Aurora 🤞🤞🤞🙏 drzim fige za opciju A !!!
Sanjich sretan rođendan!!! 🥰🥰🎉🎊🍰
Svim drugim curama,sretno sto god radite ili cekate!! 😘😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
[ltr]Može jos informacija od cura koje su prosle kroz provjeru prohodnosti jajovoda...pretpostavljam da cu prvo trebati ici na to[/ltr]
pa da se znam pripremiti sta ocekivati :S ...navodno taj dan ne mogu racunat da se vratim na posao? koliko uopce traje zahvat?
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Nadja nisam dugo u MPO, ali nisam cula jos tako dugo da ih drze. Valjda ih ne bi drzali da ne misle da imaju perpektive. Nije mi ziasta jasno zasto toliko forsiraju doci do blastica makar i u 7 dana. Biti ce da su tada zaista sanase vece. Koliko sam uspijela povezati svaka klinika ima svoju politiku pvo ove stavke…
Jedva vekam vijesti. Drzim fige.
Evo, i ja(koliko pratim sve)nisam jos cula za tu opciju.. Pa ako su prezivjele do 7og dana, sto to ne znaci da je bar jedna za transfer? Fakat ne kuzim 🤷🏻♀️
Ja isto ne kužim 🤷♀️
Meni su peti dan zamrzli 3, a ostale drzali da vide hoce li uspit doc mozda do blastice sa zakasnjenjem.. Nisu uspile… Tako da ako vam prezivljava embrij 5,6,7 dana ne znaci da je dobar i da se dobro dijeli…
A zast ih onda uopce pustaju do 7og dana? Pa vide vec valjda na npr.5 ti dan da nis od toga.. Zato kazem da mi nije jasno! Ako embrij nije dobar 5 ti dan, cisto sumnjam da se moze popravit do 7og 🤷🏻♀️ to ja baljezgam, stvarno se ne kuzim bas, neg si razmisljam.
Iskreno, ja za to isto prvi put čujem 🤷♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
[ltr]Može jos informacija od cura koje su prosle kroz provjeru prohodnosti jajovoda…pretpostavljam da cu prvo trebati ici na to[/ltr]
pa da se znam pripremiti sta ocekivati :S …navodno taj dan ne mogu racunat da se vratim na posao? koliko uopce traje zahvat?
Hej rita7, zahvat ne traje predugo, mislim da sam ja sveukupno bila oko sat vremena, isla sam kod privatnog ginekologa u ordinaciju, ako radis u bolnici ne znam kakva je tamo praksa.. Necu ti pisati svoje iskustvo jer vecinu zena gotovo nista ne boli, kazu da je kao menstrualna bol, i kratko traje pa se izdrzi 😊 ja sam dobila intravenozno neko sredstvo protiv boli, i nezaposlena sam, ali mislim da ne bi mogla raditi taj dan da sam morala, iako kazem vecina cura funkcionira normalno kasnije.. Sretno 🤞🏻
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
[ltr]Može jos informacija od cura koje su prosle kroz provjeru prohodnosti jajovoda…pretpostavljam da cu prvo trebati ici na to[/ltr]
pa da se znam pripremiti sta ocekivati :S …navodno taj dan ne mogu racunat da se vratim na posao? koliko uopce traje zahvat?
To ti ovisi o tome da li su prohodni ili ne i o tome koliko je dr pažljiv, moj je zbilja bio.
Ja sam to obavila ujutro, malo je bio neki pritisak, ali nije to bila neka bol. Popila za svaki slučaj neki lekadol ili brufen i taj dan navečer trčala utrku.
Isto tako,znam cura kojima je bilo koma iskustvo.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Jao Sanjich 🥶 i ja imam zabačenu, baš si me utješila 😵 Al dobro prošla sam već 2 inseminacije to bi trebali biti slično...
A tebi je ionako zadnji transfer 🤞💗
Ali zato mi je propuhivanje bilo uuužas, dok je prikačio to na rogove maternice masakr napravio....kad se sjetim samo kako se krv slijevala, uff
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Žene, evo i mojih prvih frustracija s MPO. Dakle, prvi postupak bi trebala imati sad u sijecnju. U prosincu sam kontaktirala Petrovu da vidimo za datum. Nisam znala reci kada ce mi menstruacija doci jer mi je ciklus poblesavio, pa mi je sestra tamo dodijelila nasumican datum, 14.1. E sad, nakon ciklusa od 50 dana, jucer navecer sam dobila mengu i odmah sam slala mail da sta da sad radim, jel mogu doci ranije. Danas ujutro sam i zvala ali tamo se nitko ne javlja na odjelu. Pa me zena na centrali prespojila vjerojatno na neki drugi broj pa sam ih dobila. Objasnila situaciju i ispostavilo se da se ne moze samo tako dati nasumican datum, da je doslo do greske i da ce oni to sad ici istraziti. Ko zna kad ce mi se javiti. I tako sam ja vrlo vjerojatno izgubila termin nakon sta sam ga cekala 4 mjeseca. Al vidjet cemo....
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Žene, evo i mojih prvih frustracija s MPO. Dakle, prvi postupak bi trebala imati sad u sijecnju. U prosincu sam kontaktirala Petrovu da vidimo za datum. Nisam znala reci kada ce mi menstruacija doci jer mi je ciklus poblesavio, pa mi je sestra tamo dodijelila nasumican datum, 14.1. E sad, nakon ciklusa od 50 dana, jucer navecer sam dobila mengu i odmah sam slala mail da sta da sad radim, jel mogu doci ranije. Danas ujutro sam i zvala ali tamo se nitko ne javlja na odjelu. Pa me zena na centrali prespojila vjerojatno na neki drugi broj pa sam ih dobila. Objasnila situaciju i ispostavilo se da se ne moze samo tako dati nasumican datum, da je doslo do greske i da ce oni to sad ici istraziti. Ko zna kad ce mi se javiti. I tako sam ja vrlo vjerojatno izgubila termin nakon sta sam ga cekala 4 mjeseca. Al vidjet cemo….
Mislim da je samo doslo do malog nesporazuma, jer se stimulacije nikad ne racunaju po datumu osim ako se ne krene s kontracepcijom prije pa da se nastimava, nego kazu javi se 1dc npr u siječnju..drzim fige da se rijesi u tvoju korist 🤞🏻
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Žene, evo i mojih prvih frustracija s MPO. Dakle, prvi postupak bi trebala imati sad u sijecnju. U prosincu sam kontaktirala Petrovu da vidimo za datum. Nisam znala reci kada ce mi menstruacija doci jer mi je ciklus poblesavio, pa mi je sestra tamo dodijelila nasumican datum, 14.1. E sad, nakon ciklusa od 50 dana, jucer navecer sam dobila mengu i odmah sam slala mail da sta da sad radim, jel mogu doci ranije. Danas ujutro sam i zvala ali tamo se nitko ne javlja na odjelu. Pa me zena na centrali prespojila vjerojatno na neki drugi broj pa sam ih dobila. Objasnila situaciju i ispostavilo se da se ne moze samo tako dati nasumican datum, da je doslo do greske i da ce oni to sad ici istraziti. Ko zna kad ce mi se javiti. I tako sam ja vrlo vjerojatno izgubila termin nakon sta sam ga cekala 4 mjeseca. Al vidjet cemo….
Ma uvjerena sam da ce se nekako rijesit u tvoju korist! Ja bi ih svakako zvala jos kasnije..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Iz kojeg si grada? Ak si u Zg odi privatno (ja sam bila kod Vukovica) na ex em pjenu. Ne osjetis nista i to je to. Gotovo u 2 min. Vrijedi svake lipe.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji