Nirvana jos jedna princeza danas ♥️♥️♥️♥️♥️ cestitam
Women name, SBjelis meni se neki dan ponudio neki covjek da stanem ispred njega, haman se sjebo, a kod mene stomak ko u 4 mjesecu trudnoce.. reko hvala gospodine, ne treba, kaze ne, ne vi ste trudni, a reko ok hvala onda.. muzu na kasi mute secer i vodu pozlilo mu kolko se smijo 😂😂😂
Muz na kasi ... voda i secer 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Jutro curke, ja pola noći nisam spavala i eto jutros budilica opet. Danas idem na tjedan dana svojima u Slavoniju dok se malo smirim jer nemogu ovak ne spavat zbog bebice ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Woman name vjerukem ti. Ni ja nocas oka sklopila i sve si mislim Boze moje, koje vrijeme za biti T 😭🙈
Bravo 🙏🙏 samo cuvaj bebici 💞
oharascarlett14@gmail.com
Jutro curke, ja pola noći nisam spavala i eto jutros budilica opet. Danas idem na tjedan dana svojima u Slavoniju dok se malo smirim jer nemogu ovak ne spavat zbog bebice ❤️
Pametno, odi, makni se. Ja sam ukupno 1,5h uspjela spavat.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Jutro, cure! Ne znam vise sta rec.. Svi kazu da se naviknemo na ovo! Kako se naviknut???? I svaki dan u isto vrijeme potres... Uzas! Mi smo se isto sa kata preselili sohoru u prizemlje, nekako sw sigurnije osjecam 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro curke, stalno razmišljam o vama i svim tim ljudima. Nadam se da ste spavale dobro i kod nekih bližnjih ljudi, na sigurnom. Jer kao što sam rekla prošla sam jednu takvu katastrofu. Osjećaj je odvratan. Vi koje ste tu u Slavoniji sada ako bude trebala bilo kakva pomoć tražite 💗
Stvarno jako nepogodno vrijeme za pokušavati ostat trudna ili biti trudna 🥺 Nadam se da nam 2021 donosi neka bolja vremena...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutro, cure! Ne znam vise sta rec.. Svi kazu da se naviknemo na ovo! Kako se naviknut???? I svaki dan u isto vrijeme potres… Uzas! Mi smo se isto sa kata preselili sohoru u prizemlje, nekako sw sigurnije osjecam 🤷🏻♀️
I kod nas se osjetio. Zaista su došla neka čudna vremena, važno je ostati pribran. Nismo baš dobri prema našoj planeti, nadam se da nam ne pokazuje da joj je dosta.
WomenName i Nirvana prekrasne vijesti 🧸❤️🧸🎄 , sretna sam zbog vas i daj Bože svima ostalima uskoro tako lijepe bete i bebice!!!
Ja sam baš dobila M bolove, prokrvarila, test je mrvicu svijetliji, i najradije nebi išla ponavljati betu jer je sve gotovo... Ne osjećam se ugodno ići opet vaditi...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ja sam također spavala kod svekrve na kutnoj u boravku u prizemlju jer pokraj kutne su odma vrata gdje se izlazi na dvorište, a oko nas nema kuća pa je cistina. Nekako se i ja sigurnije tako osjećam. Više nemogu slusat onaj ormar u našoj sobi kak se trese, žalosno al moj stan mi baš stvara nemir
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jutro curke, stalno razmišljam o vama i svim tim ljudima. Nadam se da ste spavale dobro i kod nekih bližnjih ljudi, na sigurnom. Jer kao što sam rekla prošla sam jednu takvu katastrofu. Osjećaj je odvratan. Vi koje ste tu u Slavoniji sada ako bude trebala bilo kakva pomoć tražite 💗
Stvarno jako nepogodno vrijeme za pokušavati ostat trudna ili biti trudna 🥺 Nadam se da nam 2021 donosi neka bolja vremena…
Ja se najviše od svega bojim rata, i znam da ti vjerojatno pričaš o tome kad si iz okolice Vukovara. MIslim da ćemo se uvijek nekako izvući sa potresima, poplavama i sl., ali rat...ili teroristički napadi, toga se ja bojim.
Samo treba psihički se ograditi što više moguće i pokušati živjeti neki svoj film u glavi, problema uvijek bude, stvar je kako ćemo se odnositi prema njima.
Ti se ništa ne brini, osim da imaš negativan test na koronu i da čim prije odeš po svoje bebice koje te čekaju 🧡💛 Da ti je virus baš u plućima i da se na nalazu ne vidi, to sumnjam nekako.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji