Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    30. Prosinac 2020. 15:28

Nada86 grozno iskustvo... 🥺
    Bozma žao mi je... Baš sam se nadala da će doći do obrata situacije..

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

AuroraB
    30. Prosinac 2020. 15:28

Nada86 u kojem tjednu trudnoće si bila kad je jajovod pukao, to je morao biti već veći plod ili se varam?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    30. Prosinac 2020. 15:29

Bozma bila si blizu ovog puta, sad samo dobra klinika i ti si na konju

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    30. Prosinac 2020. 15:32

AuroraB ni jedan bolan orgazam nije dobar, ja sam imala 3x u životu da sam od bolova bila u polusvijesti, dobijem proljev od bolova, preznojavanje, povraćanje.
    Tako da ti vjerujem, a najbolje u takvim škakljivim situacijama je raditi sve po P. S. - u, jer poslije se pitamo i preispitujemo što da jesam napravila ono ili jesam ovo.. Zbog svog mira mislim da je tako najsigurnije... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Prosinac 2020. 15:34

AuroraB, jasno mi je da se bojiš i žao mi je što prolaziš kroz ovo. Jako se nadam da ćeš ili to izbaciti sad, ili da se stvarno radi o zdravoj bebi koja je malo lijenije počela.
    Mislim da seksom ništa nisi mogla pokvariti. I mene su orgazmi boljeli dok sam bila trudna - zapravo bilo je to neko čudno, tupo grčenje, pa sam zato prestala. Krvarenje je možda dobro (čistiš se), a možda je i ono ala Miss - sve u redu s bebom, ali da ti malo doda adrenalina.

Bozma, meni stvarno nije jasno zašto ne vadiš betu. Mislim, i općenito, zašto cure ne rade betu samo zato što su krenule brljaviti. Ja betu vadim za dobro jutro, i kad se ne seksam . A tebi se nešto zbivalo, pa bolje je znati nego ne znati.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Prosinac 2020. 15:35

Mattan

AuroraB ni jedan bolan orgazam nije dobar, ja sam imala 3x u životu da sam od bolova bila u polusvijesti, dobijem proljev od bolova, preznojavanje, povraćanje.
    Tako da ti vjerujem, a najbolje u takvim škakljivim situacijama je raditi sve po P. S. - u, jer poslije se pitamo i preispitujemo što da jesam napravila ono ili jesam ovo.. Zbog svog mira mislim da je tako najsigurnije…

Pa ne znam, one u ljubićima padaju u nesvjest od orgazma. Koji, naravno, dožive tokom prve bračne noći dok gube nevinost. 

💔💔💔

Raštika
    30. Prosinac 2020. 15:38

Belaaa

Cure drage kako ste danas?❤️
    Recite mi dali je itko ima iskzstva sa Pragom Českom kako to ide nebih jos ali sinoc smo naceli temu 🤗 ako bi danas sutra iako nam to predaleko i finacijdski neznam koliko dodje ..
    A Poljak je ovde jedini koji radi na njihov princip koliko mislim
    Mi cemo nastaviti prirodno za sada i pijem vec pranatals al uzet cu i selen i omega tri i maticnu sa vitaminom d pa laganoo ….🙏

Znam dosta parova koji su godinama pokusavali kod nas pa nista i na kraju bi otisli za cesku i upalilo bi.znam samo da puno kosta, al koliko nemam pojma. 🤷‍♂️ Mene zanima sta oni tamo rade da imaju tako veliku uspjesnost🤔
    Uspjela sam dobiti jutros sve uputnice i sad cekam mengu 3.1.da krenem na pretrage... Zaboravila sam pitat svoju gin jutros.. Jel za partnera sve uputnice daje njegov doktor opce prakse?  

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    30. Prosinac 2020. 15:39

MTB

Mattan

Tako da ti vjerujem, a najbolje u takvim škakljivim situacijama je raditi sve po P. S. - u, jer poslije se pitamo i preispitujemo što da jesam napravila ono ili jesam ovo.. Zbog svog mira mislim da je tako najsigurnije…

Pa ne znam, one u ljubićima padaju u nesvjest od orgazma. Koji, naravno, dožive tokom prve bračne noći dok gube nevinost.

I naravno odmah ostanu trudne i ako nisu ni plodni dani✌️🤣🤣🤣🤣

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Prosinac 2020. 15:40

Raštika, da, za partnera daje njegov LOM.

💔💔💔

Raštika
    30. Prosinac 2020. 15:52

MTB

Raštika, da, za partnera daje njegov LOM.

Super, mućas grasijas✌️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.