Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    07. Siječanj 2021. 11:07

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruška joj vidjela sam to, fora stvar i ima baš dobre marke unutra. 😍😍 Inače nije da sam neki fan marki, ali šogorica mi je rodila u 3 mj, pa mi je dala popis. Ona kaže da se ipak isplati dat više para za chicco uloske jer ovi neki drugi promoce nakon poroda.
    Kača super vijesti! I ja aam tamo j bila sam uvjerena da se plaća, super, supeer!😘😘
    Dada sretno ti 😘😘

Ma meni se ovo svidja jer je sve tu, sta nam treba. I papuce i japanke i sve, sta sam ionako mislila bacit odmah cim izadjem iz bolnice. Mislim da cu si narucit i svakako nadodat jos wc papira 🤭🤭

Ma mislim da se isplati dat više para, jer neke kolegice su kupovale ovako najjeftinije stvari na kojima ipak ne možeš stedut. Htjela sam rec da je super stvar jer unutra imaju baš kvalitetne stvari. Gledala sam bas popis, imaju i te chicco uloske, nisu na trpali nešto bzvz tek toliko. Vjerojatno ću i ja tako kad doguram do 30og negdje tamo. Fkt treba bit spreman nikad neznas. Tako su toj mojoj sogorici svi govorili kj je već spakirala kofer, a ona u 33 završila u bolnici zbog preeklamplsije i ležala tamo do 37 do poroda. Mislim da je ipak lakše kad znaš da ti je sve spremno, bar bi se ja tako osjećala, ne kažem da mi muž nebi spremio, ali ovako je sigurnije da je sve tu 😂😂😂

Ma moj nista ne bi ni naso 😂😂😂 ja cu si oko 30 tt bas to narucit pa nek ceka.. 😊

Ti još malo. Ajme kak to brzo sve prolazi 😍😍😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    07. Siječanj 2021. 11:17

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruška joj vidjela sam to, fora stvar i ima baš dobre marke unutra. 😍😍 Inače nije da sam neki fan marki, ali šogorica mi je rodila u 3 mj, pa mi je dala popis. Ona kaže da se ipak isplati dat više para za chicco uloske jer ovi neki drugi promoce nakon poroda.
    Kača super vijesti! I ja aam tamo j bila sam uvjerena da se plaća, super, supeer!😘😘
    Dada sretno ti 😘😘

Ma meni se ovo svidja jer je sve tu, sta nam treba. I papuce i japanke i sve, sta sam ionako mislila bacit odmah cim izadjem iz bolnice. Mislim da cu si narucit i svakako nadodat jos wc papira 🤭🤭

Ma mislim da se isplati dat više para, jer neke kolegice su kupovale ovako najjeftinije stvari na kojima ipak ne možeš stedut. Htjela sam rec da je super stvar jer unutra imaju baš kvalitetne stvari. Gledala sam bas popis, imaju i te chicco uloske, nisu na trpali nešto bzvz tek toliko. Vjerojatno ću i ja tako kad doguram do 30og negdje tamo. Fkt treba bit spreman nikad neznas. Tako su toj mojoj sogorici svi govorili kj je već spakirala kofer, a ona u 33 završila u bolnici zbog preeklamplsije i ležala tamo do 37 do poroda. Mislim da je ipak lakše kad znaš da ti je sve spremno, bar bi se ja tako osjećala, ne kažem da mi muž nebi spremio, ali ovako je sigurnije da je sve tu 😂😂😂

Ma moj nista ne bi ni naso 😂😂😂 ja cu si oko 30 tt bas to narucit pa nek ceka.. 😊

Ti još malo. Ajme kak to brzo sve prolazi 😍😍😍

Da, sutra jos tocno sto dana do termina 😲😲😲 Kako ce to tek proletit 🙆🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    07. Siječanj 2021. 11:17

MTB ja moram uložiti ozbiljan prigovor 🙈😂
    Pa kao prvo kako sam još na listi nepodobnih? 😱
    A kao drugo ja sam na listi završila jer jedina čitam prvu stranicu redovno pa sam curama rekla da na prvoj str ne piše kako one tvrde 😬 umjesto da dobijem pohvalu i medalju kao pravi streber ja zavrsim na listi nepodobnih.. o živote robijo 😂😂😂
    Samo čekaj kad ti moja mama dodje na roditeljski 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

07. Siječanj 2021. 11:40

Ja sam valjda jedina kojoj je transfer bia ufff Aspiraciju bi mogla svaki mjesec a ovo bas i ne bi... Nadam se da ce bit uspjesan i da ga necu morat uskoro opet prolazit 😳
    Uglavno trajalo je dugo, imam zabacenu maternicu mora ju je vuc s nekim bodljama da uspije kateter ubacit.. Pa mi je to krvarilo... I ja san bila bas preosjetljiva rasplakala se poslije dok sam lezala jer mi je bilo zima na noge, zvala san sestre nisu me cule jer je bila luda guzva... 

