Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    29. Prosinac 2020. 19:24

MTB hvala ti. Umirila si me sad moram priznati koliko mirna mogu biti. Mislim da ću odmah preksutra ići. Sutra ću si dati da se smirim, naravno u nadi da će biti mirno.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    29. Prosinac 2020. 19:29

Sanjich vjerovala ili ne, taman sam bila vanka obaviti neke stvari i mislila sam usput kupit test kad je potres stresao i nastao kaos. Tako da ga nisam kupila pa sada cekam betu. Ako se usudim otic do nolnice 31.12. Evo trese svako malo, nocass nista od spavanja 😵 Vise ne znam trese li potres ili ja ko soba na vodi.. 
    Manemoj neka ste konacno na toplom..

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    29. Prosinac 2020. 19:30

*siba na vodi

sbjelisi
    29. Prosinac 2020. 19:32

Ne mogu se skoncentrirati procitati poruke, uipce ne znam kako cu sutra raditi.. Em trese, em svi ti jadni ljudi bogomoj...

AuroraB
    29. Prosinac 2020. 19:32

🌺Dada🌺

AuroraB

Dada31daj mi reci, da li si to možda radila koji kućni test iza bete 6? Da li si dobila menstruciju?

Nisam više ništa radila. Doktor je rekao da prestanem sa terapijom i nakon 3 dana sam dobila M. Točno dan prije nego li je stvarno trebala doći…
    I bolje da nisam, nemogu su zamisliti šokove koje sada proživljavaš.
    Što ti je točno rekao tvoj MPO doktor na porast 

Meni su mullerovi testovi bili pozitivni na dan bete, ne znam kako bi bilo moguće postupiti drugačije nego što jesam. Zamisli da imam npr. vanmateričnu, a da niti ne znam?  
    Rekao je da je to mala beta, da su šanse jako male da nešto uspije, da nastavim danas sa terapijom i sutra ponovim betu.
    Ja sam skroz ok, jedva čekam da to završi i baš me zanima kakva će mi biti beta sutra… 🤔 Menga se pomalo probija. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Raštika
    29. Prosinac 2020. 19:33

Pozdrav zene🙋🏽‍♀️
    Vec sam pisala pokoji post ovdje ali evo me sad za ozbiljno napokon. Nakon skoro 3 god pokusavanna danas sam obavila prvi pregled u splitu kod dr marusic... Dok sve skupim sta trebam javljam joj se opet i krecemo u postupak. E sad, imam dva pitanja.... Pisala sam i na fejsu na grupi al neka me i ovdje😉
    Receno mi je da uzmem nano q vitamine i folacin. Folacin pijemo i partner i ja.. Da li je neka jos to pila?
    I ima li jos koja zenska da je bila ili ide u dr marusic da podijeli iskustva? Meni se cini zena super.
    E i zapravo, tri pitanja imam....vucem jedan polip vec par ciklusa, nikak da ode, ona mi je danas rekla da bi trebalo micati ga ako ne ode do postupka medjutim operacije se ne rade, samo hitne.. Zna li netko moze li se to privatno obaviti i koja je cijena? Ak ima neka koji pametni savjet za micanje polipa nek slobodno pise.
    Eto... Nadam se da me primate za ozbiljno i sretno nam svima! ❤️❤️A sad cu vas malo citati, stare postove😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

29. Prosinac 2020. 19:39

manemoj

MTB hvala ti. Umirila si me sad moram priznati koliko mirna mogu biti. Mislim da ću odmah preksutra ići. Sutra ću si dati da se smirim, naravno u nadi da će biti mirno.

Ja moram napraviti sve isto kao na tvojoj listi osim prve tri točke kod tebe, iz njih moram samo ogtt. Drugo ne moram jer stitnjacu redovito kontroliram, a ovo tvoje pod br. 2 sam vadila prije kiretaže (to je nesto u vezi zgrusavanja krvi). Meni je jos nadodan PRL. Kariogram mi je najveca muka.
    Cure srce mi se slama zbog ovih događaja, van sebe sam i baš me pogodilo, zelim vam svima tu zdravlje a sve ostalo je bas nebitno! Nista više pametno se na ovo sve ne moze reći.

Nina89
    29. Prosinac 2020. 19:47

Koji grozan dan boze moj...nadam se da ce se sve smiriti uskoro i da nece biti vece stete... Mene jos neka temperaturica copila i cijela faca me boli od sinusa, bas sam za nis. 
    Nego, posto sve vi cure bolje od googla, recite vi meni kakva je procedura s fetom? Ide se isto onako na folikulometrije redovno i prati? Ono sto me najvise zanima je odmrzavanje, posto znam da zameci mogu propasti, ne znam koliko se dugo to odmrzava odnosno ako se dogovorimo npr da dodem taj i taj dan na transfer i oni izvade 1 zametak i on propadne, da li stignu pripremiti drugi ili mi propada taj ciklus?

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

manemoj
    29. Prosinac 2020. 19:56

korisničkoime

manemoj

Ja moram napraviti sve isto kao na tvojoj listi osim prve tri točke kod tebe, iz njih moram samo ogtt. Drugo ne moram jer stitnjacu redovito kontroliram, a ovo tvoje pod br. 2 sam vadila prije kiretaže (to je nesto u vezi zgrusavanja krvi). Meni je jos nadodan PRL. Kariogram mi je najveca muka.
    Cure srce mi se slama zbog ovih događaja, van sebe sam i baš me pogodilo, zelim vam svima tu zdravlje a sve ostalo je bas nebitno! Nista više pametno se na ovo sve ne moze reći.

Hvala ti, guglala sam i ja sad da malo maknem misli od potresa. Meni isto kariogram muka jer sam čitala prije kad ste pisali. A opet ako nije dobar šta to znaci? Da treba prestati? Mislim taj dio me muči 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

29. Prosinac 2020. 20:03

manemoj

korisničkoime

manemoj

Hvala ti, guglala sam i ja sad da malo maknem misli od potresa. Meni isto kariogram muka jer sam čitala prije kad ste pisali. A opet ako nije dobar šta to znaci? Da treba prestati? Mislim taj dio me muči

I mene, tako sam i ja razmišljala, dal prestati, ali vec je 100 puta napisano da i ljudi sa neurednim kariogramima mogu imati zdravu djecu isto kao sto ljudi sa urednim dobivaju djecu sa raznim trisomijama. Isto me sve to kopka. 
    Nista mi ne moze skrenuti trenutno misli sa ovog užasa, ljudi su tako maleni i jadni i samo jure za novcima i materijalnim stvarima, unistavaju i zagađivaju ovu jadnu planetu i zato nam se to sve i događa. Zato vam zelim samo obilje zdravlja, skromni dom i ljubav!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.