Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Any_35
    05. Siječanj 2021. 15:22

Sanjich prati samo fibru, mislim da ti nece naškoditi da uzmeš Septolete duo. Pij toplog čajića i bit ce sve dobro ❤️

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Siječanj 2021. 15:23

MilaSt, hvala na tvom iskustvu. Ja sam psihički dobro, osim što ridam za vrijeme seksa . Mislim da bi mi gore bilo sad čekati tri. četiri mjeseca, nego ići čim fizički mogu.

sunshine10, ja ne vjerujem nikome ništa dok sama ne provjerim. Pogledaj si nalaze.

Matan, moguće da je samo zalutalo od stalnog čeprkanja. Svejedno, bolje liječiti nego spriječiti.
    I, koliko ja znam, seks je zabranjen jer ako se o zarazi od tebe, opet će ti ga prenijeti. Najčešće liječe oba partnera zajedno kod ovakvih stvari.

Ruska1986, bolnice primaju sve. Samo privatnici znaju imati ovakva ograničenja da bi imali bolju statistiku. Iskreno, ne znam je li Beta ima takvo ograničenje. Nisu mi ništa rekli, ali znaju moje nalaze pa možda zbog toga.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Siječanj 2021. 15:24

flower93, bez brige, ima mali zločesti dio mene koji kaže neka joj, htjela je dijete nek se sad pati. Kao što sam za NG rekla briga me što nisam trudna, barem mogu piti a one ne mogu, lalalalla. 
    Hoću reći, niste vi odgovorne ako se nama dignu i negativne emocije. Jebiga, sve smo svakakve, sve je to ljudski. Ali stvarno stvarno stvarno jako puno pomažete da ne izgubimo nadu. Jer među nama su one i koje su uspjele. I koje nas mogu primiriti kad osjećamo munje, i kad nemamo simptome, i kad imamo simptome, ... 
    I ovo što Sanjich kaže, kad se dugo ne javljate, zabrinemo se da vam se nešto dogodilo. Volimo da se ponekad pojavite i samo kažete da je sve OK.

Sanjich, ne bih uzimala lijekove, ali možda nešto prirodno? Med?

Mare0208, u tvojim godinama nemaš što ići na inseminacije, šanse su im ispod 10%. Ne zamaraj se jajovodima. IVF je rješenje za tebe. Ili, uz malo sreće, prirodni uspjeh između postupaka.

Any_35, pa baš čekam kad ćeš se javiti. Wooooohooo, ogromna beta!!!

💔💔💔

05. Siječanj 2021. 15:31

Anyyy tako mi je dragooo ❤️  jesi mi ti isto u dr xy ili? 
    Jedva cekan drugu betu da mi obradujes i dan trasnfera 😊

Mtb necu onda ni ja nista.. Čaj med utoplit se i koju septoletu za grlo....  Mislila sam mozda lupocet al sumnjam da bi on ista i pomogao... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Siječanj 2021. 15:34

Sanjich🤞🤰

Anyyy tako mi je dragooo ❤️ jesi mi ti isto u dr xy ili?

Mtb necu onda ni ja nista.. Čaj med utoplit se i koju septoletu za grlo…. Mislila sam mozda lupocet al sumnjam da bi on ista i pomogao…

Pa zar nije bolje da ti je imunitet sitno narušen? Možda si napravila uslugu sama sebi.
    Dok god nije nešto jače, mislim da su ti čaj, limun i med vjerojatno dovoljni. 
    Imaš i onaj divni sirup Tusol herbal Trputac koji meni svaki put riješi grlobolju, a rekla bih da je na prirodnoj bazi. 

💔💔💔

Ruska1986
    05. Siječanj 2021. 15:35

Any_35

Drage moje lavice, evo da se javim sa vijestima, Beta 866😍Nova beta 7.1.🤞🤞🙏🙏
    Ne mogu vas sve pohvatati, ali svima zelim uspješne postupke i ostvarene planove❤️
    Nikittaiz sveg srca želim da što prije prevaziđeš sve ove lose trenutke
    i da sve sto prije bude iza tebe i da krene ka boljem, boljem i sve ljepšem i ljepšem. Lavica si i vjerujem da ce tako i biti🙏❤️
    Nadja89- tako mi je zao zbog tužnog završetka ovog postupka😔😔
    Maslačak-nadam se da si dobro i da je sve proslo uredno i da ces nam se brzo oporaviti❤️
    MTB- sto se tiče ovih hormona, u postupku sam ih radila uvijek 2.dan ciklusa ( prema naputku lijecnika) iako sam vec krajem prethodnig ciklusa bila pocela sa dijelom terapije. To čine da vide kakvo je stanje sa hormonima( posebno sa FSH je prema njegovim vrijednostima ostavljaju ili korigiraju planiranu terapiju.

Cestitaaaaaam 🥳🥳🥳🥳🥳 koji ti je to dan nakon transfera?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    05. Siječanj 2021. 15:38

MTB

Sanjich🤞🤰

Anyyy tako mi je dragooo ❤️ jesi mi ti isto u dr xy ili?

Mtb necu onda ni ja nista.. Čaj med utoplit se i koju septoletu za grlo…. Mislila sam mozda lupocet al sumnjam da bi on ista i pomogao…

Pa zar nije bolje da ti je imunitet sitno narušen? Možda si napravila uslugu sama sebi.
    Dok god nije nešto jače, mislim da su ti čaj, limun i med vjerojatno dovoljni.
    Imaš i onaj divni sirup Tusol herbal Trputac koji meni svaki put riješi grlobolju, a rekla bih da je na prirodnoj bazi.

Caj, med i limun 💪🏻💪🏻💪🏻 Meni je tata znao skuhat mlijeko i u to stavit svinjsku mast 🤢🤢🤮🤮🤮 znaci, ne da je odvratno nego uzas! Ali pomogne sigurno.. Jebiga, kod nas u Bosni il se lijeci rakijom il svinjskom mascu 🤷🏻‍♀️ kakvi sirupi, kakvo sto 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🌸TiKiDi🌸
    05. Siječanj 2021. 15:39

MTB ja nisam bila na pilulama prije zadnjeg postupka u BetaPlus...🤔, samo sam se pocela pikati 2.dan ciklusa i dosla 8.dan na UZV.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

BAJOMA

Any_35

Drage moje lavice, evo da se javim sa vijestima, Beta 866😍Nova beta 7.1.🤞🤞🙏🙏
    Ne mogu vas sve pohvatati, ali svima zelim uspješne postupke i ostvarene planove❤️
    Nikittaiz sveg srca želim da što prije prevaziđeš sve ove lose trenutke
    i da sve sto prije bude iza tebe i da krene ka boljem, boljem i sve ljepšem i ljepšem. Lavica si i vjerujem da ce tako i biti🙏❤️
    Nadja89- tako mi je zao zbog tužnog završetka ovog postupka😔😔
    Maslačak-nadam se da si dobro i da je sve proslo uredno i da ces nam se brzo oporaviti❤️
    MTB- sto se tiče ovih hormona, u postupku sam ih radila uvijek 2.dan ciklusa ( prema naputku lijecnika) iako sam vec krajem prethodnig ciklusa bila pocela sa dijelom terapije. To čine da vide kakvo je stanje sa hormonima( posebno sa FSH je prema njegovim vrijednostima ostavljaju ili korigiraju planiranu terapiju.

Čestitam❤️❤️❤️🥰

Mare0208

Sad dok sam pisala post sunshine oko prohodnosti drugog jajovoda nakon vanmaternicne mi je prošla neka misao kroz glavu. Znači, meni su tad rekli da je taj drugi neprohodan. A sad mi govore da je morao biti prohodan ako sam zatrudnila nakon toga. Hsg nitko više ne spominje.. jel bi imalo smisla otići na taj hsg pa vidjeti stanje drugoga i ako je prohodan između ivf postupaka radit inseminaciju? Ne znam kako to uopće funkcionira.. ili se inseminacija ne radi jednom kad se krene na ivf? S tim da bih trebala i stimulaciju ovulacije uz to.
    Kod mene je prvotno bila anovulacija, sada su uz to godine i ta upitna neprohodnost.

Bas sada gledam na otpusnom ne pise nista o drugom jajovodu. Ali sto se tice vase situacije ako je bila trudnoća u tom preostalom jajovodu logika kaze da je prohodan  🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.