Ruska1986
    07. Siječanj 2021. 11:58

Sanjich🤞🤰

Ja sam valjda jedina kojoj je transfer bia ufff Aspiraciju bi mogla svaki mjesec a ovo bas i ne bi… Nadam se da ce bit uspjesan i da ga necu morat uskoro opet prolazit 😳
    Uglavno trajalo je dugo, imam zabacenu maternicu mora ju je vuc s nekim bodljama da uspije kateter ubacit.. Pa mi je to krvarilo… I ja san bila bas preosjetljiva rasplakala se poslije dok sam lezala jer mi je bilo zima na noge, zvala san sestre nisu me cule jer je bila luda guzva…

O jooooj, bas mi je zao... Sad se lijepo odmori i odspavaj, ako mozes... Ovaj mora bit dobitni 💪🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

darliv
    07. Siječanj 2021. 11:58

Sanjich🤞🤰

Ja sam valjda jedina kojoj je transfer bia ufff Aspiraciju bi mogla svaki mjesec a ovo bas i ne bi… Nadam se da ce bit uspjesan i da ga necu morat uskoro opet prolazit 😳
    Uglavno trajalo je dugo, imam zabacenu maternicu mora ju je vuc s nekim bodljama da uspije kateter ubacit.. Pa mi je to krvarilo… I ja san bila bas preosjetljiva rasplakala se poslije dok sam lezala jer mi je bilo zima na noge, zvala san sestre nisu me cule jer je bila luda guzva…

Mozda nije bio ugodan, ali neka bude uspješan 🤞🏻🤩 mislim da je jedna cura ovdje vec pisala da joj je isto bilo bolno i neugodno.. koliko ste vratili? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

07. Siječanj 2021. 12:02

Mattan

Ruska1986

SBjelis

Nadja nisam dugo u MPO, ali nisam cula jos tako dugo da ih drze. Valjda ih ne bi drzali da ne misle da imaju perpektive. Nije mi ziasta jasno zasto toliko forsiraju doci do blastica makar i u 7 dana. Biti ce da su tada zaista sanase vece. Koliko sam uspijela povezati svaka klinika ima svoju politiku pvo ove stavke…
    Jedva vekam vijesti. Drzim fige.

Evo, i ja(koliko pratim sve)nisam jos cula za tu opciju.. Pa ako su prezivjele do 7og dana, sto to ne znaci da je bar jedna za transfer? Fakat ne kuzim 🤷🏻‍♀️

Ja isto ne kužim 🤷‍♀️

Meni su peti dan zamrzli 3, a ostale drzali da vide hoce li uspit doc mozda do blastice sa zakasnjenjem.. Nisu uspile... Tako da ako vam prezivljava embrij 5,6,7 dana ne znaci da je dobar i da se dobro dijeli...

07. Siječanj 2021. 12:05

Jos jednom hvala svima da ne nabrajam opet poimence ❤️❤️❤️❤️ bas vam hvala.. Ja san tolko satravena i boli me jos pa cu sad malo odspavat. Za bebicu 🤞👶

Cekamo sad lijepe vijesti od ostatka ekipe 🤞🤞🤞😍

Ruska1986
    07. Siječanj 2021. 12:12

Sanjich🤞🤰

Mattan

Ruska1986

SBjelis

Nadja nisam dugo u MPO, ali nisam cula jos tako dugo da ih drze. Valjda ih ne bi drzali da ne misle da imaju perpektive. Nije mi ziasta jasno zasto toliko forsiraju doci do blastica makar i u 7 dana. Biti ce da su tada zaista sanase vece. Koliko sam uspijela povezati svaka klinika ima svoju politiku pvo ove stavke…
    Jedva vekam vijesti. Drzim fige.

Evo, i ja(koliko pratim sve)nisam jos cula za tu opciju.. Pa ako su prezivjele do 7og dana, sto to ne znaci da je bar jedna za transfer? Fakat ne kuzim 🤷🏻‍♀️

Ja isto ne kužim 🤷‍♀️

Meni su peti dan zamrzli 3, a ostale drzali da vide hoce li uspit doc mozda do blastice sa zakasnjenjem.. Nisu uspile… Tako da ako vam prezivljava embrij 5,6,7 dana ne znaci da je dobar i da se dobro dijeli…

A zast ih onda uopce pustaju do 7og dana? Pa vide vec valjda na npr.5 ti dan da nis od toga.. Zato kazem da mi nije jasno! Ako embrij nije dobar 5 ti dan, cisto sumnjam da se moze popravit do 7og 🤷🏻‍♀️ to ja baljezgam, stvarno se ne kuzim bas, neg si razmisljam.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Teja1408
    07. Siječanj 2021. 12:13

Sanjich🤞🤰

I moj drugi transfer je bio takav. Isto su se namucili da mi vrate bebu. 
    Taj je bio uspjesan. 
    Drzimo fige na najjace da je i tebi 🤞🏼🤞🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.