Lucyinthesky, nek on to malo počisti.
Ja sam baš obavijestila MM da sad ima obavezu redovnog dnevnog čišćenja.
Mattan, sex ti sigurno ne bu naškodio.
Ruska1986, *.Women_name.*, ja sam si isto sejvala link, trebat će mi za 34, 35 tjedana.
manemoj, ti si na listi nepodobnih jer te volim držati tamo. Što se više koprcaš, to si mi draža.
Samo mi šalji mamu
Sanjich, ufff. Žao mi je. Ali sad si napokon PUPO!!!
Monolena, zovi ih malo kasnije opet. A sa stimulacijom možeš krenuti i koji dan kasnije, bez brige.
💔💔💔
Žene, evo i mojih prvih frustracija s MPO. Dakle, prvi postupak bi trebala imati sad u sijecnju. U prosincu sam kontaktirala Petrovu da vidimo za datum. Nisam znala reci kada ce mi menstruacija doci jer mi je ciklus poblesavio, pa mi je sestra tamo dodijelila nasumican datum, 14.1. E sad, nakon ciklusa od 50 dana, jucer navecer sam dobila mengu i odmah sam slala mail da sta da sad radim, jel mogu doci ranije. Danas ujutro sam i zvala ali tamo se nitko ne javlja na odjelu. Pa me zena na centrali prespojila vjerojatno na neki drugi broj pa sam ih dobila. Objasnila situaciju i ispostavilo se da se ne moze samo tako dati nasumican datum, da je doslo do greske i da ce oni to sad ici istraziti. Ko zna kad ce mi se javiti. I tako sam ja vrlo vjerojatno izgubila termin nakon sta sam ga cekala 4 mjeseca. Al vidjet cemo….
Nije moguce da te sad samo tak otkantaju. Znam po sebi, jer takodjer nemam bas pravilne cikluse i rekla sam da mi ciklus moze trajat 30 dana, a ponekad potegne i do 40 dana. Zapisali su mi neki datum kao nesto u sredini, a naputak je bio da se javim 1dc. Jednostavno je ne moguce u dan znati kad ces dobiti menstruaciju. Bude sve ok, samo ih zovi ponovno, vec danas. Da ne propustis termin.
Monolena ne znam na koji si broj zvala, ali ja sam se javljala sestrama na ovaj sa slike.. https://ibb.co/fvtzytC
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sanjich srećan rođendan, i srećno danas svima, ocekujem samo lepe vesti
💕🍀🍀🍀🤞🤞
Dada, Tuma… Hvala za Bozicne čestitke
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Iz zagreba sam, na sv. duhu su mi svojedobno spominjali laparoskopski pregled ne znam da li to jer ne rade nesto drugo ili je to "bolje"....sad kad googlam nikako mi ne izgleda bolje :S
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Iz zagreba sam, na sv. duhu su mi svojedobno spominjalilaparoskopski pregled ne znam da li to jer ne rade nesto drugo ili je to "bolje"….sad kad googlam nikako mi ne izgleda bolje :S
Ja sam trebala na prohodnost jajovoda kao pripremu za inseminaciju.
Postoje razlicite metode prohodnosti i ja sam se odlucila na tu ex em pjenu/gel jer nista ne boli. I super mi bilo jer privatno mogu doci kada se dog (predvecer) i ne moram izlazit s posla i sl. Ako trebas prohodnost i imas financijskih sredstva (1.500 kn) toplo preporucam ovo. Max bol koju sam osjetila u te 2-3 min je kao slabiji grc dok imam mengu.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Evo i moje bete danas - 2067 (14dnt)😍. Kažu da je dosta visoka. Pao je odmah i prvi UZV- vidi se GV 😍 i dr je zadovoljan za sada kako izgleda, a ja skoro da cu past u nesvijest, nisam svoja zadnjih 10 dana, nikako da se smirim i opustim ( neki me adrenalin drzi😆). Za dva tjedna sljedeci UZV🙏
Sanjich sretan ti rodjendanko i da FETIĆ bude uspjesan🤞🤞🤞🤞❤️ Žao mi je da ti je bilo traumatično tako danas, ali kad pupo pocne rasti, sve ce pasti u drugi plan🥰
Ja sam isto bila na propuhivanju jajovoda ( u CITO) i to je bilo jedini put da sam vikala od bolova, sestra me drzala za ruku. Sve je bilo prohodno, ali mi je to bio najgori zahvat. Dobila sam 15 min prije neku injekciju protiv bolova, ali mi nista nije pomogla i kasnije, evo i dan danas (4 g poslije)
me boli kuk od te injekcije, ne mogu spavati na lijevom boku niti raditi vjezbe.
Nadam se da druge nece proci te muke i da je to samo individualno❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Any_35, smatraj se službeno izgnana na popis trudnica!
woooohoooo! Koji točno datum ti je sljedeći UZV? Koliko si sad tt i dana?
ribic, pa ne možeš samo tako upasti. Dobar dan, dobro nam došla i još brže otišla, trudna! Napravi si potpis i reci nam nešto o sebi. Sve nas zanima!
💔💔💔
Any kakva beta trudnice nasa 😍😍😍😍 čestitam!!! Imas pravo biti uzbuđena, vjerojatno si izvan ove planete od srece 🤩
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
ribic svakako cu otic privatno na tu pjenu ako je sigurnija i bolja, pitat cu na konzultacijama dr. sta misle da odem to obavit privatno ako je "sigurnije"
Any_35 cestitam na dobrim vijestima!! ipak se bol isplatila znaci :D
jaooo...meni sve to s mpo-om zvuci bolno pa eto i taj "prvi" korak... osjecam se bas zeleno xd .moram skupit hrabrost ocito!
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Sortiraj odgovore
Najstariji