Meto, ma bolje da su žene gledale gole guzice, nego mene.
Meto, ma bolje da su žene gledale gole guzice, nego mene.
Kraljice 😂😂
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
MTB deff ludja od mene 😂
Meto ♥️♥️♥️ ja samo kazem da sam 11 mjeseci trudna 😂
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Mtb sto se popisa tice, Slee je imala biokemijsku, u pretragama je za novi postupak.. Mene sibni nize, tek cu u prvom ponavljati nalaze, veljaca ili ozujak je moj💪
Bozmamoram ti reci, Gelica je trudna! Ima veliku betu, bila je na uzv i jedna gv i zv je tu..
Hvala na info, stavljeno na popis. Tebe stavila na veljaču, bit ćemo optimistični
Slobodno vi mene obavijestite i o trudnicama koje mogu upisati a ne pišu ovdje. Volim debljati popis trudnica i MPO majki, to nam svima daje nadu.
💔💔💔
MTB deff ludja od mene 😂
Meto ♥️♥️♥️ ja samo kazem da sam 11 mjeseci trudna 😂
Ma dobro, nakon blizanačke trudnoće maternici baš dugo treba da se vrati na mjesto. Ova moja je skoro godinu dana kasnije i dalje izgledala trudno, iako je inače vitka.
Šta te briga, bolje izgledati trudnom a biti trudna ili imati bebice kao razlog, nego izgledati trudnom a nemati ništa kao utjehu : gleda svoju škembu : : razmišlja da rodi pekaru :
💔💔💔
Mtb sto se popisa tice, Slee je imala biokemijsku, u pretragama je za novi postupak.. Mene sibni nize, tek cu u prvom ponavljati nalaze, veljaca ili ozujak je moj💪
Bozmamoram ti reci, Gelica je trudna! Ima veliku betu, bila je na uzv i jedna gv i zv je tu..
Hvala na info, stavljeno na popis. Tebe stavila na veljaču, bit ćemo optimistični
Slobodno vi mene obavijestite i o trudnicama koje mogu upisati a ne pišu ovdje. Volim debljati popis trudnica i MPO majki, to nam svima daje nadu.
Imamo Luce mala sa blizancima momak i cura koja se porodila prije mjesec dana.. pinkfairydust koja je u 23 tt otprilike decko..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Taman kad sam se lijepo ufurala u posao, otpisala betu jer ionako krv vade do 9h, pozvala curke večeras k sebi... šalju poruku iz klinike da javim betu i to, i zovu me naknadno da neovisno što sam dobila M da bi bilo dobro da izvadim betu da se isključi vanmaterična trudnoća... i onda opet bris u bolnicu, srećom pa mi je pod nosom, izvadila sam betu malo prije i sad čekam nalaze, opet sam izbačena iz takta 🙉🙉
Meto, prestala sam jučer sa terapijom. Andol mi je ionako prepisan 1x dnevno, misliš onda da njega nastavim da si olakšam M?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Drage moje ja sa se i ovdje javim.. Inace sam bila aktivna pocetkom trudnocs i povremeno pratila. Ima dosta novih cura ali i starih koje me sw vrjerov sjecaju. Dobila sam djevojcicu 02.12.2020 koja je poranila nekih desetak dana. Navikavamo se na najljepsi poklon za Novu godinu. I naravno pridruzicu vam se ako Bog da opet kroz godinu, dvije.. Ljubim vas sve i puno uspijeha sa postupcima!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Drage moje ja sa se i ovdje javim.. Inace sam bila aktivna pocetkom trudnocs i povremeno pratila. Ima dosta novih cura ali i starih koje me sw vrjerov sjecaju. Dobila sam djevojcicu 02.12.2020 koja je poranila nekih desetak dana. Navikavamo se na najljepsi poklon za Novu godinu. I naravno pridruzicu vam se ako Bog da opet kroz godinu, dvije.. Ljubim vas sve i puno uspijeha sa postupcima!
Ajme meeeniiiiiii 💛🧡❤️💜💙💚🙆♀️🍀🍀
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ajme meeeniiiiiii💛🧡❤️💜💙💚🙆♀️🍀🍀
💕💕💕💕💕💕💕💕
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Prekrasno 😍😍😍😍 čestitam ❤️❤️❤️❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