ribic svakako cu otic privatno na tu pjenu ako je sigurnija i bolja, pitat cu na konzultacijama dr. sta misle da odem to obavit privatno ako je "sigurnije"
Any_35cestitam na dobrim vijestima!! ipak se bol isplatila znaci :D
jaooo…meni sve to s mpo-om zvuci bolno pa eto i taj "prvi" korak… osjecam se bas zeleno xd .moram skupit hrabrost ocito!
Ja sam isto na preporuku cula da je ovo bezbolno i nisam razmisljala.
Inace, redovno vas citam i vec sam uletila par puta kao padobranac ali nekak mi komplicirano tu za pisat. Evo sad napisala sve i samo me izbaci i nestane pa poludim. Inace sam aktivna u pisanju na wannabe na forum.hr :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Evo i moje bete danas - 2067 (14dnt)😍. Kažu da je dosta visoka. Pao je odmah i prvi UZV- vidi se GV 😍 i dr je zadovoljan za sada kako izgleda, a ja skoro da cu past u nesvijest, nisam svoja zadnjih 10 dana, nikako da se smirim i opustim ( neki me adrenalin drzi😆). Za dva tjedna sljedeci UZV🙏
Sanjichsretan ti rodjendanko i da FETIĆ bude uspjesan🤞🤞🤞🤞❤️ Žao mi je da ti je bilo traumatično tako danas, ali kad pupo pocne rasti, sve ce pasti u drugi plan🥰
Ja sam isto bila na propuhivanju jajovoda ( u CITO) i to je bilo jedini put da sam vikala od bolova, sestra me drzala za ruku. Sve je bilo prohodno, ali mi je to bio najgori zahvat. Dobila sam 15 min prije neku injekciju protiv bolova, ali mi nista nije pomogla i kasnije, evo i dan danas (4 g poslije)
me boli kuk od te injekcije, ne mogu spavati na lijevom boku niti raditi vjezbe.
Nadam se da druge nece proci te muke i da je to samo individualno❤️
Divno 🤗🤗🤗🤗 ko ce sad docekat slijedeci pregled, jel da? 😊😊😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich prošlo je i sad odmaraj PUPO
Any_35 odličnooooooo čestitam
sad samo opušteno i nek te muž mazi i pazi. Na iducem ultrazvuku možda i srčeko čuješ, a možda i dva
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
ribic svakako cu otic privatno na tu pjenu ako je sigurnija i bolja, pitat cu na konzultacijama dr. sta misle da odem to obavit privatno ako je "sigurnije"
jaooo…meni sve to s mpo-om zvuci bolno pa eto i taj "prvi" korak… osjecam se bas zeleno xd .moram skupit hrabrost ocito!
Inace, redovno vas citam i vec sam uletila par puta kao padobranac ali nekak mi komplicirano tu za pisat. Evo sad napisala sve i samo me izbaci i nestane pa poludim. Inace sam aktivna u pisanju na wannabe na forum.hr :)
E i da. Klasicna prohodnost bude s klasicnim kontrastom ili fizioloskom i treba vise tekucine ustrcati i zato zapravo boli. Ta kolicina tj. vise mm koji ti prolaze kroz jajovode. A ove pjene/gela ide puno manje i zato ne boli.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Any_35, smatraj se službeno izgnana na popis trudnica!
woooohoooo! Koji točno datum ti je sljedeći UZV? Koliko si sad tt i dana?
ribic, pa ne možeš samo tako upasti.Dobar dan, dobro nam došla i još brže otišla, trudna! Napravi si potpis i reci nam nešto o sebi. Sve nas zanima!
Ja prijavljujem uvz 12.01. i nadajmo se da je sve super 😊😊 idem kod tvog dragog opet 😉
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
E i da. Klasicna prohodnost bude s klasicnim kontrastom ili fizioloskom i treba vise tekucine ustrcati i zato zapravo boli. Ta kolicina tj. vise mm koji ti prolaze kroz jajovode. A ove pjene/gela ide puno manje i zato ne boli.
Mislim da sam ja radila tu s fiziološkom, i slazem se za pjenu, tj sigurna sam da manje boli..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
MTB, darliv, rita7, Ruska1986,Sunny- hvalaa❤️❤️❤️❤️❤️
MTB- sljedeci UZV 21.1., trenutno 4tt i 5 dana.
darliv- molim Boga da ovo uzbudjenje bude zdravo🥰
Ruska1986- na mukama sam, dani ce biti kao godine😃❤️
Sunny- moze i dva i vise, samo da se cuje i da lijepo raste❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
ribic, znam da si ulijetala, primijetila sam te. Baš kao i na forum.hr.
Rekoh, prešla si kritičnu masu ulijetanja, vrijeme je da te upišemo, you are one of us!
Ruska1986, upisano. Reći ću mu da bude ekstra pažljiv prema tebi, ti si mi draga.
Any_35, sve i sama znaš. Dan po dan, ovdje s nama se zabavljaj, a sve ćemo navijati za tebe.
💔💔💔
Any 35 koja betaaaaaa 😍❤ predivno!!
Sanjich ti si svoje obavila 😜 Sad uzivaj, gledaj filmove, opusti se... ❤😍
Svima svima sretnooo i cekamo jos vijesti... 😍
oharascarlett14@gmail.com
ribic, znam da si ulijetala, primijetila sam te. Baš kao i na forum.hr.
Rekoh, prešla si kritičnu masu ulijetanja, vrijeme je da te upišemo, you are one of us!Ruska1986, upisano. Reći ću mu da bude ekstra pažljiv prema tebi, ti si mi draga.
Any_35, sve i sama znaš. Dan po dan, ovdje s nama se zabavljaj, a sve ćemo navijati za tebe.
❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji