Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    30. Prosinac 2020. 15:10

MTB

nada86

AuroraB ne volim davati negativne prognoze niti nekoga plašiti svojim iskustvima ali pošto si jako svjesna svega i čvrsto stojiš na nogama usudiću se reći. Logika mi ne dozvoljava da isključim vanmaterničnu trudnoću. U slučaju bilo kakvih jačih bolova (ne klasičnih menstrualnih) odmah u hitnu. Nije mi namjera da te plašim ali ja sam imala vanmatericnu u jajovodu, dobila užasne bolove, muž me odnia bukvalno u hitnu, nije stiga ni naći parking za auto ja sam već bila operirana. Doktori rekli da je puka jajovod, po ure duže da nisam došla i nebi ti ovo sada pisala. Nije mi namjera da bilo koga plašim, ali bolje učiti na tudjim sranjima nego na svojima. Dakle prati situaciju i oprezno! Nadam se naravno da je ipak čudo koje će nam svima ovdje dati nadu ❤️

Da, radi ovog je ja gnjavim da stalno ide na vađenje bete. Ima i jedna cura ovdje koja je imala vanmateričnu na jajniku, otkrili NAKON što je već imala menstruaciju i pomirila se s tim da je postupak neuspješan.
    Bolje pratiti i znati što se zbiva, dobro ili loše, nego se kasnije kajati jer smo ostali bez jajnika ili bez zdrave bebe.

Ali slažem se s curama. Možda da čim se nkj bude moglo vidjet da te netko pregleda pa makar da se vidi samo vrećica. A zar nije da se ne dupla pravilno kad je vanmatericna? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Prosinac 2020. 15:17

nada86, bolje je učiti na tuđim iskustvima nego na vlastitoj koži, slažem se. Ja sam već rekla, ja bih svaku betu veću od 5 provjerila za dva dana, čisto da znam što se zbiva.

*.Women_name.*, držmo svi fige da je trudnoća, ali realno, nitko od nas ne zna. Prosjek za 19 dan nakon aspiracije je 300. Ali to je prosjek, što znači da ima većih i manjih beta i da je svejedno sve u redu. Ne želimo se zavaravati, bitno je provjeriti pa da znamo. 

💔💔💔

30. Prosinac 2020. 15:17

MTB, jos jucer sam pocela brljavit, malo spotinga, jutros krenulo zapravo. Nista od bete

MISS
    30. Prosinac 2020. 15:20

*.Women_name.*

MTB

nada86

AuroraB ne volim davati negativne prognoze niti nekoga plašiti svojim iskustvima ali pošto si jako svjesna svega i čvrsto stojiš na nogama usudiću se reći. Logika mi ne dozvoljava da isključim vanmaterničnu trudnoću. U slučaju bilo kakvih jačih bolova (ne klasičnih menstrualnih) odmah u hitnu. Nije mi namjera da te plašim ali ja sam imala vanmatericnu u jajovodu, dobila užasne bolove, muž me odnia bukvalno u hitnu, nije stiga ni naći parking za auto ja sam već bila operirana. Doktori rekli da je puka jajovod, po ure duže da nisam došla i nebi ti ovo sada pisala. Nije mi namjera da bilo koga plašim, ali bolje učiti na tudjim sranjima nego na svojima. Dakle prati situaciju i oprezno! Nadam se naravno da je ipak čudo koje će nam svima ovdje dati nadu ❤️

Da, radi ovog je ja gnjavim da stalno ide na vađenje bete. Ima i jedna cura ovdje koja je imala vanmateričnu na jajniku, otkrili NAKON što je već imala menstruaciju i pomirila se s tim da je postupak neuspješan.
    Bolje pratiti i znati što se zbiva, dobro ili loše, nego se kasnije kajati jer smo ostali bez jajnika ili bez zdrave bebe.

Ali slažem se s curama. Možda da čim se nkj bude moglo vidjet da te netko pregleda pa makar da se vidi samo vrećica. A zar nije da se ne dupla pravilno kad je vanmatericna?

Vrecica se vidi tek kad je beta iznad 1000....

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

BAJOMA
    30. Prosinac 2020. 15:21

Bozma 🍀🐞

MTB, jos jucer sam pocela brljavit, malo spotinga, jutros krenulo zapravo. Nista od bete

😥❤️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻

Cure drage kako ste danas?❤️
    Recite mi dali je itko ima iskzstva sa Pragom  Českom kako to ide nebih jos ali sinoc smo naceli temu 🤗 ako bi danas sutra iako nam to predaleko i finacijdski neznam koliko dodje ..
    A Poljak je ovde jedini koji radi na njihov princip koliko mislim
    Mi cemo nastaviti prirodno za sada i pijem vec pranatals al uzet cu i selen i omega tri i maticnu sa vitaminom d pa laganoo ....🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Matkiša 😎

MTB hvala ti za nagradu 😂😂
    Muž će biti izvršitelj nagrade 😂😂😂 nakon mjesec i pol dobro da poštar nije dolazio, omg šalim se, da ne mislite da sam lujka neka 🤪

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

AuroraB

Sanjich, Bozma, Mattan, Miss sutra ujutro u 8h moram zvati doktora... 
    Bajo svijetlija je crtica jutros bila, ali isto tako idem i pišati svako malo, nije mi bila skroz tamna mokraća ujutro. Kad završim s poslom pošaljem.
    Sbjelis hahahah mi imamo svoje utakmice da
    Sve se pitam da li to ima kakve veze sa neaspiriranim jajnikom, da li su se ciste napravile pa nešto smrdale ? Danas mi je 16dpt. Po meni imam dosta krvarenje, iako je to sve smeđkasto, i nije crvena krv, ali ima dosta toga. Bojim se jako jako, molim Boga da nije vanmaterična trudnoća. Seksala sam se isto prekjučer uz orgazam i poslije sam imala dosta jake i čudne bolove dolje., da vam napišem kakve točno, ispala bi luđakinja.  

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    30. Prosinac 2020. 15:23

nada86

Ne, sve 5, hvala ti na iskustvu, ja ću si pripremiti stvari za bolnicu jer osobno isto mislim da ovo može izaći samo na zlo.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Any_35
    30. Prosinac 2020. 15:27

Hvala vam svima❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Aurora navijam za tebe iz sveg srca🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.