MTB hvala ti. Umirila si me sad moram priznati koliko mirna mogu biti. Mislim da ću odmah preksutra ići. Sutra ću si dati da se smirim, naravno u nadi da će biti mirno.
Osim TORCHa i štitnjače, za ostalo se moraš naručiti i to se čeka. Ja sam za trombofiliju (to su tvoje točke 4-8 i dio 10) dobila termin tek 14.1.
💔💔💔
Pozdrav zene🙋🏽♀️
Vec sam pisala pokoji post ovdje ali evo me sad za ozbiljno napokon. Nakon skoro 3 god pokusavanna danas sam obavila prvi pregled u splitu kod dr marusic… Dok sve skupim sta trebam javljam joj se opet i krecemo u postupak. E sad, imam dva pitanja…. Pisala sam i na fejsu na grupi al neka me i ovdje😉
Receno mi je da uzmem nano q vitamine i folacin. Folacin pijemo i partner i ja.. Da li je neka jos to pila?
I ima li jos koja zenska da je bila ili ide u dr marusic da podijeli iskustva? Meni se cini zena super.
E i zapravo, tri pitanja imam….vucem jedan polip vec par ciklusa, nikak da ode, ona mi je danas rekla da bi trebalo micati ga ako ne ode do postupka medjutim operacije se ne rade, samo hitne.. Zna li netko moze li se to privatno obaviti i koja je cijena? Ak ima neka koji pametni savjet za micanje polipa nek slobodno pise.
Eto… Nadam se da me primate za ozbiljno i sretno nam svima! ❤️❤️A sad cu vas malo citati, stare postove😉
Mislim da je dr. Marušić dobra i kvalitetna dr. Meni je jednom bila na folikulometriji i u prošlom postupku radila mi aspiraciju jer moj dr XY taj dan nije radio. Ja pijem Novalac (jako dugo) jer on kao ima puno toga, ali mislim da ni s folacinom neces pogriješiti. Od ostalih dodataka isto sam uzimala Co10, maca prah, oboje: selen, cink, ( za kvalitetu js i bolju pokretljivost i kvalitetu spermija ). U cito ti rade zahvate između ostalog i za polipe. Točnu cijenu ne znam, pokušaj ih kontaktirati.Nadam se da sam bar malo pomogla. Sretnoo💪
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Raštika dodala bih i D3 koji mi je preporučen za bolju plodnost
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Raštika, dobro nam došla, i što prije otišla, trudna.
Pročitaj prve dvije stranice s uputama, sredi potpis, i pridruži se čoporu. Za Split ti ja ne mogu pomoći, ali ima vas dosta, neka će znati.
Nina89, jako jako jako rijetko propadnu zameci koji se odmrzavaju. Ne bih se ja bojala toga.
manemoj, slušaj ti mene. Kariogram ti ne govori ama baš ništa. Jedino ti govori nešto o šansama, što ti je svejedno. Meni je Grbavac rekao ovako - to vam ne treba. Svoje gene mijenjat ne možete, muža možete ali pretpostavljam da ne želite kad ste ovdje. Po njemu ima smisla raditi samo pretrage nakon kojih on može propisati neku terapiju. A ovdje ne može. I mene je to umirilo i iako sam freak za pretrage, ne mislim tu raditi.
💔💔💔
MTB hvala ti. Umirila si me sad moram priznati koliko mirna mogu biti. Mislim da ću odmah preksutra ići. Sutra ću si dati da se smirim, naravno u nadi da će biti mirno.
Osim TORCHa i štitnjače, za ostalo se moraš naručiti i to se čeka. Ja sam za trombofiliju (to su tvoje točke 4-8 i dio 10) dobila termin tek 14.1.
Otići ću u breyer sve odmah obaviti dok sam na godišnjem pa da sam na miru. Jer sam i vidila da se neki nalazi čekaju duže i po 10 dana
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Super! Hvala Vam puno svima! E vidis cito... U njih sam vec radila neke stvari poput konizacije i propuhivanja jajovoda, nisam ih se sjetila kreten sad. 🙈
Vec ja dugo pijem vitamine, klasika cink, folna, vit c, omega, konopljika. Al dzaba ocito. Napisali su mi d a provjerim vit d pa cu onda gledat trebam li ga uzinat. Nesto se oko njega neckam vec dugo jer znam da je zeznuto uzimat ga na svoju ruku. I ako zivim na moru, kazu da je ovdje kronicni nedostatak vit d 🤷♂️ vidit cemo.
Bas vam hvala, veselim se druzenju🙋🏽♀️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Otići ću u breyer sve odmah obaviti dok sam na godišnjem pa da sam na miru. Jer sam i vidila da se neki nalazi čekaju duže i po 10 dana
Aaaaa, ima se, može se. Lako je tako
Zezam se, ja sam do sad ama baš sve napravila privatno, tek sad sam preko uputnice ova dva pregleda jer imam vremena pa mi se ne žuri. Ionako ću potrošiti na postupak.
Ajde, baš me zanima cijena, može li se sve od ovog u Breyeru napraviti? Jedino TORCH mislim da ti se stvarno ne isplati raditi nego preko uputnice - rade svaki dan od 7-9, nema reda, nema čekanja, nalazi su gotovi za 10 dana.
💔💔💔
Super! Hvala Vam puno svima! E vidis cito… U njih sam vec radila neke stvari poput konizacije i propuhivanja jajovoda, nisam ih se sjetila kreten sad. 🙈
Vec ja dugo pijem vitamine, klasika cink, folna, vit c, omega, konopljika. Al dzaba ocito. Napisali su mi d a provjerim vit d pa cu onda gledat trebam li ga uzinat. Nesto se oko njega neckam vec dugo jer znam da je zeznuto uzimat ga na svoju ruku. I ako zivim na moru, kazu da je ovdje kronicni nedostatak vit d 🤷♂️ vidit cemo.
Za vitamin D je jedino znanstveno dokazano da pomaže, sve ostalo mi uzimamo na svoju ruku ali bogtepitaj pomaže li ili ne. Ako ti je ispod 100 (a vjerojatno jest, svi ga prirodno imamo niskog, more / ne more), trebaš ga uzimati.
💔💔💔
Super! Hvala Vam puno svima! E vidis cito… U njih sam vec radila neke stvari poput konizacije i propuhivanja jajovoda, nisam ih se sjetila kreten sad. 🙈
Za vitamin D je jedino znanstveno dokazano da pomaže, sve ostalo mi uzimamo na svoju ruku ali bogtepitaj pomaže li ili ne. Ako ti je ispod 100 (a vjerojatno jest, svi ga prirodno imamo niskog, more / ne more), trebaš ga uzimati.
Imate neki dobar za preporucit?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Liječim živce 😵😵
Zanimljivo štivo https://www.clearblue.com/how-to-get-pregnant/boy-or-girl
Čini mi se jako jako jako puno djevojčica se rađa, barem oko mene. Evo, imam dojam da i na forumu!
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji