Aurora prepreprepredivnooooooo 😍😍😍😍😍 ajme ne mogu ni zamislita kako se osjecas. Samo nemoj da ti srce iskoci, moras sad nekako zadrzati hladnu glavu 😁😁😍😍
MTB kad me tamo opere uzbuđenje glava će mi bit potpuno prazna pa da bar uspijem pročitat sa papira 😅😅
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Nadalice, što reći, bebači su predivniLijepo se potsjetiti za što se borimo
Manemojdrago mi je što me se sjetiš…Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj…
Nina još je prerano za UZV, sad moraš isčupati snagu i živce iz pete, baš kao i ja i čekati sljedeći UZV.
Curedrage, meni su stigli nalazi bete i progesterona… beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!!
Jeeeee ❤️❤️❤️ bravoo 😘🥰🎉🎉🎉
Manemojdrago mi je što me se sjetiš…Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj…
Nina još je prerano za UZV, sad moraš isčupati snagu i živce iz pete, baš kao i ja i čekati sljedeći UZV.
Curedrage, meni su stigli nalazi bete i progesterona… beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!!
Draga AuroraB, neću te lagati, to i dalje može ispasti miss ab, kao meni. ALI, čini mi se da nije vanmaternična, što je izvrsna vijest. I ovaj tjedan već možeš na UZV. Kako ti je beta manja, računaj da će možda već sad beba malo kasniti u razvoju, ali to nije problem ako se između dva UZVa kašnjenje ne poveća. To samo znači da se onda iz nekog razloga malo kasnije implantirala, što je OK.
Imaš malog borca u sebi, to je sigurno. I kako god ovo završilo, to je dobra vijest.
Navijamo kao lude za tebe i tvoje malo čudo. Bit ću dobra i neću tražiti da bebu nazoveš MTB po meni.
💔💔💔
Aurora prepreprepredivnooooooo 😍😍😍😍😍 ajme ne mogu ni zamislita kako se osjecas. Samo nemoj da ti srce iskoci, moras sad nekako zadrzati hladnu glavu 😁😁😍😍
MTB kad me tamo opere uzbuđenje glava će mi bit potpuno prazna pa da bar uspijem pročitat sa papira 😅😅
Zato i ja imam popise. Grbavac mi se smijao da sam došla dobro pripremljena, i rekao da će idući put opet rezervirati više vremena za mene jer ću sigurno imati puno pitanja.
💔💔💔
Nadalice 💗💗Bože ljepote!!! Rastopila sam se...
MTB možda sami punkciju umislila haha
AuroraB pa ovo je toooop 👍👍👍👍 kažem ti, fućjaš njih, ne znaju ni oni sve 🥰🥰🥰
Ericaa zaista nisu normalni, ukinut andol a ni krv nisu izvadili ponovo 😾 dala je na kraju pretrage krvi i bris nosa na neke alergije jer nisam odustala.
Kaže žena u čekaonici pa vi baš ne odustajete, mislim si baba šuti, samo si mi ti trebala još
A pregled sam 3 sata čekala
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB super si me sad utjesila haha 🤦♀️ pratim vas, ali ne sve predetaljno.. U kojoj si ti sad fazi? Hocete opet u istoj poliklinici pokusat ili mijenjas doktora?
Nadalica prekrasni su 😍
Aurora pa beta se dupla pravilno, da se pravilnije ne moze duplat 😍😍 zoves sad doktora, uzv ces kad radit?
Aurora i Nina 🤞🤞🤞 čekamo iduce bete 😊😊
Leia2.0 želim ti srecu u prvom postupku 🍀
MTB sretno na pregledu 🤞
Nadalica savršeni su 🥰 ali baš, baš 🍬🍬
——–
Ja sam sutra na prvim konzultacijama u IVF-u kod doktora Š. Uzbuđena sam jer nemam pojma šta me čeka, ali i sretna da ću razgovarati sa nekim stručnjakom 😁
Sretnoo 🤗🤗🤗 samo ti ponesi sve nalaze koje imas i pripremi koje pitanje, ako imas 😊 bez brige, uputit ce te on odmah u ono sta je najbolje za tebe. I meni je bio na prvim i jedinim konzultacijama i odmah mi je sve razjasnio i sugerirao.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nadalica dječica su ti predivna, koliko slatkoće u samo nekoliko slika💗
AutoraB ovo je ekstra beta😍, nadam se da ćeš nakon sve agonije ti biti naše prvo ovogodišnje čudo🍀
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
AuroraB evo i ja pratim, cekam tu tvoju betu i evo zaplakala sam. Slazem se sa svime sto je MTB napisala, da i Dalle Trema pazljivo i polako, ali ja mislim draga moja da postoji nada. I ono sto je najvaznije - to nikako ne moze biti vanmatericna. Kako ti je beta Vera od 1000 na UZ ce vec tacno moci da se vidi sta je u pitanju. Svaka cast tebi, kakav si borac i pribrana kroz sve to. A ta tvoja malena tackica, kako se samo taj malisa bori! Na mamu!
Nadalice pa predivni su. Prava mala savrsena cuda! Tvoja prica je posebno inspirativna. Nista nije nemoguce. I mi imao dijagnozu azoo, ali na zalost kod MM nije pronadjen nikakav materijal, tako da mi moramo IVF uz donora.
Mattan ja zaista ne mogu da verujem sta oni tebi rade. Da li su ti napravili COVID test uopste? Astma ne moze tek tako da se dobije - to je takva jedna glupost da ja ne mogu da verujem da nekoga nije sramota tako nesto da kaze, posebno ne doktor. Takve poteskoce sa disanjem zaista jesu bas simptom i moja drugarica se na to najvise zalila. Trajalo joj je desetak dana, pre nego sto je pocelo da joj bude malo lakse. I bila je Covid pozitivna
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Ma beta je vrrrrrh!!!!! 🥳🥳🥳🥳 jao, predivno! 🤗🤗🤗😊 kad ono ides na uvz? Mislim da svi jedva cekamo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji