Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    30. Prosinac 2020. 14:43

AuroraB o Boze,ne mogu vjerovat da se ovo desava!! Koji je danas dan od transfera?

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

sbjelisi
    30. Prosinac 2020. 14:50

Auroraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 💞
    Cure, pijte vino, dobro je za betu 😎😉😊

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    30. Prosinac 2020. 14:51

Jbt ovo je napetije i parac zivaca vise neg kad igra Hrvatska!!

JECIKA
    30. Prosinac 2020. 14:52

Hvala cure puno.. Saljem pregrst zagrljaja i dobre vibre za pluseve i lijepe (duplirane) bete! ❤️❤️❤️

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

sbjelisi
    30. Prosinac 2020. 14:55

MISS

AuroraB o Boze,ne mogu vjerovat da se ovo desava!! Koji je danas dan od transfera?

MISLIM da 16ti

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Prosinac 2020. 14:57

Nadalica, hvala, proširila popis. 
    A što ti misliš da mi imamo, čvrste six packove koji idu 2 metra ispred nas. Nego šta je nego želatin. 

AuroraB, javljaj vijesti. Koja luda beta, pa tko bi vjerovao. Koji ti je dnt? I daj, prestani zajebavati s terapijom, uzimaj je dok nije gotovo. I dalje može biti vanmaternična, ili svašta, ali ne odustajemo do kraja. 

JECIKA, puno ti hvala što se javljaš, baš me vesele priče kao tvoja. A i volim da nam se deblja popis majki. Po drugo možemo ići skupa, ako ti odlučiš pričekati dvije godine. 

Lala1982, bete su ti izvrsne!! Kad je prvi UZV?

ericaa, ja sam imala to skraćeno uzimanje pilula. Došla je menstruacija nekoliko dana nakon, bila je osjetno manja nego inače. Držim fige da i tebi prođe dobro, a ja te pišem za veljaču. Ići ćemo skupa!!!

Mattan, zašto bi te bilo sram. Naravno da si napravila scenu, tko ne bi nakon svega što si prošla. Tebi sam zato za nagradu pripremila posebne slike, a ne ove obične gole guze koje su dobile druge.

Any_35, čestitam na crtici!!! To je fina debela crta, a ne sjena.

malamaka, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna. Pročitaj prve dvije stranice teme, napravi potpis i počni se zabavljati s nama. Prvo nam reci malo o sebi, godine, nalazi? Vratila si trodnevne ili blastice? Imaš li smrzlića? Ovdje ćemo sve navijati za tebe!!!

Joj, ako je Gelica gerijatrija, dajte detalje, trebaju mi lijepe priče!!!

Bozma, kad će ta beta? 

💔💔💔

Nada 🍀
    30. Prosinac 2020. 15:00

AuroraB ne volim davati negativne prognoze niti nekoga plašiti svojim iskustvima ali pošto si jako svjesna svega i čvrsto stojiš na nogama usudiću se reći. Logika mi ne dozvoljava da isključim vanmaterničnu trudnoću. U slučaju bilo kakvih jačih bolova (ne klasičnih menstrualnih) odmah u hitnu. Nije mi namjera da te plašim ali ja sam imala vanmatericnu u jajovodu, dobila užasne bolove, muž me odnia bukvalno u hitnu, nije stiga ni naći parking za auto ja sam već bila operirana. Doktori rekli da je puka jajovod, po ure duže da nisam došla i nebi ti ovo sada pisala. Nije mi namjera da bilo koga plašim, ali bolje učiti na tudjim sranjima nego na svojima. Dakle prati situaciju i oprezno! Nadam se naravno da je ipak čudo koje će nam svima ovdje dati nadu ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Prosinac 2020. 15:02

nada86

AuroraB ne volim davati negativne prognoze niti nekoga plašiti svojim iskustvima ali pošto si jako svjesna svega i čvrsto stojiš na nogama usudiću se reći. Logika mi ne dozvoljava da isključim vanmaterničnu trudnoću. U slučaju bilo kakvih jačih bolova (ne klasičnih menstrualnih) odmah u hitnu. Nije mi namjera da te plašim ali ja sam imala vanmatericnu u jajovodu, dobila užasne bolove, muž me odnia bukvalno u hitnu, nije stiga ni naći parking za auto ja sam već bila operirana. Doktori rekli da je puka jajovod, po ure duže da nisam došla i nebi ti ovo sada pisala. Nije mi namjera da bilo koga plašim, ali bolje učiti na tudjim sranjima nego na svojima. Dakle prati situaciju i oprezno! Nadam se naravno da je ipak čudo koje će nam svima ovdje dati nadu ❤️

Da, radi ovog je ja gnjavim da stalno ide na vađenje bete. Ima i jedna cura ovdje koja je imala vanmateričnu na jajniku, otkrili NAKON što je već imala menstruaciju i pomirila se s tim da je postupak neuspješan.
    Bolje pratiti i znati što se zbiva, dobro ili loše, nego se kasnije kajati jer smo ostali bez jajnika ili bez zdrave bebe.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    30. Prosinac 2020. 15:03

Auroraa pa to se lijepo dupla 😍😍😍 i to sumnjam da je biokemijska, da bi bas tak narasla 🤷‍♀️🤷‍♀️. Ja   držim fige da su ti naše cudooooo 🥰🥰🥰🥰🥰 i još jedan dokaz da nije sve crno kad izgleda sivo 🙏🙏🙏🙏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nada 🍀
    30. Prosinac 2020. 15:09

MTB baš tako, bolje puhati na hladno nego se ispeći... izbjegavam ovakve komentare ali se već par dana mislim da ovo napišem da je svjesna, zlu ne trebalo. Ja bih volila da nisam neke stvari morala na sebi naučiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.