Mattan eto neznam šta da kažem 🥴 nadam se da će ti brzo bit bolje
Nadalica predivni Suu 😍😍😍😍
Ruska ja sam bome zivcana ko pas 😂😂😂 nisam baš najmilija osoba ovih dana, još kad me probada i tak kak miss kaže onda sam užas 😂😂
😂😂😂😂😂😂 ja kazem, od mene se to ocekivalo a ono 🤷🏻♀️ vjerovatno cu nadoknadit nakon poroda 🤭🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aurora 🤞
Nadalice, koja je to slatkoca, ja se jos uvijek potajno nadam da ce moja curka biti blizanci 🤣
Ja sam konacno dosla sebi nakon sto sam provela u Petrovoj sveukupno 5h, NT je 0.8 mm, moja mala zloca koja se nikako nije htjela namjestiti je 66 mm, danas smo 12+6, jel to ok velicina?
5 sati? A joooj 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ mislim da su mjere ok. Sta su ti rekli?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
AuroraB e pa sad čak i ja nekako vjerujem da će bit ok (i bojim se to napisati) 😁Ma koja bi to divna priča bila ❤️
Nadalica oni su jednostavno preslatki, koje pitanje smiješ li stavit sliku, pa mislim... 🤩🤦♀️
Nirvana 2020 žao mi je što si toliko čekala, ali isplatilo se 😊
manemoj ❤️
Mattan pa ovo tvoje nije normalno tj oni su potpuno ludi, ma nije ni čudo što si napravila dar-mar, ja bi bome isto i veći 😁Drži se 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nadalice, što reći, bebači su predivniLijepo se potsjetiti za što se borimo
Manemojdrago mi je što me se sjetiš…Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj…
Nina još je prerano za UZV, sad moraš isčupati snagu i živce iz pete, baš kao i ja i čekati sljedeći UZV.
Curedrage, meni su stigli nalazi bete i progesterona… beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!!
To je tooo... Božićno čudo 🎄😊❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Nadalice, što reći, bebači su predivniLijepo se potsjetiti za što se borimo
Manemojdrago mi je što me se sjetiš…Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj…
Nina još je prerano za UZV, sad moraš isčupati snagu i živce iz pete, baš kao i ja i čekati sljedeći UZV.
Curedrage, meni su stigli nalazi bete i progesterona… beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!!
To je tooo… Božićno čudo 🎄😊❤️
Kača u kojoj si ti fazi 🙄🙏❤️
🤍
Bajosutra ujutro ću ih zvati 🙂
MtB hvala na informacijama! 🤗 Baš bi bilo lijepo znati još neka imena s foruma, tko zna kakvih tu sve dragulja ima🤗 Ana, i ja sam jednom napisala svoje ime, ali nije nitko reagirao😂
Marija ako se dobro sjećam?
Ja pak mislim da ti je manemoj baš unikatno. Biti će sigurno jedina u vrtiću 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bozma da li si dobila odg iz Zg?
Nista, cak sam provjerila poslane mailove jer sam vec pocela sumnjat u sebe da nisam ni poslala 🙈
Bajosutra ujutro ću ih zvati 🙂
MtB hvala na informacijama! 🤗 Baš bi bilo lijepo znati još neka imena s foruma, tko zna kakvih tu sve dragulja ima🤗 Ana, i ja sam jednom napisala svoje ime, ali nije nitko reagirao😂
Marija ako se dobro sjećam?
Ja pak mislim da ti je manemoj baš unikatno. Biti će sigurno jedina u vrtiću 😉
Ahahaha, sve si mi draža i draža
Bozma, znam tvoj stav o "navlačenju" za rukav, ali ovo ipak nije takva situacija. Mislim da bi bilo dobro da ih nazoveš na telefon...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Aurora, Nina 🙏🏻
Nadalice kakva slatkoća 😍😍
Flower jos malo i upoznajes ih 🤩 jedva cekam dojmove jednom kad uspijes pisati uz njih 😊
Malamaka beta ti je odlicna 🙂
Mattan ne znam sto bi uopce iskomentirala na ovo tvoje 🙄 u kojoj si ti uopce sad fazi osim sto pokusavas naci nekoga tko ce rijesiti problem s plucima?
MTB 🤞🏻 za dobre vijesti s uzv.. Mogla bi biti zanimljiva vecer danas 😜
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore