Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Prosinac 2020. 14:50

manemoj

Ako nije problem jel možeš podijeliti ovdje ako ista saznaš. Mene isto zanima to vezano za posvojenje. Čula sam da žene starije od 35 godina ne mogu posvojiti bebu, ne znam jel to istina. Svugdje samo čuješ priče o čekanju 5 do 10 godina na posvajanje i kako je to baš komplicirano. Poznanici moje obitelji su posvojili dosta brzo ali su posvojili brata i sestru i to dosta starije..

Naravno. Ova je stavila Božićnu sliku i dijete ima ispod 1g, dakle dosta je malo. Glupo mi joj se sad javiti kad se nismo vidjele od srednje škole, ali hoću nakon praznika.
    I ja sam bila uvjerena da ne možeš posvojiti nakon 35 pa o tome nismo ni razmišljali, ali ovo mi je druga ovakva poruka u zadnjih nekoliko tjedana - ova ima nekoliko godina više od mene i očito je posvojila dosta malo dijete. A prije desetak dana sam čitala o posvajanju, jedna je žena komentirala kako je kod nas to skoro nemoguće. I onda je druga komentirala da to nije istina, da se ona godinama bojala tog postupka i odgađala ga a na kraju je dosta brzo dobila malo dijete i presretna je. Kaže da jedino žali što nije sama provjerila kako proces ide nego je odgađala jer je vjerovala da je nemoguće. I navodno je dosta propisa promijenjeno i nije to više priča kao prije desetak godina.
    Opet, ja stvarno o ovome ništa ne znam, ali fora mi je da su mi dvije takve priče došle u kratkom vremenu tako da ću malo istražiti.  Mislim, mi ćemo i dalje pokušavati dobiti svoje biološko dijete. Ali ja ionako želim više djece i rado bih i posvojila ako bude prilike.

💔💔💔

27. Prosinac 2020. 14:54

Bozma i ja bi betu sutra.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Prosinac 2020. 14:55

Nikitta, podijelit ću čim budem znala više. Nadam se da ćeš i ti podijeliti iskustvo kad kreneš na taj put, baš će me zanimati sve o tome. Slažem se s tobom da nema smisla da ideš dok ne riješiš stanje - sad je Nikitta time.
    Ovo za podršku sve potpisujem, jako nam je teško davati podršku - pogotovo sebi.

Bozma, ti i ja smo se dogovorile, pričaj što hoćeš, ali nemoj prestati uzimati terapiju do bete. Neka se čiste ti suzni kanali.
    Ja sam jučer i bez terapije ridala ko kišna godina kad je žena rađala u nekoj seriji. Ono, žena umire od bolova, urla, bolovi nemogući, u svakom normalnom biću bi se kreirao osjećaj horora i strah od trudnoće i poroda, a ja plačem i cvilim hoću ja tooooooo 

💔💔💔

vuky
    27. Prosinac 2020. 15:03

Bozma koji ti je dan od transfera? Ako je manje od 12, ja nebi nista otpisala, po meni- odi sutra vaditi betu 🤞🏻 Da si imala transfer blastica bi ocekivala tamniju crticu, ali ti si koji 9dt od dvodnevnih?!?

27. Prosinac 2020. 15:11

vuky

Bozmakoji ti je dan od transfera? Ako je manje od 12, ja nebi nista otpisala, po meni- odi sutra vaditi betu 🤞🏻 Da si imala transfer blastica bi ocekivala tamniju crticu, ali ti si koji 9dt od dvodnevnih?!?

Ja bi nju najradije isla tresnut kad cujem da zeli prestat terapiju..  Sve je ovo tako rano za stat ma minimalno tri dana jos sve odradit pa izvadit betu.... Ne slusa me nista ajde cure napisite joj i vi lijepo da ne smije odustat od terapije.... 👭👭🤞

MISS
    27. Prosinac 2020. 15:13

Citam vas stalno,al nemam snage pisat, ova zadnja dva dana me bas boli , tj opet onaj pritisak u maternici i probadanje,grebuckanje..nije nista prebolno,ali cijeli dan me bas izmori...to su valjda moja zamjena za mucnine...u mene je ionako sve cudnovato 
    Bozma, slazem se s curama,ni ja ne bi prekinula terapiju dok god nada postoji .sjeti se mog trodnevnog test 9dnt masu blijed, pa pricekaaj jos koji dan,sta te kosta..
    Aurora slazem se sa svime sta si napisala,realna si i na zemlji,ali opet ko se ne bi ponadao nakon ovakvih testova, cuda su moguca, ne zelim ulijevat laznu nadu..samo pisem onako kako bi se ja osjecala...cvrsto na zemlji,ali opet s malom nadom u srcu 
    Malotele evo jos jedna 🥰 i zelim ti svu srecu ovaj put 
    Manemoj nadan se da si bolje 🥰
    Nikkita djeca s poklonima su cudo ❤️ divni su

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

27. Prosinac 2020. 15:13

Deveti dan dvodnevnih je kao 6dan blastica..? Nek se neka iskusnija cura javi jer ja ju nikako nagovorit na jos malo nade i strpljenja.. Pa ako je nesto i bilo i odustalo kako je nikita rekla nista ne skodi tri dana jos terapije.. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Prosinac 2020. 15:19

Sanjich🤞🤰

Deveti dan dvodnevnih je kao 6dan blastica..? Nek se neka iskusnija cura javi jer ja ju nikako nagovorit na jos malo nade i strpljenja.. Pa ako je nesto i bilo i odustalo kako je nikita rekla nista ne skodi tri dana jos terapije..

Ma meni je deveti dan trodnevnih bila blijeda sjena.
    Razumijem ja Bozmu, ne želi se razočarati i zato se uvjerila da je biokemijska. Možda i jest, to nitko ovdje ne može znati. I u redu je njezin pristup. Dok uzima terapiju do 12dnt i onda izvadi betu. 

💔💔💔

27. Prosinac 2020. 15:21

Bozma ajmo opet na testove😂. Jesi googlala kakva crta bude amerikankama na 9dp2dt na First response testovima koji su najosjetljiviji ikad na svijetu?

Matkiša 😎
    27. Prosinac 2020. 15:23

Cure upadam vam sad ovako bezveze ali zanima me nešto oko hiperstimulacije... 
    Sad na zadnjem pregledu su jajnici bili ok, skoro pa normalni... Prošao je ciklus i ja sam smatrala da je to prošlo, jesam li u pravu? Ili oni mogu odjednom poludit i opet se uvećani? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.