Mare0208ja sam ti u postupku u Os, krenula pa su se zarazile biologice u labosu i par doktora pa su zaustavili sve postupke. Sad cekam da zovu kad krenu raditi. Znaci tamo trenutno ne rade postupke, trebali bi krenuti za otprilike 2tj tako mi je receno. Dalje jos nista ne znam 😊
Nikita drago mi je zbog tebe sto to ides napokon rijesiti i sretno!! 😊♥️
Točkicaa hvala na odgovoru.. vidim da ti u potpisu piše da je planiran IVF za 10.mj. Jesi li dugo čekala nakon prikupljenih nalaza? Ja ću prikupiti sve u Brodu.. samo ne znam koliko se onda čeka. Npr 2015.kad smo išli prvi puta u Vinogradskoj sam trebala čekati 5 mjeseci do prvog postupka. To mi je baš puno. Godine su tu, vrijeme leti..
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Hehe MTB i ja sam citala i dobila slican dojam..
Btw, vadila danas betu ali moram cekati nalaz nekoliko dana 🙄🙄🙄🙄 Izludit cu.. 🤷♀️🤷♀️
Nekoliko dana?? Pa di si isla?
😂😂😂😂
I ja se pitam.. Ja drugu betu kad sam cekala trazila sve veze i vezice da mi za sat vremena bude gotova.. Inace cekam cca 4 sata a ne par dana omggg 🤷♀️🙊
Inače, imam za prijaviti nove simptome… nečega. Nadam se dobroga.
Nakon što sam par dana bila jaka, bez ikakvih boli, imala želju za vježbanjem, opet počela spavati samo po noći…
Danas me opet opalilo spavanje, brzo se umaram i dosta mi je bolan ovaj srednji dio - uglavnom jajnici, ali i maternica. Ne smijem raditi nagle pokrete jer me presiječe. Nije strašna bol, ali je oštra i neugodna.
Nije mi ugodno sjediti, pogotovo ne zgrbljena, odgovara mi da se ispružim. Kao da je unutra sve otečeno, nahlađeno i osjetljivo. Ponekad i vaginalni kanal osjetim.
Ja sam inače jedna od onih sretnica koja nema gadne PMSove, ovako mi je bilo samo jednom ili dva puta u životu do sad.
S druge strane, ja sam i jedna od onih "sretnica" koja u zadnjih 20 godina preko 10 godina uopće nije imala menstruaciju, pa šta ja onda uopće znam o tome.
Trudnice, pretpostavljam da je ovo sve normalno?
Strah me ici na uzv bez i jednog simptoma kad citam sve te tvoje simptome 🙈😲
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Nakon što sam par dana bila jaka, bez ikakvih boli, imala želju za vježbanjem, opet počela spavati samo po noći…
Danas me opet opalilo spavanje, brzo se umaram i dosta mi je bolan ovaj srednji dio - uglavnom jajnici, ali i maternica. Ne smijem raditi nagle pokrete jer me presiječe. Nije strašna bol, ali je oštra i neugodna.
Nije mi ugodno sjediti, pogotovo ne zgrbljena, odgovara mi da se ispružim. Kao da je unutra sve otečeno, nahlađeno i osjetljivo. Ponekad i vaginalni kanal osjetim.
Ja sam inače jedna od onih sretnica koja nema gadne PMSove, ovako mi je bilo samo jednom ili dva puta u životu do sad.
S druge strane, ja sam i jedna od onih "sretnica" koja u zadnjih 20 godina preko 10 godina uopće nije imala menstruaciju, pa šta ja onda uopće znam o tome.
Bome i ja kad sve ovo citam nemrem belivet.. Sta nju tek kasnije ceka kad beta predje tamo 1000 🤷♀️😂😂😂
Hehe MTB i ja sam citala i dobila slican dojam..
Btw, vadila danas betu ali moram cekati nalaz nekoliko dana 🙄🙄🙄🙄 Izludit cu.. 🤷♀️🤷♀️
Nekoliko dana?? Pa di si isla?
😂😂😂😂
I ja se pitam.. Ja drugu betu kad sam cekala trazila sve veze i vezice da mi za sat vremena bude gotova.. Inace cekam cca 4 sata a ne par dana omggg 🤷♀️🙊
Pa ja sam bez ikakve veze pa je bila gotova u roku od 2 sata.. Ako je nalaz tek za par dana, a ti opet moras ponavljat za dva dana, da vidis dal se dupla, pa sta ces onda tek slij tj znat na cem si?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
lucija007, vidjela sam i tu, ali nije mi to to. Ne idem ja nigdje, ovdje mi je super. A i treba vas netko zaštititi od ove Ruska1986, vidiš kako divlja
Lana3, e toga se sjećam - većina cura je u strahu jer nema nikakve simptome i onda imaju sasvim normalne bete i lijepi UZV. Zato me ovo sad strašilo, obično se cure brinu jer nemaju simptome. Tvoje bete su predivne, baš se veselim tvom izvještaju preksutra sa UZVa.
💔💔💔
Ma sta ces se ti bojati, pa pogle kolka ti je beta? 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Upravo sam pročitala ljetne bebe 2021. I vidim da smo dva svijeta, sumnjam da se možemo međusobno razumjeti. Trudnice tamo ne vade betu, idu na pregled u 8tt jer nema smisla prije, ne čuje se srce, već kupuju stvari za bebe, …
Drago mi je radi njih i želim im da i dalje tako opuštenije vode trudnoće, ali ne vidim se kao dio tog čopora. Štogod da sutra pokaže beta, ja ostajem ovdje
Ja sam isla nesto pitati u proljetne bebe jer kalendarski bi se moja beba trebala roditi u proljece, istina par dana pred pocetak ljeta i ono tamo cure vec pricaju o kolicima i sl i atmosfera mi se uopce nije dopala i nisam vise ni usla unutra. Znaci ni ma ljetnima nije bolje
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
lucija007, vidjela sam i tu, ali nije mi to to. Ne idem ja nigdje, ovdje mi je super. A i treba vas netko zaštititi od ove Ruska1986, vidiš kako divljaLana3, e toga se sjećam - većina cura je u strahu jer nema nikakve simptome i onda imaju sasvim normalne bete i lijepi UZV. Zato me ovo sad strašilo, obično se cure brinu jer nemaju simptome. Tvoje bete su predivne, baš se veselim tvom izvještaju preksutra sa UZVa.
😈😈😈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Bome i ja kad sve ovo citam nemrem belivet.. Sta nju tek kasnije ceka kad beta predje tamo 1000 🤷♀️😂😂😂
Pa da, zato i jesam bila malo u strahu dok me cure nisu umirile. Jer ja ne očekujem veliku betu, presvijetla mi je bila crtica, plus ICSI sam a Nikitta kaže da nama beta sporije raste, a ona je meni autoritet
Nekako mi se prejaki ti simptomi čine, a ovo nije nešto to mogu umisliti, stvarno je tu.
Ali sad sam mirna, ujutro prvom zorom vadim betu, a onda ćemo vidjeti.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji