https://ibb.co/nrwyyT2
Evo cure drage ❤️
Tiki, baš te volim
Nadam se da će odmah početi i pisati termine, a ne da čekamo do ožujka.
💔💔💔
Tako sam sad uzbuđena zbog ovih naših trudnica i mama 🥰🥰🥰
Pitam sad doktora za andol, i hoću radit opet D-dimere kaže ne zna....
Možda da odem nekoj vračari da mi pogleda u dlan, ili možda iz graha vidi 😅😅😅😅
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nadalica, bebači su ti savršeni 💕 ajme kolko slatkoće na slikama! :)
Flower, ajde još malo pa budeš i ti upoznala svoje srećice. Javi obavezno u petak kaj su ti rekli na pregledu
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nadalice, što reći, bebači su predivniLijepo se potsjetiti za što se borimo
Manemojdrago mi je što me se sjetiš…Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj…
Nina još je prerano za UZV, sad moraš isčupati snagu i živce iz pete, baš kao i ja i čekati sljedeći UZV.
Curedrage, meni su stigli nalazi bete i progesterona… beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!!
ovo čekam čitamo jutro, vrtim stranice ko luđakinja da vidim jesi šta pisala. Stvarno se nadam da ćeš ti bit naše čudo, da ćemo tvoj slučaj prepričavat svaki put kad netko bude htio prekinut terapiju i imao nižu betu, i u stvarnosti i na forumu. Sad čekamo uzv i nadamo se najboljem.Kako je BAJO rekla, krvarenje je moglo bit od hematoma, a možda je taj isti hematom ometao lučenje bete prvih par dana
AuroraB cijela sam se najezila dok sam citala tvoje vijesti…beta je ludilo,dupla se , malo lijenija beba ali sve to moze ispast super!! Jedva cekan da odes na UZV , tako sam sretna zbog tebe i zelim ti svu srecu jer je ovo stvarno ČUDO!!! Napokon mozes malo predahnuti . Znam da ne bas puno,ali bar malo, i upisi se za UZV sto prije bar da vidis gestacijsku… ❤️❤️ Drzim ti fige da sve prođe ok do kraja!!
Hvala ti Miss, kao i sve ostale cure, što mislite na mene. 💙💜
MTB svjesna sam ja svega, sad mi je još i gore jer znam da većinom onda krene loše između 8-10tt, a treba taj period preživjeti.
Stvarno je cijela ova moja situacija zbrda zdola, i ako ništa drugo, nadam se ćemo svi naučiti nešto iz ove situacije.
Doktor koji mi je prekinuo terapiju i to dva puta, je Maričić, ali isto tako beta je zaista bila niska, i htio je na vrijeme zaustaviti nešto što nije ličilo na dobro. Ovo moje je čudna situacija, ja sam povremeno krvarila kao iz kabla, ništa nema smisla čak niti sada... pa ne bih htjela da osuđujemo doktora.🙌
Tiki vijesti su ti TOP!!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nadalice bebaci su preslatki, seceri mali ❤️💙
Aurora beta je super, sad cekamo taj uzv. Drzim fige 🤞. Sto se tice obnove Petrinje, obecali su oni svasta, a sad kad ce to biti...prije cemo mi, mali ljudi se pokrenuti, nego drzava.
Nadam se cure da ce privatnici sto prije poceti raditi te postupke da mozete ugrabiti svoje 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nadalice, što reći, bebači su predivniLijepo se potsjetiti za što se borimo
Manemojdrago mi je što me se sjetiš…Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj…
Nina još je prerano za UZV, sad moraš isčupati snagu i živce iz pete, baš kao i ja i čekati sljedeći UZV.
Curedrage, meni su stigli nalazi bete i progesterona… beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!!
ovo čekam čitamo jutro, vrtim stranice ko luđakinja da vidim jesi šta pisala. Stvarno se nadam da ćeš ti bit naše čudo, da ćemo tvoj slučaj prepričavat svaki put kad netko bude htio prekinut terapiju i imao nižu betu, i u stvarnosti i na forumu. Sad čekamo uzv i nadamo se najboljem.Kako je BAJO rekla, krvarenje je moglo bit od hematoma, a možda je taj isti hematom ometao lučenje bete prvih par dana
Bozma 💛 i ja se nekako nadam da je to bio neki hematom i da je beta malo prerano vađena...ali kako je suđeno, tako će i biti. Spremna sam na sve!!
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Mattan, ti imaš stvarno peripetije prave... Ne razumijem se u to, i žao mi je što ti ne mogu dati neki savjet u vezi pluća osim inhalacije..
AuroraB, ma ne osuđujemo ga, stvarno je bila čudna situacija. I tih par dana ne uzimanja utrića ništa ne može napraviti, pa vidiš i sama da ti je progesteron dobar.
Ja sam čitala da se takvo krvarenje zna dogoditi i kad i blizanac krene, pa odustane, i da onda zapravo imaš "abortus" blizanca. To zna poremetiti i betu.
Ne krene loše između 8 i 10tt, većina trudnoća ode u 6tt i 7tt. Jednom kad dođeš do 9tt već šanse jako opadnu za spontanim, onda "samo" grizeš nokte do mini anomalyja i NIPTa.
💔💔💔
AuroraB je si opet zvala dr .
Sad me zanima što ce ti rec.
Čisto da MTB ne bude jedina koja se nudi(za ime)ja se zovem Ana. 😂😂😂❤️😘🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji