Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    29. Prosinac 2020. 21:35

Hvala svim curama na čestitkama ❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    29. Prosinac 2020. 21:35

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Hej cure, bebica je u redu, imamo curicu 😍😍😍 jedino kj smo dobili gestacijski ali onaj pravi, sad dva tjedna dijete, ako ne padne morat ću na patologiju trudnoće, boji se doktor da bi mogla doc do inzulina 😏

Curica 😍😍 ma samo se drzi prehrane i to je to! 💜❤

I cerviks mi je 3,8…T oblika zatvoren, ali malo mi je to. Kratko kj ne? Tek sam sad vidjela kad sam doma došla, on nije ništa komentirao

Ma nije, moja frendica je imala 16 mm, e to je za strogo lezanje i mirovanje. Meni je recimo 48 i to je kao idealno. Ali i tvoj je super! Mozda ces dalje u trudnoci, ono bas u visokim mjesecima, morat malo vise odmarat ali ovo je skroz ok, ne brini 😊

Hvala ti, nadam se da će bit sve ok ❤️ nije ništa ni komentirao, meni je čudno jer je prošli put bio 40,a sad 38. A možda zato što sam dosta sad u zadnje vrijeme povraćala, i ovaj covid i kašljanje, pa možda i to. Uveo mi je redovno normabel 2 mj kaže da ne može od njega ništa bit a ovo je sve stresno razdoblje.

Nije to zbog tog. Meni je na zadnjem pregledu bio(mislim) 46 a prije toga 48(neka razlika je bila). I pitala sam sta se cerviks tako skracuje, pa mi je dr.reko da ne, ovisi kako se mjeri i u kojem si polozaju.. Tako nest… Tako da ne brini 😊 a normabel je moja frendica pila cijelu trudnocu, za opustanje maternice i sve ok! Tako da ti je pregled ok 😊

Joj super, kj bi ja bez vas iskusnih trudnica. A piše mi T oblik, zatvoren, vanjsko usce uloživo za vrsak prsta. Ovo zadnje to je ok?

Je, to je sve ok! 😊 ne brini.. Kad si opet narucena?

Neznam, rekao mi je da se dva tjedna sad striktno držim dijete jer nisam baš mali šećer imala. Normalno je nakon 2h opterećenja do 8,a moj je bio 12. Onda ću morati napraviti ogtt, ako bude šećer padao ići ću u 20 tt zbog anomaly scana. A ako ne bude padao morat ću ic u bolnicu na hospitalizaciju pa zbog tog nismo ni dogovarali termin. Hvala ti na savjetima ❤️

Napisem i obrisem 😡 ugl, samo se ti drzi prehrane i bit ce to ok! Nije to takva rijetkost kod trudnica.. Ja sutra idem radit OGTT pa se isto mislim da bi rezultati mogli bit svakakvi, obzirom na zderanje zadnjih dana... Jesi isla nataste? Meni su rekli da ne jedem nist 12 sati prije pretrage.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 21:48

Nirvana2020

Hvala, cure 🤗
    MTB, ako si ciljala na Milka cokoladu, ne smijem, doktor ce me spotati, vidis da ne mogu ni setati po vani, bit cu slon 😆

Mah, bila je slika Milka čokolade sa normabelima.  Nema veze. Ne ide mi danas sa slikama.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 21:49

Ništa od mojih slika danas, nije vam bilo suđeno vidjeti kakva mi je kosa.
    Sad mogu lagati da je prekrasna. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    29. Prosinac 2020. 21:55

Women_name čestitam 🤩❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    29. Prosinac 2020. 21:58

Ruska znači nama dolaze dečkići 😉
    MTB ne mogu otvoriti tvoje fotkice 😭
    Niti Bajine 😭😭
    Nadalica hvala 🙏 Za pocetak bi bilo dobro da sutra izostane M 😉 I ja vidim neke 🙈🙈 fotke na linkovima za fotke 😵🙅Necu reci sta, ali je 😵😵
    Tebi se dijabetes povukao nakon trudnoce?
    Woman name ti ces biti super disciplinirana na dijeti i sve ce biti suuuper 😍
    Nemam doma normabela, imam helex.. Cijeli dan vazem da ga uzmem.. Svi smo 😵😵

oharascarlett14@gmail.com

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    29. Prosinac 2020. 22:00

Rastika doktorica Marušič sve preporuke divna zena i moja doktorica u mojoj situaciji  oko prisilnog pobacaja i teskim danima velika potpora i oslonac  sve preporuke❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    29. Prosinac 2020. 22:03

Cure drage koje ste pogodjene potresom tako se jadno osjecsm cijeli dan tuga me para 😔💔 kad bi bar mogla vam olaksati stres sve sta sam mogla poslati sta je bilo korisno dala sam hoce li vise sve ovo stati koja luda godinaa eto😔😪

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• *.Women_name.*
    29. Prosinac 2020. 22:12

SBjelis

Ruska znači nama dolaze dečkići 😉
    MTB ne mogu otvoriti tvoje fotkice 😭
    Niti Bajine 😭😭
    Nadalica hvala 🙏 Za pocetak bi bilo dobro da sutra izostane M 😉 I ja vidim neke 🙈🙈 fotke na linkovima za fotke 😵🙅Necu reci sta, ali je 😵😵
    Tebi se dijabetes povukao nakon trudnoce?
    Woman nameti ces biti super disciplinirana na dijeti i sve ce biti suuuper 😍
    Nemam doma normabela, imam helex.. Cijeli dan vazem da ga uzmem.. Svi smo 😵😵

Za helex nisam sigurna. Hvala ti ❤️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    29. Prosinac 2020. 22:16

Ruška Išla sam da. Ali ja sam ti još u 8 tjednu onda imala po više u nalazu krvi 5,6 je bio. Onda je doktor rekao da pričekam malo jer se to zna spustit kasnije. I pričekala, onda izolacija zbog korone i eto tek sam sad uspjela ic. 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.