Any 🥰❤️🥰❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo, zvali su me iz Petrove. Rekli su da nista od postupka ovaj mjesec radi toga kaj ih brine kaj mi je ciklus tak dugo trajao. Kao, neka dodjem kad sam narucena 14.1. da ginekologica ponovi ultrazvuk i da ponovno dogovorimo termin.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Any_35 wow koja velika beta👏🏼🥰
Sanjich sretan rodjendan🥳 i da se bebica zakači uspješno
Evo, zvali su me iz Petrove. Rekli su da nista od postupka ovaj mjesec radi toga kaj ih brine kaj mi je ciklus tak dugo trajao. Kao, neka dodjem kad sam narucena 14.1. da ginekologica ponovi ultrazvuk i da ponovno dogovorimo termin.
A jebemu... 😏 bas mi je zao!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Svašta. Mogli su te pozvati danas/sutra na UZV u onda vidjeti je li sve OK.
Baš mi je žao.
Znam kako je to kad ti se oduži, meni je od prvih konzultacija pa do postupka potrajalo osam mjeseci
💔💔💔
Moj FET odgoden do 2 mj. posto sam imala Koronu nedavno i izasla iz karantene 30.12. Pa kao da se malo organizam oporavi. Mozda bude cak i u 3 mj. 🤷♀️U svakon slucaju, ne pisem u zadnje vrijeme cesto, ali vas citam i u mislima sam sa vama. Svakoj zelim da ima puno JJ i onda oplodenih i onih koji su opstali. Te nakon toga da imaju plusice i visoke Bete koje ce rezultirati malim smotuljkom za 9 mjeseci. Nemojte zamjeriti ak koji put ovak upadnem...🤗
Hello cure,evo i mene napokon s pregleda, Bogu hvala sve je u redu, dr XY kaze da sve odgovra po tjednima, detaljno mi pokazivao ruke,noge, sake, otkucaje srca, , bas sam se nagledala bebice danas .. narucena sam kod njega na Harmony test 18.1 jer on preporuca taj pa cu ga slusat, i da ,definitivno vodim trudnocu kod njega od sad pa na dalje, reka mi je da me moja soc.ginek bzvze prepala prosli put s izjavom da joj je malo nepravilna gestacijska, da to sve izgleda uredno ..a za bolove kaze da mogu potrajat i do 20 tj da se moram naviknit na to jer da sam jednostavno TRUDNA i da se maternic extremno brzo siri i stvara mi taj pritisak.
Uglavnom - po njemu je sve bas sve uredno!!
E sad jedno pitanje za iskusne , mozda posebnl za mtb, nisam uspjela skuzit koliko je danas velika beba u cm, ali me malo zaintrigiralo sto mu je na uzv izbacilo da sam danas 9+4, a ja sam zapravo 10. Da li to moze biti neki problem, naravno da je meni stavilo odma bubu u uho, nisam to tad pokopcala nego tek kad san izasla,pa nisam pitala..da li ta 3 dana razlike kako je kompjutor izbacio znace nesto lose?
Sanjich, drago mi je da je sve prošlo, sad odmori pa pocmi uzivat u carima trudnoce 😁
Any,Ruška , drago mi je zbog vas da je sve ok.
AuroraB di si nam ti?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Moj FET odgoden do 2 mj. posto sam imala Koronu nedavno i izasla iz karantene 30.12. Pa kao da se malo organizam oporavi. Mozda bude cak i u 3 mj. 🤷♀️U svakon slucaju, ne pisem u zadnje vrijeme cesto, ali vas citam i u mislima sam sa vama. Svakoj zelim da ima puno JJ i onda oplodenih i onih koji su opstali. Te nakon toga da imaju plusice i visoke Bete koje ce rezultirati malim smotuljkom za 9 mjeseci. Nemojte zamjeriti ak koji put ovak upadnem…🤗
❤️😘
A jebemu… 😏 bas mi je zao!
Samo nek bude sve ok i da me cim prije ponovno naruce.
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Svašta. Mogli su te pozvati danas/sutra na UZV u onda vidjeti je li sve OK.
Baš mi je žao.
Znam kako je to kad ti se oduži, meni je od prvih konzultacija pa do postupka potrajalo osam mjeseci
A baš. Hvala ti 😘. Ja sam sad bila 4 mjeseca cekala i cinilo se ko vjecnost, a mogu si misliti kako je tebi bilo 😔
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
Sortiraj odgovore
Najstariji