https://ibb.co/4VZdJLN
Evo nalazi hormona 2.dan ciklusa, po faci dr Mršića ne cine mi se bas bajni...rekao mi je da danas krenem s Bemfolom pa cemo vidit 7 .dan UZV ...🤦🤦
Sta se vama cini? Ostale cure koje danas krecu s pikanjem,kakvi su vasi hormoni?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Dakle, moja beba je jako napredna što se tiče simptoma. Danas su mi iskočili prištići po licu. I nekoliko puta me zarezalo u predjelu jajnika. To mi inače nisu simptomi PMSa.
Međutim, beba nije napredna što se tiče ispuštanja bete. Piškila sam test jutrosBio je više bijel poslije testiranja nego prije
Nisam tužna, nisam razočarana, nisam puna lude nade. Znala sam da (pre)rano testiram i da će možda biti bijel radi toga. Znam da možda i nisam trudna i da će i ostati bijel. Nisam baš mogla spavati (radila sam ga u 4h ujutro) pa sam si, naravno, raspisala plan akcije ako beta bude negativna u utorak. Čisto da budem spremna
Idemo dalje. Sutra sigurno neću piškiti, previše se volim.
Za dalje ćemo vidjeti.
Mislim da je jos rano bilo za test, bit ce to sve dobro i sa velikom betom
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Tiinaa, vidjet ćemo. Ja se i dalje osjećam trudnom i pričam sa svojom bebom. Samo sam malo pripremljenija i na negativni rezultat. Kojeg, naravno, neće biti
💔💔💔
Tiinaa, vidjet ćemo. Ja se i dalje osjećam trudnom i pričam sa svojom bebom. Samo sam malo pripremljenija i na negativni rezultat. Kojeg, naravno, neće biti
Dat ce Bog 😊
Ovo ti je prvi ivf ?
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
ericaa, imaš sve nalaze? Nemoj im dati razloga da te opet naruče na konzultacije.
Ja se stvarno nadam da imam, tj. kad stignu svi idući tjedan da ću imati........ Vadila sam sve sa onog papira koji sam zadnji put dobila, čak sam i sama ubacila progesteron (prvi put sam ga trebala a sad nije bilo napisano ali meni je bilo u sjećanju da trebam pa sam zamolila i za to uputnicu) tako da sam pokrila od profesorice listu svu...
a sad, vidjet ćemo, nadam se za prirodni postupak ako još i nešto naknadno bude trebalo da ću moći ˝u hodu˝ jer nema lijekova pa da moram čekat jer ovisi terapija o rezultatima...uglavnom, čekam i za vikend idem na mini godišnji se opustiti malo i obnoviti krvna zrnca
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
https://ibb.co/4VZdJLN
Evo nalazi hormona 2.dan ciklusa, po faci dr Mršića ne cine mi se bas bajni…rekao mi je da danas krenem s Bemfolom pa cemo vidit 7 .dan UZV …🤦🤦
Sta se vama cini? Ostale cure koje danas krecu s pikanjem,kakvi su vasi hormoni?
Sta ti je jos pametno reko.. Ja bi se mogla zaletit do njega sad da me pogleda haha iako nemam termin 🤨🤨
Eeej cure ovoo je vrh! MTB bravo!!! Odusevljena sam!!
Kod mene sutra aspiracija. 3js. Nadaaaamo se da ce bit nestoo 😍👏
🤍
Belaaa meni su isto rekli utrogestan do 12.tjedna i onda ukinuti. Isto su mi rekli za decortin do 8.tj 2x1 dnevno i onda smanjiti na 1 dnevno. Ok smanjila sam na 1 al ne znam do kad trebam uzimati a niko mi ne zna reci 🤷♀️
Ma puno ona toga meni nije dala za izvaditu ni objasnit razjasnit evo cekam da odgovori na poruku zalosno je to da ja nju miram pitati ona bi trebala brigu vodit o tom i znati kad sta i kako 🤷
Mozda ćeš morati na fetalnu ehokardiju, to je snimanje srca bebe posebnim ultrazvukom. To se radi samo na Rebru i privatno u poliklinici Medifem u Zagrebu. Pa mozda ti ne bi bilo lose imati tu uputnicu sa sobom da ne plaćas. U poliklinici Medifem se, naravno, plaća i u roku odmah te naruče.
Hvala ti zvat cu ginekologa da posalje❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Dakle, moja beba je jako napredna što se tiče simptoma. Danas su mi iskočili prištići po licu. I nekoliko puta me zarezalo u predjelu jajnika. To mi inače nisu simptomi PMSa.
Međutim, beba nije napredna što se tiče ispuštanja bete. Piškila sam test jutrosBio je više bijel poslije testiranja nego prije
Nisam tužna, nisam razočarana, nisam puna lude nade. Znala sam da (pre)rano testiram i da će možda biti bijel radi toga. Znam da možda i nisam trudna i da će i ostati bijel. Nisam baš mogla spavati (radila sam ga u 4h ujutro) pa sam si, naravno, raspisala plan akcije ako beta bude negativna u utorak. Čisto da budem spremna
Za dalje ćemo vidjeti.
Mislim da je zeno rano za test. Mogla bi u pon piskiit 😍😉
🤍
Za dalje ćemo vidjeti.
Ja mislim da ti je još rano.. pročitaj prvu stranicu ponovo 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji