Pozz cure...Moze li mala pomoc..sad vidim na pocetnim stranicama za ovaj q10 enzim
https://ibb.co/n6933qK
Ja sam ovaj kupila a ne vidim nigdje naznaku ibuquinol..🙄Jeli ovaj ok,I bi bolje bilo da uzmem drugi?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozz cure…Moze li mala pomoc..sad vidim na pocetnim stranicama za ovaj q10 enzim
https://ibb.co/n6933qK
Ja sam ovaj kupila a ne vidim nigdje naznaku ibuquinol..🙄Jeli ovaj ok,I bi bolje bilo da uzmem drugi?
Mislim da ti je svaki dobar, kad ga već imaš. Bolje nešto nego ništa.
Za idući put uzmi ubiquinol, on se bolje apsorbira. Prepoznat ćeš ga tako jer košta u 3PM.
Ja sam na kraju kupila paketić u BioBio plačući ko kišna godina nad svojom karticom, ali nisam na vrijeme naručila online pa sam morala tako.
💔💔💔
Mare0208 hvala ti na savjetu.Žai mi je što ti se tako iskompliciralo, 🙄Doktor se čudi od kud mi to, i sumnja da bris nije uzet kako treba,jer većinom u analnom području to bude… pa ako bude ok na sljedećem brisu bit će fet… Ak ne onda čekanje..
Ali pazi ovo kaže da se najbolje očisti seksom, doslovno je rekao Jedan na dan tjera bakteriju van!
Nije zvučao kao da se šali 😅😅
Ovo prvi put čujem 😜Čekaj, šta se te bakterije ne prenose međusobno, to znači niš bez kondoma ili 🤔
Ma samo da ti to riješiš. Inače, uz antibiotik, ima dosta nekih čajnih mješavina koje također pomažu kod raznih bakterija. Ja sam bila pila kod ureaplasme.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mare0208, dobar si plan napravila!
korisničkoime, da, rekla bih da ovisi od tijela do tijela. Netko se brže oporavi, netko sporije. Ja sam presretna što sam se ja od kiretaže ovako brzo oporavila. Vjerojatno je i do matične mliječi i suplemenata koje uzimam. Mislila sam da će trajati duže.
Hvala ti na svim savjetima, onda ću hormone napraviti u zadnji tren.
Ruska1986, drago mi je da je na kraju rodila zdravo dijete. I ja sam sad, dok sam u postupcima, vidjela da neki doktori znaju raditi samo sa "zdravim" ženama. Hoću reći, izvrsni su kad se radi o klasičnim tegobama, ali se pogube kad se rade o nečem specifičnom - onda stvarno moramo ići specijalistima.
Pa meni je to uzas! Evo, ja sam se sokirala kad je Aurora danas napisala sta sve mora biti ok da bi mogle u postupak preko HZZOa. Mislim, meni je to koma! Ja nisam ni gledala te papire pa nisam ni znala.. Ali sta ne bi sve zene trebale imati bar mogucnost pokusaja da zatrudne?? A ne odmah ne odgovara ovo i baj baj 😡😡 Cim je kompliciranije, odmah se ne zele uloviti u kostac s tim
Nisam sigurna, ali mislim da to nije svugdje tako, da to propišu same privatne klinike koje surađuju sa Hzzo-m. Ispravite me ako griješim.
I da, baš sam ja isto s mužem komentirala, lako tako...
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
MTB😂😂😂😂 blago tebi kad te vadjenje nalaza cini sretnom 😂😂. Ja sam cijelo jutro setala i skupljala nalaze sto je muz vadio prosli tjedan, umorila se, sreca mi u ST imamo samo dvije bolnice. Aj kad budes u beti usput pitaj ima li kod njih nekih extra uvjeta vezano za amh i fsh.
Any wohooo....cestitam!
MilaSt ista nova? Ikakvih simptoma? Nadam se da ces i ti kao i Any imat veliku betu.
Znaci i ti se spremas za ZG? Jutros kad sam vidila da biraju pacijente po nalazima, nemam ih sta zvat, ionako me ne bi primili preko hzzo-a.
Sunshine10, ja sam imala taj ASCUS na nalazu pa su me slali da napravim mislim briseve na HPV, ti nalazi su bili negativni, ponovili papu i sve ok, rekao je doktor da se to zna desit kad u uzorku bude malo krvi, da pokaze te abnormalne stanice.
Nikitta, slazem se, autimatski odgovor na mail da je samo ostavio, pa da bar znas sta se dogadja, jbt ja sam mislila da se mozda i zarazio i tko zna kako zavrsio kad se ne javlja, a mogu mislit ti, ipak cekas tesku operaciju i zivot ti je na cekanju. A on je privatnik i ne operira bas za sicu, je da je star, ali culi ste se videopozivima, pa da nije mogao on ili netko od osoblja mu postavit automatski odgovor na mail
Any35, e pa to se zove betaaa!!! Tako se to radi, nema kod tebe cile mile Super... baš mi je drago!!!
Bajo dobro si ti nama to sve objasnila
Sad mi je malo i žao što sam baš ja ta koja je napisala te njihove uvjete
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Any_35 divna beta, čestitam, baš je lijepo ovak nešto vidjeti 😊
Maslačakxx drago mi je da je sve dobro prošlo 💪
Bozma ne znam da li sve privatne imaju ista pravila, moguće da je to samo kod ovih.
Možda da osim njih i Bete i kod Škvorca pitaš, oni imaju dosta uspjeha koliko čujem.Kad god mi netko random, izvan foruma kaže da je uspio, na kraju ispadne kod Škvorca🤔
Bajo1 legendo 😎
🧍♂️42-od astheno-normo
MTB😂😂😂😂 blago tebi kad te vadjenje nalaza cini sretnom 😂😂. Ja sam cijelo jutro setala i skupljala nalaze sto je muz vadio prosli tjedan, umorila se, sreca mi u ST imamo samo dvije bolnice. Aj kad budes u beti usput pitaj ima li kod njih nekih extra uvjeta vezano za amh i fsh.
Any wohooo….cestitam!
MilaSt ista nova? Ikakvih simptoma? Nadam se da ces i ti kao i Any imat veliku betu.
Znaci i ti se spremas za ZG? Jutros kad sam vidila da biraju pacijente po nalazima, nemam ih sta zvat, ionako me ne bi primili preko hzzo-a.
Sunshine10, ja sam imala taj ASCUS na nalazu pa su me slali da napravim mislim briseve na HPV, ti nalazi su bili negativni, ponovili papu i sve ok, rekao je doktor da se to zna desit kad u uzorku bude malo krvi, da pokaze te abnormalne stanice.
Nikitta, slazem se, autimatski odgovor na mail da je samo ostavio, pa da bar znas sta se dogadja, jbt ja sam mislila da se mozda i zarazio i tko zna kako zavrsio kad se ne javlja, a mogu mislit ti, ipak cekas tesku operaciju i zivot ti je na cekanju. A on je privatnik i ne operira bas za sicu, je da je star, ali culi ste se videopozivima, pa da nije mogao on ili netko od osoblja mu postavit automatski odgovor na mail
Nista novo, samo cekam m. Bas mislin da utrici ne daju da krene. Tribam preksutra dobit. Pa zaobilazim muller 😂🙄 (tragedija, nekidan sam muza poslala po wc papir,)
Danas mi je odg i beta i ivf, iskreno danas bas nisan imala volje zvat, pricat, objasnjavat... Ali promaklo mi je ocito ovo da biraju pacijente po nalazima... Sta moram imat idealan nalaz za postupak?? Okk
U kojoj si ti fazi, ja bi probala negdi dr priko hzzo, nedam im dva postupka... Pa cu onda iza toga birat di cu placat...
🤍
Drage cure, meni je danas menga krenula... 😐 Brdo suza, bijesa, svega... Znam da je tek prvi ali nada je opaka stvar. U čet zovem polikliniku da vidim sto dalje 💪 sve trudnice i mame stavljajte slike, jer vi ste te koje nam daju vjetar u leđa i snagu u ovoj nasoj borbi ❤️ Mtb mene u IVF ne bi ni primili... ☹️ Any cestitam na beti!!! 🥰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Kod Škvorca mozes s ovim nalazima, jedino ne znam kako im je popunjena lista. Tako se nadam da ti je uspijelo ❤️❤️❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji