Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ludakopatka
    02. Siječanj 2021. 13:07

Nina92

Znam da neki misle da sam mlada ali ja se sa svojom dijagnozom borim od 18 godina, 10 godina borbe, operacija, 5 godina u MPO vodama mislim da je previse, borila sam se i dovela do depresije, iz iskustva kazem bez pauze ili s pauzom uvijek je isto, svaki neuspjeh sve jace boli.. Kad nekog volis a nemozes mu dat ono najsvetije za sta svi zivimo, jesam mlada ali endometrioza je bolest koja je stalno tu meni se ponovno pocela aktivirati i nemam vise tako puno vremena, godine su za mene i moje stanje samo prikaz

Nina92, 
    Slažem se s tobom da su tvoje godine samo prikaz jer imaš puno borbe iza sebe, više nego što netko u cijelom svom životu prođe. Svaki tvoj neuspjeh ostavio je poseban ožiljak na tvome srcu. Znam, jer je i moje takvo. Ono što je meni pomoglo da ne padnem u totalnu depresiju je bilo kovanje novih planova. Šta ću ako i ovo ne uspije, koja će biti moja nova borba...To mi je pomoglo da pokupim svoje uništene snove, da se dignem i da krenem dalje još jača. Za pitaj se što bi to bilo što ti može pomoći, kome želiš dati tu ljubav o kojoj pričaš. Ta ljubav se treba kanalizirati prema nekome, nečemu jer zarobljena u srcu djeluje kao tempirana bomba. Da li je želiš dati posvojenom djetetu, da li je donacija tvoja šansa, da li volontirati i dati svoju ljubav većem broju djece kojoj je potrebna... Nađi svoj eliksir koji može, i koji će polako ali sigurno zacijeliti tvoje rane. Ožiljci će ostati, ali više neće boljeti❤️

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

Any_35
    02. Siječanj 2021. 13:16

Nina92 žao mi je😔 Pokušaj misli kroz naredni period usmjeriti na nešto drugo i zaokupirati se nekim poslicima koji ti gode. Možda će vrijeme malo učiniti svoje, pa će možda biti lakše kasnije nastaviti.❤️
    Sanjich vjerujem da si sad mirnija, i lipo opušteno do 7.1. Brzo će to, a i bit će to lijep i poseban rođendan i vjerujem i dobitni🤞🤞❤️

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Siječanj 2021. 13:16

Ludakopatka, predivan post. 
    To je inače i moj plan. Ako ovo ne upali, naći ću gdje ću dati svoju ljubav. 

💔💔💔

Nina92
    02. Siječanj 2021. 13:17

Ludakopatka

Nina92

Znam da neki misle da sam mlada ali ja se sa svojom dijagnozom borim od 18 godina, 10 godina borbe, operacija, 5 godina u MPO vodama mislim da je previse, borila sam se i dovela do depresije, iz iskustva kazem bez pauze ili s pauzom uvijek je isto, svaki neuspjeh sve jace boli.. Kad nekog volis a nemozes mu dat ono najsvetije za sta svi zivimo, jesam mlada ali endometrioza je bolest koja je stalno tu meni se ponovno pocela aktivirati i nemam vise tako puno vremena, godine su za mene i moje stanje samo prikaz

Nina92,
    Slažem se s tobom da su tvoje godine samo prikaz jer imaš puno borbe iza sebe, više nego što netko u cijelom svom životu prođe. Svaki tvoj neuspjeh ostavio je poseban ožiljak na tvome srcu. Znam, jer je i moje takvo. Ono što je meni pomoglo da ne padnem u totalnu depresiju je bilo kovanje novih planova. Šta ću ako i ovo ne uspije, koja će biti moja nova borba…To mi je pomoglo da pokupim svoje uništene snove, da se dignem i da krenem dalje još jača. Za pitaj se što bi to bilo što ti može pomoći, kome želiš dati tu ljubav o kojoj pričaš. Ta ljubav se treba kanalizirati prema nekome, nečemu jer zarobljena u srcu djeluje kao tempirana bomba. Da li je želiš dati posvojenom djetetu, da li je donacija tvoja šansa, da li volontirati i dati svoju ljubav većem broju djece kojoj je potrebna… Nađi svoj eliksir koji može, i koji će polako ali sigurno zacijeliti tvoje rane. Ožiljci će ostati, ali više neće boljeti❤️

Draga hvala ti na lijepim riječima i snagi koju si dala svojom pricom svima nama borilicama, ja za posvajanje nisam iako studiram socijalni rad, divim se svakoj osobi koja to napravi ali ja trenutno nemogu, mozda cu moc ali trenutno nemam tu volju i snagu volonteram vec, prosle godine sam bila nominirana za Volonterskog Oskara, puno sam tog vec probala, sto i ti sad kazes imam sad jedan plan pa se nadam da ce bit uspjesan.. Moram krenut korak po korak, idemo dan za dan pa cemo vidjeti sta ce bit.. 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Ludakopatka
    02. Siječanj 2021. 13:33

Nina92

Ludakopatka

Nina92

Nina92,
    Slažem se s tobom da su tvoje godine samo prikaz jer imaš puno borbe iza sebe, više nego što netko u cijelom svom životu prođe. Svaki tvoj neuspjeh ostavio je poseban ožiljak na tvome srcu. Znam, jer je i moje takvo. Ono što je meni pomoglo da ne padnem u totalnu depresiju je bilo kovanje novih planova. Šta ću ako i ovo ne uspije, koja će biti moja nova borba…To mi je pomoglo da pokupim svoje uništene snove, da se dignem i da krenem dalje još jača. Za pitaj se što bi to bilo što ti može pomoći, kome želiš dati tu ljubav o kojoj pričaš. Ta ljubav se treba kanalizirati prema nekome, nečemu jer zarobljena u srcu djeluje kao tempirana bomba. Da li je želiš dati posvojenom djetetu, da li je donacija tvoja šansa, da li volontirati i dati svoju ljubav većem broju djece kojoj je potrebna… Nađi svoj eliksir koji može, i koji će polako ali sigurno zacijeliti tvoje rane. Ožiljci će ostati, ali više neće boljeti❤️

Draga hvala ti na lijepim riječima i snagi koju si dala svojom pricom svima nama borilicama, ja za posvajanje nisam iako studiram socijalni rad, divim se svakoj osobi koja to napravi ali ja trenutno nemogu, mozda cu moc ali trenutno nemam tu volju i snagu volonteram vec, prosle godine sam bila nominirana za Volonterskog Oskara, puno sam tog vec probala, sto i ti sad kazes imam sad jedan plan pa se nadam da ce bit uspjesan.. Moram krenut korak po korak, idemo dan za dan pa cemo vidjeti sta ce bit..

Super, super, svaki plan je dobar plan😅

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️

sbjelisi
    02. Siječanj 2021. 13:33

Ludakopatka predivan post. Slazem se, uvijek treba biti backup plan, ali i druge stvari kojennas vesele. Uvijek. Kada se koncentriras na nesto drugo i otpustis malo na prvom, stvari ce se same posloziti. 
    Nina92 ja sam sigurna da ti svoj backup plan imas 😉 Bravo za volontiranje!! 
    MTB hvala za info, nisam znala. Nadam se da ce M skoro doci sada kada dam prestala... Eto sto je divno u ovoj grupi - uvijek ti netko moze pomoći i onda je sav stres koji ionako prolazimo puno lakse podnijeti. 
    Nina89 drzim fige za pon! 
    Sanjich hvata me uzbudjenje kao da je moj ET!! Pratim i jaaaaako se veselim 🙏❤

oharascarlett14@gmail.com

• Ludakopatka
    02. Siječanj 2021. 13:40

MTB

Hvala MTB,
    Nego vidim da si me stavila na popis mpo mama, to me se tako dojmilo i štrecnulo me, čudno mi je to bilo vidjet.🤩 Možeš u zagradu stavit da je bebica posvojena, meni neće smetati, dapače. 

• Ludakopatka
    02. Siječanj 2021. 13:49

SBjelis

Ludakopatka predivan post. Slazem se, uvijek treba biti backup plan, ali i druge stvari kojennas vesele. Uvijek. Kada se koncentriras na nesto drugo i otpustis malo na prvom, stvari ce se same posloziti.
    Nina92 ja sam sigurna da ti svoj backup plan imas 😉 Bravo za volontiranje!!
    MTB hvala za info, nisam znala. Nadam se da ce M skoro doci sada kada dam prestala… Eto sto je divno u ovoj grupi - uvijek ti netko moze pomoći i onda je sav stres koji ionako prolazimo puno lakse podnijeti.
    Nina89 drzim fige za pon!
    Sanjich hvata me uzbudjenje kao da je moj ET!! Pratim i jaaaaako se veselim 🙏❤

SBjelis, 
    Da, da.. Obvezno i druge stvari. Ja sam osobno htjela naučit jahati i plesati, tango i salsu😅To mi je bilo na popisu ako me netko pita šta želim za 40ti rođendan. 
    Dobila sam bebu za 40ti,točno na taj dan je prvi put spavala sa nama. O tome pišem uskoro. Moram uhvatit više vremena u komadu. 

Sreca ♥
    02. Siječanj 2021. 13:55

Ludakopatka, predivne postove pises. Svaka cast hrabra zeno ❤️

🤍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Siječanj 2021. 14:03

Ludakopatka

MTB

Hvala MTB,
    Nego vidim da si me stavila na popis mpo mama, to me se tako dojmilo i štrecnulo me, čudno mi je to bilo vidjet.🤩 Možeš u zagradu stavit da je bebica posvojena, meni neće smetati, dapače.

Pa kad jesi MPO mama. Dio si našeg čopora i, iako imaš tešku priču, imaš i prekrasni završetak.
    Nisam stavila posvojena jer ja to ne gledam tako - ona je tvoja od trena kad si je prvi put uzela u ruke  krv je meni tu nebitna. 
    Ako želiš da piše, kako bi cure koje se razmišljaju o tome vidjele da postoje i takve sretne opcije, mogu. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.