MTB 😅😅😅 čini se da bi on sve bolesti sredio seksom, nadam se da ne čita ovo 🙈
Ali opet imam povjerenja u njega, najgore što može biti da propustim mjesec.. Propustila sam 2 godine pa mogu još čekati...
Sanjich 🥰🥰🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nadja nisam dugo u MPO, ali nisam cula jos tako dugo da ih drze. Valjda ih ne bi drzali da ne misle da imaju perpektive. Nije mi ziasta jasno zasto toliko forsiraju doci do blastica makar i u 7 dana. Biti ce da su tada zaista sanase vece. Koliko sam uspijela povezati svaka klinika ima svoju politiku pvo ove stavke…
Jedva vekam vijesti. Drzim fige.
Evo, i ja(koliko pratim sve)nisam jos cula za tu opciju.. Pa ako su prezivjele do 7og dana, sto to ne znaci da je bar jedna za transfer? Fakat ne kuzim 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich sretno danas na fetu i sretan rođendan! 🥳🎂
Miss i MTB sretno na uzvu i pregledu. 😊
AuroraB navijam za opciju A! 🥰🥰
Ruska lijepe vijesti, drago mi je da je sve oke.😊
Idem se i ja spremiti za uzv, javim se kasnije. Sretno svima!
E da, sretan Božić ako netko slavi danas 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ruška joj vidjela sam to, fora stvar i ima baš dobre marke unutra. 😍😍 Inače nije da sam neki fan marki, ali šogorica mi je rodila u 3 mj, pa mi je dala popis. Ona kaže da se ipak isplati dat više para za chicco uloske jer ovi neki drugi promoce nakon poroda.
Kača super vijesti! I ja aam tamo j bila sam uvjerena da se plaća, super, supeer!😘😘
Dada sretno ti 😘😘
Ma meni se ovo svidja jer je sve tu, sta nam treba. I papuce i japanke i sve, sta sam ionako mislila bacit odmah cim izadjem iz bolnice. Mislim da cu si narucit i svakako nadodat jos wc papira 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Sanjich sretno danas na fetu i sretan rođendan! 🥳🎂
Miss i MTB sretno na uzvu i pregledu. 😊
AuroraB navijam za opciju A! 🥰🥰
Ruska lijepe vijesti, drago mi je da je sve oke.😊
Idem se i ja spremiti za uzv, javim se kasnije. Sretno svima!
E da, sretan Božić ako netko slavi danas 😊
Sretno ti!! Jedva cekamo vijesti sa UVZa 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Nikitta ❤️🙏🏻
AuroraB 🙏🏻 za opciju A 😘
Sanjich sretan rođendan 🎉 proslavi ga uz mekić 🍟🍔 😜 sretno 😘
Any javi nam se s bombastičnom drugom betom, prva je bila top 🤞🏻
Miss nadam se da ces uspjeti dogovoriti pregled koji ce te smiriti, jedva cekam cuti vijesti kako bebica napreduje 🤩
Flower, MakiSt pa vi ste vec pred porod 🤩😍 kakav ce party bit na forumu kad nam se javite s bebacima 🤩🤩🤩
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Tuma sretno danas 😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nadja nisam dugo u MPO, ali nisam cula jos tako dugo da ih drze. Valjda ih ne bi drzali da ne misle da imaju perpektive. Nije mi ziasta jasno zasto toliko forsiraju doci do blastica makar i u 7 dana. Biti ce da su tada zaista sanase vece. Koliko sam uspijela povezati svaka klinika ima svoju politiku pvo ove stavke…
Jedva vekam vijesti. Drzim fige.
Evo, i ja(koliko pratim sve)nisam jos cula za tu opciju.. Pa ako su prezivjele do 7og dana, sto to ne znaci da je bar jedna za transfer? Fakat ne kuzim 🤷🏻♀️
Ja isto ne kužim 🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ruška joj vidjela sam to, fora stvar i ima baš dobre marke unutra. 😍😍 Inače nije da sam neki fan marki, ali šogorica mi je rodila u 3 mj, pa mi je dala popis. Ona kaže da se ipak isplati dat više para za chicco uloske jer ovi neki drugi promoce nakon poroda.
Kača super vijesti! I ja aam tamo j bila sam uvjerena da se plaća, super, supeer!😘😘
Dada sretno ti 😘😘
Ma meni se ovo svidja jer je sve tu, sta nam treba. I papuce i japanke i sve, sta sam ionako mislila bacit odmah cim izadjem iz bolnice. Mislim da cu si narucit i svakako nadodat jos wc papira 🤭🤭
Ma mislim da se isplati dat više para, jer neke kolegice su kupovale ovako najjeftinije stvari na kojima ipak ne možeš stedut. Htjela sam rec da je super stvar jer unutra imaju baš kvalitetne stvari. Gledala sam bas popis, imaju i te chicco uloske, nisu na trpali nešto bzvz tek toliko. Vjerojatno ću i ja tako kad doguram do 30og negdje tamo. Fkt treba bit spreman nikad neznas. Tako su toj mojoj sogorici svi govorili kj je već spakirala kofer, a ona u 33 završila u bolnici zbog preeklamplsije i ležala tamo do 37 do poroda. Mislim da je ipak lakše kad znaš da ti je sve spremno, bar bi se ja tako osjećala, ne kažem da mi muž nebi spremio, ali ovako je sigurnije da je sve tu 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada sretno ti 😘😘
Ma mislim da se isplati dat više para, jer neke kolegice su kupovale ovako najjeftinije stvari na kojima ipak ne možeš stedut. Htjela sam rec da je super stvar jer unutra imaju baš kvalitetne stvari. Gledala sam bas popis, imaju i te chicco uloske, nisu na trpali nešto bzvz tek toliko. Vjerojatno ću i ja tako kad doguram do 30og negdje tamo. Fkt treba bit spreman nikad neznas. Tako su toj mojoj sogorici svi govorili kj je već spakirala kofer, a ona u 33 završila u bolnici zbog preeklamplsije i ležala tamo do 37 do poroda. Mislim da je ipak lakše kad znaš da ti je sve spremno, bar bi se ja tako osjećala, ne kažem da mi muž nebi spremio, ali ovako je sigurnije da je sve tu 😂😂😂
Ma moj nista ne bi ni naso 😂😂😂 ja cu si oko 30 tt bas to narucit pa nek ceka.. 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji