Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    06. Siječanj 2021. 22:27

Lucyinthesky kod nas je sve moguće hehe
    MTB ja se baš nabrijala na te osnovne... Pa jbte kad ću ih onda i napraviti kad je stalno nešto 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• rita7
    06. Siječanj 2021. 23:05

Ajme ovaj forum je stvarno aktivan :)
    Ne znam da li sam sve pohvatala ali hvala svim curama na informacijama za Ivf i sv. Duh. 
    Generalno znam atmosferu na sv duhu jer sam isla na folikometrije kod doktora Ujevića gore ali nikad nisam ušla u postupak pa ne znam kakve su doktorice u konkretnom slučaju. 
    Naručila sam se kod dr Luetić i kod dr Šimunića pa ću vidjet kako će mi “lec”.
    Sutra sredim potpis sa svojim nalazima i “pričom” kad sjednem za komp na mobu mi je to komplicirano. 
    Netko je pisao za pregled dojki i ja spadam u rizičnu skupinu, idem jednom godišnje na preglede i ne mogu rec da sam mirna kad pomislim na tablete koje već uzimam i koje ću tek valjda uzimati.
    SBjelis ova za ovu tvoju prijateljicu su bas rekli da se pretpostavlja da je to od terapije za MPO 😰 ajme složila bi se sa curom koja je rekla da bolje ne znat neke stvari :/ i ja sam poluhipohondar

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

sbjelisi
    06. Siječanj 2021. 23:51

Rita zene koje inace imaju problema s cistama i inim tvorevinama na dojkama su vise izlozene dodatnim komplikacijama radi stimulacije. Njoj se desila ona najgora. Srecom, skuzili su dok je lezala na babinjacama tj.u bolnici jer nije mogla dojiti. Tj.mlijeko nije poteklo.. Tako da su je odmah operirali. Sreca, sve je dobro. Puno sko o tome pricali. Ona je divna. Rekla je - i sve bi opet ponovo, vrijedilo je. ❤

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    06. Siječanj 2021. 23:51

Svima svima sutra sretnooo ❤😄😋🎊🍷
    Jedvaaaa cekam vijesti, sutrs i prekosutra ce biti diiivnih vijestiii ❤❤

sbjelisi
    06. Siječanj 2021. 23:56

Nikitta :grli:
    Neki forspan se vrti na telki pa dok radim nesto po kuhinji 50x dnevno cujem s forspana recenicu We only have today. I pomislim kako je to istina. Boriti se za buducnost, ali uzivati sadasnjost. 
    Doci ce 11.1. A doci ce i operacija. Do tada uzivaj sve lijepe trenutke sa svojim muzicem (ili bez njega😋) i dobi sto vise ovih bitaka sa tekucim sranjima 💪❤😘

• Nadja89
    06. Siječanj 2021. 23:58

Cure mozete misliti da moje embrione jos drze, cekaju do sutra, a sutra je 7 dan, zovu me svako jutro i kazu jos se nisu razvili u blastociste, kao ne predajemo se cekat cemo do 7dana, to jest sutra.. Mislim je li uopce to moguce da se iz svega ovoga izrodi bar jedna blastocista, je li se kome desavalo da istu zamrznu 7 ili 8 dan, nije mi logicno..? Ne nadam se puno, ali eto oni kao jos ne odustaju 😑

👱‍♀️31 👦34
    3 godine trudilica
    Ja: hipotireoza, hashimoto
    On: OAT težeg stupnja, varikokela
    8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
    12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
    11.03.2021 operacija varikokele

• rita7
    07. Siječanj 2021. 00:06

Nikitta sjećam te se sa drugog topica foruma koji si pokrenula. Ima tako nekih cura po raznim temama ovog foruma koje ti se urežu sa svojim hrabrim pričama i kojima jako zelis da im krene jer bi to bio znak kako život ipak može biti lijep...zaista se nadam da ces biti bolje :) 🙏🏻 Ako je tako kako kažeš da ti ništa ne ide, probaj to gledat s pozitivne strane sigurno jednom mora krenuti , ne može uvijek i zauvijek biti loše :)

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

07. Siječanj 2021. 06:09

Lucy, Mila, Ruska, Any, Bela, MTB, Aurora, Mattan, SBjelis, Nikita hvala vam 😘😘😊😊❤️❤️ 

Svima sretno danas, uzv, bete, testići 😊 ima li koja jos transfer? 
     aurora 🤞 mila 🤞 

Ja po obicaju od 5 se dop s prijom na whats up.. Grlo mi je li la.. Počela sam osjećat neki strah radi te upale i cak sam razmisljala ujutro ih zvat otkazat.. Al srce mi ne da, a mozak me pila da sta ako ne uspije radi upale...  Ima jos dva smrzlica iza ovoga tako da i ako se ne primi necemo analizirat ici cemo odma dalje,.. 

sbjelisi
    07. Siječanj 2021. 06:48

Sanjich mislis da je upala toliko eskalirala da moras otkazati? Trudi se svim silama drzati upalu pod kontrolom, a mi ti drzimo fige da se ovaj smrzlic primi 🙏 

MISS
    07. Siječanj 2021. 07:08

Sanjich mislim da ti upala ne moze utjecat na to hoce li se primit ili ne,ja ti ne bi otkazivala ..zelim ti svu srecu danas,bit ce sve kako treba 🙏🥰
    Ja sam ih pokusavala dobit jucer da pitam mogu li danas doc ali mi se nitko nije javlja cijeli dan,biće nisu radili na praznik?! Iako ako su za Božić radili,cudno mi je. Ugl,pokusat cu sad oko 8 nazvat i pitat mogu li danas doc...i dalje se osjecam isto pa bi volila da mi napravi pregled da me umiri...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.