Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    04. Siječanj 2021. 14:18

Aurora i Nina 🤞🤞🤞 čekamo iduce bete 😊😊
    Leia2.0 želim ti srecu u prvom postupku 🍀
    MTB sretno na pregledu 🤞
    Nadalica savršeni su 🥰 ali baš, baš 🍬🍬
    --------
    Ja sam sutra na prvim konzultacijama u IVF-u kod doktora Š. Uzbuđena sam jer nemam pojma šta me čeka, ali i sretna da ću razgovarati sa nekim stručnjakom 😁

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 14:20

Sunny_

MTB sretno na pregledu 🤞
    ——–
    Ja sam sutra na prvim konzultacijama u IVF-u kod doktora Š. Uzbuđena sam jer nemam pojma šta me čeka, ali i sretna da ću razgovarati sa nekim stručnjakom 😁

Sunny_, baš me zanima kako će ti proći kod doktora. Čekat ćemo ovdje raport.
    I ajde se, ako ti je OK, raspitaj imaju li vijesti o postupcima preko HZZO, ima nas više znatiželjnih ovdje. 

💔💔💔

ericaa
    04. Siječanj 2021. 14:21

mattan jesu li oni normalni!??? ovo je zaista za ne vjerovati...razbacuju se s dijagnozama, terapijom, odbacuju postojeću terapiju bez provjere i ono najdraže: TKO VAM JE TO DAO/REKAO DA PIJETE? BABA VANGA!! 
    da astmu od uzbuđenja  možda da te itko detaljno pregledao, popričao s tobom bi bili sposobniji dijagnosticirati problem i liječiti ga, ali naravno da je lakše reći da je nešto od stresa... pardon, malo sam popizdila 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Sunny_🐣
    04. Siječanj 2021. 14:21

MTB

Sunny_

MTB sretno na pregledu 🤞
    ——–
    I ajde se, ako ti je OK, raspitaj imaju li vijesti o postupcima preko HZZO, ima nas više znatiželjnih ovdje.

Da, da to sam si vec stavila na popis za pitat. Ako imate još kakvih pitanja koja se odnose na kliniku napišite pa ću sutra ispitati.

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 14:23

Sunny_

MTB

Sunny_

MTB sretno na pregledu 🤞
    ——–

Da, da to sam si vec stavila na popis za pitat. Ako imate još kakvih pitanja koja se odnose na kliniku napišite pa ću sutra ispitati.

Sestra po popisima 

💔💔💔

MISS
    04. Siječanj 2021. 14:24

Ruska, tvoj muz ce mozda tek kasnije platit za sve, kad rodis.. moj je nadrapao sad, a jbg ,nervozna sam kad me sve boli i to tako predugooo traje..ne znam ko ne bi bio...kako MTB kaze ,neka trpi...jos je na GO,mislim da jesva ceka pocet radit.. 
    Nadalice preprepredivni su !!! Cesce nam stavljaj ovakve slike ❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

AuroraB
    04. Siječanj 2021. 14:25

Nadalice, što reći, bebači su predivni  Lijepo se potsjetiti za što se borimo
    Manemoj drago mi je što me se sjetiš...  Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj...
    Nina još je prerano za UZV, sad moraš isčupati snagu i živce iz pete, baš kao i ja i čekati sljedeći UZV. 

Cure drage, meni su stigli nalazi bete i progesterona... beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!! 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    04. Siječanj 2021. 14:26

Korisničkoime ma ne, testirana sam zbog tih postupaka sto puta u 2 mjeseca i prije simptoma i poslije.. Pa vjerujem da bi 4,5 testova pokazalo? A sad nitko ne spominje Covid testiranje jer je i rtg pluća čist. A ja već mjesec dana se patim, ne mogu obične kućanske poslove obaviti, uff 😵

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sreca ♥
    04. Siječanj 2021. 14:27

AuroraB

Nadalice, što reći, bebači su predivniLijepo se potsjetiti za što se borimo
    Manemojdrago mi je što me se sjetiš…Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj…
    Nina još je prerano za UZV, sad moraš isčupati snagu i živce iz pete, baš kao i ja i čekati sljedeći UZV.

Curedrage, meni su stigli nalazi bete i progesterona… beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!!

Maa BRAVO!!! To smo cekali!!!! ❤️❤️❤️❤️Woooowwww

🤍

ericaa
    04. Siječanj 2021. 14:27

AuroraB

Nadalice, što reći, bebači su predivniLijepo se potsjetiti za što se borimo
    Manemojdrago mi je što me se sjetiš…Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj…

Curedrage, meni su stigli nalazi bete i progesterona… beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!!

beta je divna!!!!! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.