Dobro jutro, djevojke! Čekamo pregršt dobrih vijesti danas.
Za početak, sve vi koje ste na listi sa statusom postupak/FET za nekoliko mjeseci iu pripremi i istraživanju opcija, i to već duže vremena, izvolite najaviti svoje postupke u veljači, ožujku, travnju… malo su nam praznjikavi ti mjeseci
A pogledajte ovo sunce!!! Predivan je dan!!
Ja sam već bila napisala da sam zapisana za ožujak 😎
Pa kad ti zapisničarka stalno pije, nije ni čudo da je to propustila
Nego, koji je tvoj izgovor, što ne reagiraš na pogrešan zapisnik?
Iskreno, nisam baš čitala listu 🙈
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dobro jutro, djevojke! Čekamo pregršt dobrih vijesti danas.
Za početak, sve vi koje ste na listi sa statusom postupak/FET za nekoliko mjeseci iu pripremi i istraživanju opcija, i to već duže vremena, izvolite najaviti svoje postupke u veljači, ožujku, travnju… malo su nam praznjikavi ti mjeseci
A pogledajte ovo sunce!!! Predivan je dan!!
Ja sam već bila napisala da sam zapisana za ožujak 😎
Pa kad ti zapisničarka stalno pije, nije ni čudo da je to propustila
Nego, koji je tvoj izgovor, što ne reagiraš na pogrešan zapisnik?
Iskreno, nisam baš čitala listu 🙈
Uuuuuuuu 🙈 Bit' će opako😂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sanjich SRETAN RODJENDAN!! Sretno danas, sad ce jos maloooo ❤❤ Jedva te vekamo cuti! Btw jesu to blastice?
Aurora, stvarno si dobro to organizirala, super ako si pshihicki spremna na sve. Drzimo figice i mislimo na tebe ❤❤
Kaca tebe me bad drago vodjeti ponovo u akciji!
oharascarlett14@gmail.com
Aurora držimo fige na najjače danas drago mi je da si spremna na sve, ali opcija A
MTB sretno na pregledu danas 🤗
Ruška čestitam uživaj u trudnoći
_____
Ja sam dobila nalaze. TSH i FT4 su mi uredni. TSH 1,6 mIU/L, FT4 14,6 pmol/L. AMH mi je povišen 62,2 pmol/L, referentni interval je 5,1-54,2 pmol/L. Rekao mi je odmah na ultrazvuku da će mi to biti blago povišeno, ali da je to kao dobro za MPO. Čitam vaše opise i nitko nema tako visok AMH jel 62 ipak previše?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
ruška, drago mi je da si se javila i da je sve OK. Nadam se da ćeš nam ipak svakih nekoliko tjedana javiti da ste ti i beba OK. I da ćeš nam javiti kad rodiš.
Lucyinthesky, cccc. Završit ćeš na listi nepodobnih zajedno s manemoj.
💔💔💔
Jutro cure.
Sretno danas Miss, Tuma, Aurora Sanjich 🤞
Sanjich mislim da to nebi trebalo utjecati na implantaciju, ali razumijem tvoj strah. Ja sam isto tako osjetljiva na grlo i prošli postupak sam kako mi je bio prvi put zaboravila da moram doc punog mjehura na transfer, onda sam tamo pila vodu iz aparata i fkt me bolilo sljedeći dan. Sretan ti ročkas 🎉🎉😘 nazdraviti ćeš kad prestanes dojit 😋
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sanjich i ja ti želim danas najsretniji rođendan koji ćeš pamtiti za cijeli život
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ja sam dobila nalaze. TSH i FT4 su mi uredni. TSH 1,6 mIU/L, FT4 14,6 pmol/L. AMH mi je povišen 62,2 pmol/L, referentni interval je 5,1-54,2 pmol/L. Rekao mi je odmah na ultrazvuku da će mi to biti blago povišeno, ali da je to kao dobro za MPO. Čitam vaše opise i nitko nema tako visok AMHjel 62 ipak previše?
Mah, vidjela sam i veće. Neka me cure isprave, mislim da si radi toga u nešto većoj opasnosti od hipera (koji ipak nije najgora stvar na svijetu) i vjerojatno će paziti na to tokom stimulacije.
Inače, ekstra si daleko od menopauze tako da imaš vremena za desetoro djece
Super za TSH.
💔💔💔
Nadja nisam dugo u MPO, ali nisam cula jos tako dugo da ih drze. Valjda ih ne bi drzali da ne misle da imaju perpektive. Nije mi ziasta jasno zasto toliko forsiraju doci do blastica makar i u 7 dana. Biti ce da su tada zaista sanase vece. Koliko sam uspijela povezati svaka klinika ima svoju politiku pvo ove stavke...
Jedva vekam vijesti. Drzim fige.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji