad nisam imala infekcioznu mononukleozu. Dosta djece i odraslih koja dolaze kod nas na testiranje,jer imaju povisene jetrene kontrole, imaju EBV. Zaraze se pijući iz čaša iz kojih je već netko drugi pio ili jedu istim priborom koji je netko drugi koristio,a da taj drugi nema ni simptome. Najmanje ih se zarazi poljupcem. I to što ti je EBNA toliko visoka ovisi o labosu koje ima referentne vrijednosti. Mi radimo test koji mikroskopiramo i ako ima stanica izdajemo pozitivan nalaz,bez vrijednosti.
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji