Post za Milu 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Any cestitaaaam ❤️❤️ woow koja beta!! Da nisu twinsiciiii 🙏😍😍😍 Xy mi se cini skroz dobar tip 😂😂😂 meni je radia transfer i bas me odusevija! Jednostavan, vesel...
🤍
Već vas neko vrijeme čitam, i iako su moji pozitivni testovi friški i još je daleko od sretnog ishoda, samo da vam kažem da ću ako sve bude dobro roditi 1 dan poslije svog 42.og rođendana. Svim trudilicama i čekalicama šaljem zagrljaje i pozitivne misli. Ne predajte se i hrabro naprijed!
ja 41 polip maternice, niži AMH, ali u granicama normale
MM 45 sve super
pokušavanje 1,5god, dio vremena folikulometrije
1.IVF Menopur, Ovitrelle, Brevactid - 2js - ET 1js- 4 stanična 3 dan =0
2. IVF prirodni ciklus Brevactid 1js, ET 6 stanična 3 dan, trudna po ponavljanim testovima, čekam betu 11.01. (20 dnt)
Any čestitam!
Ja sam dogovorila svoj uzv iduci tjedan. Idem u utorak i nadam se da je s mojom bebicom sve ok. Nakon svih stresova ❤️🙏
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Drage cure, meni je danas menga krenula… 😐 Brdo suza, bijesa, svega… Znam da je tek prvi ali nada je opaka stvar. U čet zovem polikliniku da vidim sto dalje 💪 sve trudnice i mame stavljajte slike, jer vi ste te koje nam daju vjetar u leđa i snagu u ovoj nasoj borbi ❤️ Mtb mene u IVF ne bi ni primili… ☹️ Any cestitam na beti!!! 🥰
Aa bas mi je zaj!!! Ti si od prvog dana bas bila pozitivana! Dodi sebi koji dan i onda glavu gori. Nez kako to ide, i da li tribas pauzu za fet, ali imas svog pingvina 🙏 ii trci po njega ❤️🙏
🤍
Pozz cure…Moze li mala pomoc..sad vidim na pocetnim stranicama za ovaj q10 enzim
https://ibb.co/n6933qK
Ja sam ovaj kupila a ne vidim nigdje naznaku ibuquinol..🙄Jeli ovaj ok,I bi bolje bilo da uzmem drugi?
Mislim da ti je svaki dobar, kad ga već imaš. Bolje nešto nego ništa.
Za idući put uzmiubiquinol, on se bolje apsorbira. Prepoznat ćeš ga tako jer košta u 3PM.
Ja sam na kraju kupila paketić u BioBio plačući ko kišna godina nad svojom karticom, ali nisam na vrijeme naručila online pa sam morala tako.
Hvala ti...Zar tako skupo...Ovaj je bio oko 50km, I u nasim apotekama ovaj daju,nisam drugi vidjela..
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
E bogme MTB i Lucy i ja prvi put čujem, ja dobila klvocin, vaginalete, lactogyn... I sad razmišljam da možda nazovem doktoricu op da i njemu da nešto, jao već će poludit od mene... A šta da joj kažem kad je ovaj rekao da se seksamo svaki dan, i da njemu ne treba 😅😅😅
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
E bogme MTB i Lucy i ja prvi put čujem, ja dobila klvocin, vaginalete, lactogyn… I sad razmišljam da možda nazovem doktoricu op da i njemu da nešto, jao već će poludit od mene… A šta da joj kažem kad je ovaj rekao da se seksamo svaki dan, i da njemu ne treba 😅😅😅
Ja bi na tvojem mjestu nazvala, pa nije to zafrkancija, nema smisla da je ti riješiš pa ti on opet prenese ako ima.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Any35, e pa to se zove betaaa!!! Tako se to radi, nema kod tebe cile mileSuper… baš mi je drago!!!
Bajodobro si ti nama to sve objasnila
Sad mi je malo i žao što sam baš ja ta koja je napisala te njihove uvjete
Meni je baš drago da si ih napisala , uštedila si mi 500kn
. to malo i objašnjava njihovu uspješnost, a čudi me da to nije nitko ranije napisao
E bogme MTB i Lucy i ja prvi put čujem, ja dobila klvocin, vaginalete, lactogyn… I sad razmišljam da možda nazovem doktoricu op da i njemu da nešto, jao već će poludit od mene… A šta da joj kažem kad je ovaj rekao da se seksamo svaki dan, i da njemu ne treba 😅😅😅
Ja bi na tvojem mjestu nazvala, pa nije to zafrkancija, nema smisla da je ti riješiš pa ti on opet prenese ako ima.
Slažem se, a već mi dosadilo igrati se doktora 😵
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji