Cure da vam javim, moja 3 beta je 135, u dogovoru s doktorom prestajemo s terapijom i idemo dalje, jos jedan transfer i onda mislim da odustajem..
Nina92 jako mi je zao 🥺, iskreno ti zelim da ovaj fet bude dobitni. Sto se tice odustajanja, ja sam tek krenula pa necu govoriti da znam kako se vi svi koji ste prosli toliko toga osjecate, uz tebe smo sto god odlucila ❤. Sto je rekao doktor, ima li neki razlog zasto je bolje odma ovaj mjesec ici u fet a ne pricekati do slijedeceg?
Nema nikoji razlog, tako smo odlucila da idemo na sve i da je onda dosta..Nina92 jako mi je žao, odmori se sad malo, znam da osjecas tugu. Ja bi jos na tvoj mjestu napravila testove trombofilije ako vec nisi. Nemoj odustajati ❤
Nema valjda te pretrage koje ja nisam napravila, nemamo jednostavno srece, to je i moj doktor rekao da nema vise sta napravit..
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nina92, totalno te kuzim.bas imas dosta transfera iza sebe, e da je samo transfera nego je tu i endometrioza. S obrzirom da imas zamrznutih sigurno su stanice dobre nego samo nisi imala srece. I slazem se s tobom, totalno te kuzim i sama sam bas umorna od svega. Zivot se sveo na cekanje pregleda i vadjenja krvi, ali ne bi rekla da ti nemas vremena za pauzu, stanje nije toliko lose dok god ti imas embrija za zamrznuti. A mozda su bas ova dva zadnja dobitna. Ako ne, uzmi pauzu pa kad se dobro odmoris kreni opet
SBJelis ja sam u ST, a kako sam tu sve sam prosla, mislila sam samo cut i jos jedno misljenje prije nego skroz odustanemo
Marty86, joj, hvala ti. Meni je i 2 tjedna OK, ono mjesec dana mi je malo predugo ali što se može. Držim fige da će i meni doći brže kao i tebi.
Dobra ideja za dodatne pretrage, nije mi palo na pamet da ih pitam na mail (a ionako su mi poslali mail sa terminom, taman se lijepo nadovežem :) )
Nina89, SBjelis, jeste li vi danas vadile bete?
Nina92, apsolutno te razumijem. Tvoje lavice su uz tebe, što god odlučila. Ne znam koliki ti je AMH, ali ako nije problem u tome, možda ima smisla pričekati malo da medicina uznapreduje. Ipak ti imaš dosta vremena do menopauze (u idealnim uvjetima), a kroz 5, 10 godina sve svašta dogodi. Možda čak i stanu na rep toj odvratnoj endometriozi i nađu nešto za nju.
💔💔💔
Moja je beta pala na 7.1
Tako da sam se malo smirila. Nisam sigurna kada ce M, jos joj niti traga.. 😔
oharascarlett14@gmail.com
Hvala cure a podrsci, neznam sta da kazem..
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nina92 znam da nema utjehe. Znam da jako tesko. Odmori, odmakni se od svega. Pa ces onda odluciti 😘😘
oharascarlett14@gmail.com
Cure da vam javim, moja 3 beta je 135, u dogovoru s doktorom prestajemo s terapijom i idemo dalje, jos jedan transfer i onda mislim da odustajem..
Nina92 jako mi je zao 🥺, iskreno ti zelim da ovaj fet bude dobitni. Sto se tice odustajanja, ja sam tek krenula pa necu govoriti da znam kako se vi svi koji ste prosli toliko toga osjecate, uz tebe smo sto god odlucila ❤. Sto je rekao doktor, ima li neki razlog zasto je bolje odma ovaj mjesec ici u fet a ne pricekati do slijedeceg?
Nema nikoji razlog, tako smo odlucila da idemo na sve i da je onda dosta..Nina92 jako mi je žao, odmori se sad malo, znam da osjecas tugu. Ja bi jos na tvoj mjestu napravila testove trombofilije ako vec nisi. Nemoj odustajati ❤
Nema valjda te pretrage koje ja nisam napravila, nemamo jednostavno srece, to je i moj doktor rekao da nema vise sta napravit..
❤️🤗
Moja je beta pala na 7.1
Tako da sam se malo smirila. Nisam sigurna kada ce M, jos joj niti traga.. 😔
😘❤️🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji