Cure, ja sam danas prvi puta vidjela kako mojoj bebici kuca srce! Najljepši osjecaj na svijetu i od srca zelim isto svakoj od vas ❤️ Neka 2021. nadoknadi sve sto nam je 2020. uzela pa i vise! Ljubim vas
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Cure drage kako ste danas?❤️
Recite mi dali je itko ima iskzstva sa Pragom Českom kako to ide nebih jos ali sinoc smo naceli temu 🤗 ako bi danas sutra iako nam to predaleko i finacijdski neznam koliko dodje ..
A Poljak je ovde jedini koji radi na njihov princip koliko mislim
Mi cemo nastaviti prirodno za sada i pijem vec pranatals al uzet cu i selen i omega tri i maticnu sa vitaminom d pa laganoo ….🙏
Znam dosta parova koji su godinama pokusavali kod nas pa nista i na kraju bi otisli za cesku i upalilo bi.znam samo da puno kosta, al koliko nemam pojma. 🤷♂️ Mene zanima sta oni tamo rade da imaju tako veliku uspjesnost🤔
Uspjela sam dobiti jutros sve uputnice i sad cekam mengu 3.1.da krenem na pretrage… Zaboravila sam pitat svoju gin jutros.. Jel za partnera sve uputnice daje njegov doktor opce prakse?
Rec cu ti ja sad sta rade pa imaju toliku uspjesnost, donacije jajnih stanica i sperme. Nece ti nitko rec da je isao na donaciju tamo. Ali realno drugo nista oni nemaju sto nemaju klinike tu kod nas osim stanica mladih cura s kojima bi npr. ja stara koka lakse uspjela nego sa svojima ili sperme s kojom bi par sa azoo uspio bez problema.
Drage cure,
Molim pomoć, dobila sam Femaru za protokol i rečeno mi je da pitam svog gin na recept, no on mi je reko da za moju šifru MPO mi ne može dat jer to ne ide preko Hzzo-a. Čitala sam o tome na forumu da su neke cure dobile na recept a neke ne. O čemu ovisi?
Hvala puno.
Pozz. 🙂
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
AuroraB ni jedan bolan orgazam nije dobar, ja sam imala 3x u životu da sam od bolova bila u polusvijesti, dobijem proljev od bolova, preznojavanje, povraćanje.
Tako da ti vjerujem, a najbolje u takvim škakljivim situacijama je raditi sve po P. S. - u, jer poslije se pitamo i preispitujemo što da jesam napravila ono ili jesam ovo.. Zbog svog mira mislim da je tako najsigurnije…
Pa ne znam, one u ljubićima padaju u nesvjest od orgazma. Koji, naravno, dožive tokom prve bračne noći dok gube nevinost.
ovo bude poslije orgazmične kataklizme, krivo sam se izrazila 😂 Pa daaa, gledaju im plahte poslije 🤪
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Raštika, pa kad se one udaju za prave mužjake koje ih zatrudne u roku odmah. A ovi naši se znoje i znoje i niš.
Vučica, divnoooo.
I, Mattan, kažeš, izbjegavaju te poštari? Bez brige, meni više ni poštarice nisu sigurne.
💔💔💔
AuroraB već sam bila 6tt, dva dana prije prvog ultrazvuka dobila te bolove, a beta bila uvijek tako manja. Kod tebe je još dosta rano i nadam se da nije vanmaterična ali opreza nikad dosta.
Vučica predivno, čestitam ❤️
Aurora 😯😯 pa kada ces vec znati na cemu si ? Ja nemam komentara, samo se nadam da ce izaci na dobro, a ne na zlo..
Hahhaah, a jeste blesave pa one imaju rasplodne bikove i spremice brze od bolta, a orgazam dodje jos kad se pogledaju pa posle gledaju u carsafe da skontaju dal ce bit musko il zensko 🥴
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Bela evo ja ti imam puno iskustva i potpisujem sve ovo sto je Bozma napisala. Mi smo morali u Cesku jer su nasi procesi sa donorom (mm nazalost azo, bez pronadjenog materijala). Takodje i u Ceskoj je velika razlika u uspesnosti od klinike do klinike. I jedina jos razlika je u tome sto nemaju ogranicen broj js koje smeju da oplode kao u Hrvatskoj (12), nego ako ima 20 js, dozvoljeno je da oplode sve.
Sto se cena tice, sami postupci nisu mnogo skuplji, ali mora da se uracuna I trosak putovanja i smestaj. Ja mogu od srca da preporucim kliniku IVF Europe i Cube, ali nikako Pronatal. Oni su grozni. Kod njih sa doktorom razgovaras samo na konsulatcijama, kada je sve super i divno, a posle toga nijednom vise. Bukvalno ne dozvoljava se kontakt sa doktorom koji te vodi direktno, nego samo preko sestre/koordinatora. Sta god treba, pitaj
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Aurora drzim fige da ti budes cudo 2020 🙏🥳💪❤️
Bozma zaj mi je sta ti je malo falilo. Iduci put uz dobrog dr, to ce bit to 🙏❤️
Vucica cestitam! Bravooo 🥳😁😍❤️
Bela evo ja imam poznanicu, nije bila na donaciji, 6neuspjelih kbc i 2cito, gore iz prve. Da li je stvar srece ili cega, stvarno nez rec. Svi ce hvalit onde gdje im je uspjelo... 2400e je postupak, sa ljepilom za embij. Oko 5000e sa cijelim postupkom, putem i smjestajem
Cure vidim da ima danas dobrih vijesti od srca vam cestitam! ❤️😍🙏🎀💪
🤍
Nadalica, hvala, proširila popis.
A što ti misliš da mi imamo, čvrste six packove koji idu 2 metra ispred nas. Nego šta je nego želatin.AuroraB, javljaj vijesti. Koja luda beta, pa tko bi vjerovao. Koji ti je dnt? I daj, prestani zajebavati s terapijom, uzimaj je dok nije gotovo. I dalje može biti vanmaternična, ili svašta, ali ne odustajemo do kraja.
JECIKA, puno ti hvala što se javljaš, baš me vesele priče kao tvoja. A i volim da nam se deblja popis majki. Po drugo možemo ići skupa, ako ti odlučiš pričekati dvije godine.
Lala1982, bete su ti izvrsne!! Kad je prvi UZV?
ericaa, ja sam imala to skraćeno uzimanje pilula. Došla je menstruacija nekoliko dana nakon, bila je osjetno manja nego inače. Držim fige da i tebi prođe dobro, a ja te pišem za veljaču. Ići ćemo skupa!!!
Mattan, zašto bi te bilo sram. Naravno da si napravila scenu, tko ne bi nakon svega što si prošla. Tebi sam zato za nagradu pripremila posebne slike, a ne ove obične gole guze koje su dobile druge.
Any_35, čestitam na crtici!!! To je fina debela crta, a ne sjena.
malamaka, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna. Pročitaj prve dvije stranice teme, napravi potpis i počni se zabavljati s nama. Prvo nam reci malo o sebi, godine, nalazi? Vratila si trodnevne ili blastice? Imaš li smrzlića? Ovdje ćemo sve navijati za tebe!!!
Joj, ako je Gelica gerijatrija, dajte detalje, trebaju mi lijepe priče!!!
Bozma, kad će ta beta?
Evo jesam. Nadam se da je ok. Puno toga ne znam i brzo zaboravim od svega ovog. Pauza od punkcije 2. 11. do ET-a sada 24.12. je bila zbog oporavka... 😔🙏🏻
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Sortiraj odgovore
Najstariji