ruška, drago mi je da si se javila i da je sve OK. Nadam se da ćeš nam ipak svakih nekoliko tjedana javiti da ste ti i beba OK. I da ćeš nam javiti kad rodiš.Lucyinthesky, cccc. Završit ćeš na listi nepodobnih zajedno s manemoj.
A niš, idem se kaznit 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
ruška, drago mi je da si se javila i da je sve OK. Nadam se da ćeš nam ipak svakih nekoliko tjedana javiti da ste ti i beba OK. I da ćeš nam javiti kad rodiš.Lucyinthesky, cccc. Završit ćeš na listi nepodobnih zajedno s manemoj.
A niš, idem se kaznit 😁
Nek te muž kazni
💔💔💔
Ja sam dobila nalaze. TSH i FT4 su mi uredni. TSH 1,6 mIU/L, FT4 14,6 pmol/L. AMH mi je povišen 62,2 pmol/L, referentni interval je 5,1-54,2 pmol/L. Rekao mi je odmah na ultrazvuku da će mi to biti blago povišeno, ali da je to kao dobro za MPO. Čitam vaše opise i nitko nema tako visok AMHjel 62 ipak previše?
Mah, vidjela sam i veće. Neka me cure isprave, mislim da si radi toga u nešto većoj opasnosti od hipera (koji ipak nije najgora stvar na svijetu) i vjerojatno će paziti na to tokom stimulacije.
Inače, ekstra si daleko od menopauze tako da imaš vremena za desetoro djece
Super za TSH.
hvala na odgovoru samo da mi nađemo te spermiće i da nije 10 djece odjednom
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ruška joj vidjela sam to, fora stvar i ima baš dobre marke unutra. 😍😍 Inače nije da sam neki fan marki, ali šogorica mi je rodila u 3 mj, pa mi je dala popis. Ona kaže da se ipak isplati dat više para za chicco uloske jer ovi neki drugi promoce nakon poroda.
Kača super vijesti! I ja aam tamo j bila sam uvjerena da se plaća, super, supeer!😘😘
Dada sretno ti 😘😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Aurora držimo fige na najjačedanasdrago mi je da si spremna na sve, ali opcija A
MTB sretno na pregledu danas🤗
Ruška čestitamuživaj u trudnoći
_____
Ja sam dobila nalaze. TSH i FT4 su mi uredni. TSH 1,6 mIU/L, FT4 14,6 pmol/L. AMH mi je povišen 62,2 pmol/L, referentni interval je 5,1-54,2 pmol/L. Rekao mi je odmah na ultrazvuku da će mi to biti blago povišeno, ali da je to kao dobro za MPO. Čitam vaše opise i nitko nema tako visok AMHjel 62 ipak previše?
Ja imam 58 negdje, isto malo iznad granice. Također mi je rekao da je to dobro za MPO i da je to zato kak imam taj PCO like oblik jajnika. Bit će to sve dobro 🤞🤞😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruška sretno ti dalje u trudnoći, drago mi je da je sve ok. Javi nam se ponekad 😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Aurora držimo fige na najjačedanasdrago mi je da si spremna na sve, ali opcija A
MTB sretno na pregledu danas🤗
Ruška čestitamuživaj u trudnoći
_____
Ja imam 58 negdje, isto malo iznad granice. Također mi je rekao da je to dobro za MPO i da je to zato kak imam taj PCO like oblik jajnika. Bit će to sve dobro 🤞🤞😘
*.Women_name.* da i meni je tako rekao da su mi jajnici blago policistični i da je to kao dobro za MPO. A nitko mi dosad to nije spomenuo na ultrazvucima
uglavnom hvala na komentaru
i uživaj u trudnoći
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Jutro cure... sretno svima danas... saljem virtualni hug svima... posebno aurorab i sanjich…
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sanjich se samo malo splašila transfera i to je sve🤩😚
Cure, ja imam UZV danas pred kraj radnog vremena. Psihički sam se spremila za tri opcije: a) nešto će se vidjeti i izgleda ok, b) vidi se nešto, ali nije dobro i ide prema spontanome c)vanmaterična. Za slučaj C imam spremnu torbu sa sobom i ako bude tako ostajem u ZG, planiram u Petrovu na hitnu. Molimo Boga da ne bude opcija C. Za opciju A i B sam jednako spremna i već sam si sve posložila kako ću na koju reagirati i djelovati. 🤘🏋️♀️😚
Miss❤
Zelim ti zaista svu srecu i navijam za opciju A 💪😘
Dok s druge strane, jako mi je drago da si dosta realna i znas da ima vise mogucih opcija koje se mogu odigrat. Pratim svakako vijesti od tebe ❤️😘
A niš, idem se kaznit 😁
Nek te muž kazni
Misliš i ak treba istjerat kakvu bakteriju usput 😜
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji