Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    29. Prosinac 2020. 20:38

MTB

manemoj

MTB

manemoj

MTB hvala ti. Umirila si me sad moram priznati koliko mirna mogu biti. Mislim da ću odmah preksutra ići. Sutra ću si dati da se smirim, naravno u nadi da će biti mirno.

Osim TORCHa i štitnjače, za ostalo se moraš naručiti i to se čeka. Ja sam za trombofiliju (to su tvoje točke 4-8 i dio 10) dobila termin tek 14.1.

Otići ću u breyer sve odmah obaviti dok sam na godišnjem pa da sam na miru. Jer sam i vidila da se neki nalazi čekaju duže i po 10 dana

Aaaaa, ima se, može se. Lako je tako
    Zezam se, ja sam do sad ama baš sve napravila privatno, tek sad sam preko uputnice ova dva pregleda jer imam vremena pa mi se ne žuri. Ionako ću potrošiti na postupak.
    Ajde, baš me zanima cijena, može li se sve od ovog u Breyeru napraviti? Jedino TORCH mislim da ti se stvarno ne isplati raditi nego preko uputnice - rade svaki dan od 7-9, nema reda, nema čekanja, nalazi su gotovi za 10 dana.

Hahaha ma je, baš se ima. Nego sam sad na GO a i doktorica mi u Sisku, čisto sumnjam da ću neko duže vrijeme moći dobiti uputnicu. A sad mi je ok radi posla da ne izostajem jer računam da ću opet iduću godinu dosta faliti radi svega jel.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 20:40

Raštika, cccc, ne čitaš pozorno. Već sam danas nalijepila. 
    Ovdje se cure kunu u ovaj: https://www.tvojaljekarna.com/webshop/better-dlux-3000-sprej-p-10397.html
    Ja sam ga tek počela uzimati, provjerit ću za 2 tjedna kakvo je stanje, ali fini mi je, pa mu je to sigurno plus.

SBjelis, ajmo mi prvo zatrudnjeti i roditi, spol je nebitan (za prvo dijete ).

Kad se već hvalimo kosom ovih dana, ja se nemam čime pohvaliti jer su me istresli iz salona danas pa sam ostala ružna 
    Ali evo vam na sat vremena da gledate ovaj nered:
    https://ibb.co/42jBVJc

Inače je više ovog tipa, ali eto, nije bilo suđeno:
    https://ibb.co/n0YLk5Y

Tko je ono rekao da ja nisam kovrčava? 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 20:43

manemoj

MTB

manemoj

MTB

manemoj

MTB hvala ti. Umirila si me sad moram priznati koliko mirna mogu biti. Mislim da ću odmah preksutra ići. Sutra ću si dati da se smirim, naravno u nadi da će biti mirno.

Osim TORCHa i štitnjače, za ostalo se moraš naručiti i to se čeka. Ja sam za trombofiliju (to su tvoje točke 4-8 i dio 10) dobila termin tek 14.1.

Otići ću u breyer sve odmah obaviti dok sam na godišnjem pa da sam na miru. Jer sam i vidila da se neki nalazi čekaju duže i po 10 dana

Aaaaa, ima se, može se. Lako je tako
    Zezam se, ja sam do sad ama baš sve napravila privatno, tek sad sam preko uputnice ova dva pregleda jer imam vremena pa mi se ne žuri. Ionako ću potrošiti na postupak.
    Ajde, baš me zanima cijena, može li se sve od ovog u Breyeru napraviti? Jedino TORCH mislim da ti se stvarno ne isplati raditi nego preko uputnice - rade svaki dan od 7-9, nema reda, nema čekanja, nalazi su gotovi za 10 dana.

Hahaha ma je, baš se ima. Nego sam sad na GO a i doktorica mi u Sisku, čisto sumnjam da ću neko duže vrijeme moći dobiti uputnicu. A sad mi je ok radi posla da ne izostajem jer računam da ću opet iduću godinu dosta faliti radi svega jel.

Ma rekla sam da se zezam. Ja sam svoje uputnice dobila preko emaila, ako ti je to moguće. Za prvi postupak se nisam uopće zamarala uputnicama i sve bete i nalaze sam vadila bez uputnica, nisam htjela čekati, tako da sve razumijem. Sve će to nama naša djeca s kamatama vratiti. 

💔💔💔

BAJOMA
    29. Prosinac 2020. 20:48

AuroraB

🌺Dada🌺

AuroraB

Dada31daj mi reci, da li si to možda radila koji kućni test iza bete 6? Da li si dobila menstruciju?

Nisam više ništa radila. Doktor je rekao da prestanem sa terapijom i nakon 3 dana sam dobila M. Točno dan prije nego li je stvarno trebala doći…
    I bolje da nisam, nemogu su zamisliti šokove koje sada proživljavaš.
    Što ti je točno rekao tvoj MPO doktor na porast

Meni su mullerovi testovi bili pozitivni na dan bete, ne znam kako bi bilo moguće postupiti drugačije nego što jesam. Zamisli da imam npr. vanmateričnu, a da niti ne znam?
    Rekao je da je to mala beta, da su šanse jako male da nešto uspije, da nastavim danas sa terapijom i sutra ponovim betu.
    Ja sam skroz ok, jedva čekam da to završi i baš me zanima kakva će mi biti beta sutra… 🤔 Menga se pomalo probija.

U mene ti je kod biokemiske 4 dana smeđarila prije prave M. taj dan kad je pocelo smeđarenje test je bio dosta svjetliji ali dosta svjetliji nego u tebe evo ti slike
    https://ibb.co/CVH2fGG 
    Kod hematona imala sam svjezu krv 

Ruska1986
    29. Prosinac 2020. 20:50

SBjelis

Liječim živce 😵😵
    Zanimljivo štivohttps://www.clearblue.com/how-to-get-pregnant/boy-or-girl
    Čini mi se jako jako jako puno djevojčica se rađa, barem oko mene. Evo, imam dojam da i na forumu!

Kazu da mladje cure cesce radjaju decke, a one malo starije cure 🤷🏻‍♀️ cak mi sw cini da nekako tako i je, bar ove sve koje ja znam

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    29. Prosinac 2020. 20:53

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Hej cure, bebica je u redu, imamo curicu 😍😍😍 jedino kj smo dobili gestacijski ali onaj pravi, sad dva tjedna dijete, ako ne padne morat ću na patologiju trudnoće, boji se doktor da bi mogla doc do inzulina 😏

Curica 😍😍 ma samo se drzi prehrane i to je to! 💜❤

I cerviks mi je 3,8…T oblika zatvoren, ali malo mi je to. Kratko kj ne? Tek sam sad vidjela kad sam doma došla, on nije ništa komentirao

Ma nije, moja frendica je imala 16 mm, e to je za strogo lezanje i mirovanje. Meni je recimo 48 i to je kao idealno. Ali i tvoj je super! Mozda ces dalje u trudnoci, ono bas u visokim mjesecima, morat malo vise odmarat ali ovo je skroz ok, ne brini 😊

Hvala ti, nadam se da će bit sve ok ❤️ nije ništa ni komentirao, meni je čudno jer je prošli put bio 40,a sad 38. A možda zato što sam dosta sad u zadnje vrijeme povraćala, i ovaj covid i kašljanje, pa možda i to. Uveo mi je redovno normabel 2 mj kaže da ne može od njega ništa bit a ovo je sve stresno razdoblje.

Nije to zbog tog. Meni je na zadnjem pregledu bio(mislim) 46 a prije toga 48(neka razlika je bila). I pitala sam sta se cerviks tako skracuje, pa mi je dr.reko da ne, ovisi kako se mjeri i u kojem si polozaju.. Tako nest… Tako da ne brini 😊 a normabel je moja frendica pila cijelu trudnocu, za opustanje maternice i sve ok! Tako da ti je pregled ok 😊

Joj super, kj bi ja bez vas iskusnih trudnica. A piše mi T oblik, zatvoren, vanjsko usce uloživo za vrsak prsta. Ovo zadnje to je ok? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

AuroraB
    29. Prosinac 2020. 20:57

MTB i Bajo nešto šteka stranica i ne mogu učitati fotke... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Raštika
    29. Prosinac 2020. 20:57

MTB

Raštika, cccc, ne čitaš pozorno. Već sam danas nalijepila.
    Ovdje se cure kunu u ovaj:https://www.tvojaljekarna.com/webshop/better-dlux-3000-sprej-p-10397.html
    Ja sam ga tek počela uzimati, provjerit ću za 2 tjedna kakvo je stanje, ali fini mi je, pa mu je to sigurno plus.

SBjelis, ajmo mi prvo zatrudnjeti i roditi, spol je nebitan (za prvo dijete ).

Kad se već hvalimo kosom ovih dana, ja se nemam čime pohvaliti jer su me istresli iz salona danas pa sam ostala ružna
    Ali evo vam na sat vremena da gledate ovaj nered:
    https://ibb.co/42jBVJc

Inače je više ovog tipa, ali eto, nije bilo suđeno:
    https://ibb.co/n0YLk5Y

Tko je ono rekao da ja nisam kovrčava?

Ma mutava sam danas od silnih informacija. Mali mi mozak za sve🙈🤣🤣🤣
    Tenks, stavljam ga na popis za soping😉 javi obavezno stanje bas me zanima

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

BAJOMA
    29. Prosinac 2020. 20:58

AuroraB

MTBi Bajonešto šteka stranica i ne mogu učitati fotke…

https://ibb.co/CVH2fGG

Nirvana2024
    29. Prosinac 2020. 20:58

Drage dame, ja vise ne znam sto reci na ovo sto se dogada danas.
    Ja sam izasla danas u setnju, da se malo proluftam i razgibam, bio je prekrasan dan. Potres me zatekao na cesti, osjecala sam se tako bespomocno, rasplakala sam se ko budala, ali je zacas muz dosao po mene i pobrinuo se da mi nista ne fali.
    Svejedno, ne osjecam se dobro, nisam smirena, jel mogu popiti Normabel? 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.