Nadalice, što reći, bebači su predivniLijepo se potsjetiti za što se borimo
Manemojdrago mi je što me se sjetiš…Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj…
Nina još je prerano za UZV, sad moraš isčupati snagu i živce iz pete, baš kao i ja i čekati sljedeći UZV.
Curedrage, meni su stigli nalazi bete i progesterona… beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!!
To je tooo… Božićno čudo 🎄😊❤️Kačau kojoj si ti fazi 🙄🙏❤️
Nespavanja 🤣🤣🤣 uzasno sam nervozna i cekam petak... Ti?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Darliv čekam 1dc za pregled o dogovor za FET... I Covid test naravno bez njega ništa haha
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bozma kad si im poslala mail? Ima tj dana vec, nije mi to uopce vise blagdani su.... Bas cudno. Zovi zeno!
Kača u fazi da mislin da utrici ne daju da krene menstruacija 🙄 nadam se da ce bar jedna beta u petak bit dobitna 🙏
🤍
Bozmakad si im poslala mail? Ima tj dana vec, nije mi to uopce vise blagdani su…. Bas cudno. Zovi zeno!
Kača u fazi da mislin da utrici ne daju da krene menstruacija 🙄 nadam se da ce bar jedna beta u petak bit dobitna 🙏
26.12 sam poslala mail. A nisam jos u fazi kad ja krecem sa maltretiranjem, kad budem onda cu malo vise stisnit i zvat. Jos uvijek se uzasavam same pomisli da idem na jos jednu punkciju. A i trebala bi malo ozbiljnije trazit posao, a onako kad cekam postupak nista ne mogu zapocimat. Ne mogu se negdje zaposlit i odmah izostajat. Odbila sam do sad 3-4 oke posla cekajuc postupak, a ni tu mi godine ne idu u prilog
MilaSt, hoces radit kakav test prije, tj.jesi li sta vec pisnila? A i brzo je beta, izdrzi
MilaSt, hoces radit kakav test prije, tj.jesi li sta vec pisnila? A i brzo je beta, izdrzi
Ma znas sta, to mi je bas i neozbiljno, ima 10dana niko na mail nije odg, ja sam isto djir, necu te molit, bez obzira sta se radi o osjetljivoj situaciji. Ti ubiti mozes odma iduci misec u postupak, bila si na femari, jel da? I jel imas koji postupak priko hzzo ili?
Nisam jos, nekako koliko god mislin da ce M doc, toliko me trta i pisat, zadnji put san od 7dpt svaki dan, bez ozira sta nije bilo ni s od sjene 🙄🤷🏼♀️
🤍
Bozma kao da slušam sebe, sjedim doma i umirem od dosade... A nisam tip koji može mirovati...
Brzo ćemo mi biti trudne 💗💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
flower93, nije da sam bez žurbe, koliko ne mogu ništa planirati jer nemam sve informacije.
Hvala ti, i ja sam se veselila, ali nije bilo suđeno. Sad navijam(o) da sam ona sretnica kojoj uspije iz druge. Ne vrijeđam se za godine, znam ih dobro a i znam da su važan faktor.
Nirvana2020, bitno da je gotovo. Meni ti nalazi zvuče super.
Kača84, jesi piškila?
Bozma, ja bi ih nazvala. Tko zna, možda je tvoj mail završio u spamu. Moje iskustvo je stvarno izvrsno što se komunikacije tiče, oni su mene zvali u subotu jer su imali propušteni poziv od petka van njihovog radnog vremena. I jako sam brzo sve dogovorila.
💔💔💔
Bozmakad si im poslala mail? Ima tj dana vec, nije mi to uopce vise blagdani su…. Bas cudno. Zovi zeno!
26.12 sam poslala mail. A nisam jos u fazi kad ja krecem sa maltretiranjem, kad budem onda cu malo vise stisnit i zvat. Jos uvijek se uzasavam same pomisli da idem na jos jednu punkciju. A i trebala bi malo ozbiljnije trazit posao, a onako kad cekam postupak nista ne mogu zapocimat. Ne mogu se negdje zaposlit i odmah izostajat. Odbila sam do sad 3-4 oke posla cekajuc postupak, a ni tu mi godine ne idu u prilog
Vezano za punkciju.. jesi radila ijednu pod anestezijom? Jer mene su skroz uspavali, probudila u sobi, ništa nisam osjetila.. malo narednih dana natečene jajnike kao svi ali sam taj dio baš ništa..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj, prva 4 postupka privatno je sve bilo u guzu normabel i voltaren, 1 prirodnjak bez icega i u bonici zadnja 3 na dolantinu. Ali 8 punkcija u godinu i pol. Bas sam se umorila.
MilaSt, da, mislim da bi mogla komotno odmah u stimulaciju jer smo 1 mjesec i preskocili. Ovo je bila femara i 1 menopur. Ali ne znam kako su mi brojili ovaj na femari. Inace iskoristila sam njega i 2 stimulirana.
MTB ni ja ne vjerujem da su namjerno zanemarili mail, bilo je dosta neradnih dana pa su sigurno bili i zatrpani mailovima i promaklo ili otislo u spam
Sortiraj odgovore
Najstariji